2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@y-oguz90 "Kim yaktı ulan ışıkları" o.O
Not: Ulan bir hitap değil bir replik olarak kullanılmıştır. (Alınmaca olmasın sonra) :))
-
Ösym’nin ışıklar yanıyor mu acaba?
Aklıma 2016 guy mülakatını beklediğim zaman geldi şimdi -
@ceterisparibusss Bilkent'te oturup oraya bakabilecek adam zaten KPSS ile uğraşmaz sanırım
-
@paretowilfredo hocam bu saatte prissle karsilikli entryleriniz
-
@y-oguz90 Yoo hiç geyik yapmayalım zaten hiç muhabbet etmeyelim anca duyum iş yazı tanıtım Canımız yok zaten :))
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo bu saatte böyle yazılar yazmazdınız varsa bir şey öğrensek nasıl olur acaba
-
-
hah alın size troll tamam yakaladım daha nefes alamadan gitti
-
@paretowilfredo pek alışık değiliz geyik işine sizinle ara sıra fena olmazdı
-
@y-oguz90 saol kardesim
-
@y-oguz90 Kıyamadım hallettim resim işini kardeşim çok uğraştın :)) Kafalar tam bu şu an. 3301 tbmm 01'in kendisiyim:)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@y-oguz90 Yoo hiç geyik yapmayalım zaten hiç muhabbet etmeyelim anca duyum iş yazı tanıtım Canımız yok zaten :))
Hocam guy mülakatlar o da bitti .guyla ilgili önümüzdeki aylar adına duyum varmı.bu sayfaya yazıyorum mecburen kaymaksmkik bekledigim için
-
@paretowilfredo eyvallah hocam
-
@paretowilfredo nefes alsan facebook çalkalanıyor
-
@siyasetbilimci Duydum ki beni duyum vermeye zorluyormuşsun. ETME! şu an yok kardeşim bir gelişme daha erken. Biraz atamalarla uğraşsın kurum sonra bakmak lazım.
-
@paretowilfredo ;))))
-
@jakuppp Biri çayı demlesin ben de tütünü kapıp gelirim kardeşim
-
Biri burada nefes alsa sesi facebooktan duyuluyor :))
-
Bakın başlıktan çıktığımda burayı yine böyle muhabbet-şinas, böyle rahat görmek istiyorum dostlar. Valla muhabbetinizi arıyor insan. Müsade etmeyin huzurunuz kaçıranlara. Keyifle konuşalım