2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 Eyvallah Dostum. Allah Razı Olsun Hepinizden.
-
@daywalkers sağolasın kardeşim ,
Yapabiliğim en fazla şey tecrübeleri aktarmaya çalışmak oldu , senin ve forumdaki arkadaslarin yüzde 80 inin yaptığı gibi ben de bir şeyler katmaya çalıştım , inşallah haketmişizdir de mülakata kalıp tanışma fırsatımız olur , cidden çok isterim -
@ecinar, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Garip olabilir ama ösym sonuçtaki eus sonuç açıklama sayfasını kaldırdılar normalde bir tam gün bekliyordu
Sürekli adrenalin yapacak bir olay oluyor. Açıkla artık Ösym:(
-
@paretowilfredo iyi geceler baskan
-
@can-mavi hakkini helal et Allah razi olsun kardesim faydan ve muhabbettin cok iyiydi
-
Surekli link kontrolundeyim eger bu gece olacaksa acik linklerden biri sonuc aciklanmadan anasayfaya yonlendirmeyip kaymakamlik duyurusunu acar pareto ser verdi sır vermedi
-
Arkadaşlar bir duyurum olacak malum bu grubu bu kadar uysal yakalamak gün içinde pek mümkün olmuyor:)
Biz bir yardım işine giriştik kanser hastası bir kardeşimize hediye alıyoruz onu mutlu etmek adına. Katılmak isteyenleri başlığa bekleriz. -
@kaya06 helal olsun kardeşim ne yaptık ki , zatwn sen ve birkaç arkadaşla dostane sohbetlerimiz ve fikir alış verişlerimiz sayesinde forumu takip ediyor ve yazıyorum
-
@can-mavi bizim de varsa helal olsun kardesim
-
Değerli arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin sizlerle dertleşmek güzel bir deneyimdi inşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimiz için
-
niye herkes vedalaşıyor
-
@can-mavi Ama Dostum O soru Dışsallik olucak. Sen Anlamiyorsun bu işten. Şaka Şaka (Ahlaki Risk) kimseye soyleme ama tartişma çikmasın simdi
-
@hkn34 icimizden geldi kardesim
-
@kaya06 hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim. bu gece bir şey olurmu ?
-
@hkn34 Acemi birliği bitti sanırsam. .
Usta birliği başlıyor:)... -
@mgg hadi inşallah...
-
@mgg, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@hkn34 Acemi birliği bitti sanırsam. .
Usta birliği başlıyor:)...guzel benzetme
-
@kaya06 olmaz mı kardeşim seninle ve birkaç arkadaşla yaptigimiz sohbet ve fikir alışverişleri sayesinde birçok arti kattım kendime
-
Onca çalkantılı günden sonra şu güzel muhabbetleri görünce gözlerimden iki damla yaş süzüldü
-
@nizâmülmülk valla ne yalan söyleyeyim ben de ders çalışmayı bırakıp hunharca forum takip etmeye başladım son yarım saattir