2017 Kaymakamlık Sınavı
-
ÖSYM sınavın 40'ını çıkardı;yarın da açıklamada beceriksizliği için 41 kere MAŞAALLAH dedirtecek.
-
@turkmenoglu ınsallah yarın acıklanır bır de haftasonu beklememıs oluruz
-
ben 'yüksek kapatır'cılardanım. ama son zamanlardaki bu gerizekalı troll tayfa sanırım ha bire hesap açıp benim netim bu kadar diye yazıp duruyor. daha önce ne kadar mesaj yazmışlar diye bakıyorum son zamanlarda netlerini yazanların hep bir iki tane hatta bazılarının ilk entrysi yazdığı net sayısı. 70 puan benim falan yazmışlar. bir de demişler mülakata kalırmıyım falan. o yüzden bende yavaştan bu internette netlerini yazanların bir çoğunun troll olduğunu düşünüyorum ve düşük kapatacağını tahmin ediyorum.
-
Sonuç aciklamakla görevli ÖSYM görevlilerinin Cumadan sonraki işi bizim sonuçlar olacaktır diye düşünüyorum...2 rekatlik farzdan sonra aceleyle çıkarlar muhtemelen...Çoğu alışkanlık etmiştir bunu aslında. .Tam kilmak isteyenler de olur elbette...Kilmayanlar da olabilir...
-
@gökbörü türkçe dahildi 27 ye hocam ama kaçı Türkçe kaçı alan hiç hatırlamıyorum o kısmını
-
link var mi arkadaslar
-
Yüksek kapatirci bir çok trol sinavdan önce anayasa mahkemesi raportör soruları gibi aşırı detay soruları paylaşti bazı platformlarda o zaman onlara dedik bu kadar detaya gerek yok milleti germeyin sonuç ortada...
Şimdi onlar, yeni görevleri yüksek kapatır rolünü oynamak ve sınavdan sonra herkesin 30 d yaptigini sanıp bir anda 30 d bekliyorum 28 bekliyorum algısi da onlara yarası ve biz adayları algıya yenik düşüp yüksek kapatıra yönlendirildik.
Şimdi , 25,5 yapan bir arkadaş var çok gülüyorum ona, o "buçuk" önemli .. yazıyor 25,5 buçuk ile kapatır halbuki bir ay once de kendi dogru beklediği sayısı da aynı rakam;)) beni acizane bu tarz ben merkezli düşünen arkadaşlara onerim olacak, böyle sırf kendinizi dusunerek ben ne yaptıysam o olmalı tarzinda olursanız daha çok sınavlara gireceksiniz.
-
bi de ricam olcak linklere nasil bakiliyor
-
@kaya06 su an acik 3 link var kardesim. Mobilim gerci saglikli midir bilmiyorum pc den girsem kesin var derdim. Son duyuru eus sonucuna tikla osym.gov.tr / kismindan sonra gelen /TR,13434/2017 bu eus sonucunda /2017 den onceki 4 u sil 5 yap entera bas error vermeyip osym dil yazip anasayfaya yonlendirirse link acik demek sonra geri yapip 6-7 deneyebilirsin. 35 36 37 acik 38 de yok
-
Nedense bi his var bu akşam için
-
@priss His mi sadece diyerek seni hedef gösteriyor ve baskılardan kurtuluyorum kardeşim. Daha da uğramam
-
@paretowilfredo yok vallahi sadece his başka bir şey değil. Hiçbirşey bilmiyorum bu konu ile ilgili
-
@priss Ben bilmem 'şüphe tek gerçektir'
-
@paretowilfredo bundan sanki bugün açıklanacak gibi bir durum var sanki
-
@paretowilfredo Bu bi mesaj mıydı ?
-
@paretowilfredo şimdi heyecanlandırdın bizi haberin olsun.bir böyle çarpıntı geldi sen bu soruyu sorunca.
-
@priss benimde gece diyor kalbim
-
Sakin olun dostlar yok mesaj falan aman diyeyim. Sonra alem üstümüze çöker @Priss 'le benim
-
Arkadaşlar en son eus açıklanmış 34 numaralı linkte. 35 36 37 dolu mu bilen var açık gözüküyor
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Sakin olun dostlar yok mesaj falan aman diyeyim. Sonra alem üstümüze çöker @Priss 'le benim
Biz anlamayız, prissle aynı anda gelip karşılıklı imalı gülücüklü muhabbetlere girdiniz, biz anlamayız üstat, bu gece açıklanmazsa banlanırsınız forumdan ona göre