2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sivasli kardesim Türkçe hariç 14 ya da 15 alan, 7 GKGY
-
@y-oguz90 hocam benimde alan 17 türkçe hariç ve bu bazı muallakta olan sorular hariç 6 gkgy var
-
@mg_ amin hocam dogru soyluyorsunuz da sinav sonuclari icin, onceki iki sinava gore anormal bir durumla karsi karsiyayiz
-
@sivasli insallah olmustur kardesim senin
-
3 ay mülakat sonucu beklemiş insanlara 3-5 gün koymaz dayanın arkadaşlar
-
@y-oguz90 inşallah hocam sizinde gönlümüzdeki hayirlisiyla olur.
-
@y-oguz90 sende doğru söylüyor Sun lakin yarın inşallah nasip olursa idarecilik Sabra ihtiyacın olacak şimdiden antrenmanini yapmış olursun
-
Gkgy- 6 Alan-14
-
ben artık 25-26 lardan ümidi kestim .
28 le kapatacak sınav . eş dost akraba yaşlılar gencler kızlar delikanlılar her kim varsa türkçesiz 25 beklıyo -
@oflu61 eğer herkesin dediği gibi gelirse sonuçları o civarda kapatır bence de.
-
@oflu61 o kadar olmaz hocam. Öyle diyenler kendi doğrularına göre söylüyorlar. Hepsi dahil 25 civarı kapatır.
-
@oflu61 burada yazilanlari okuduktan sonra ayni gorusteyim.
-
Geçen de böyle diyorlardı trol olanlar ama
-
Her sınavda öyle oluyor yok 80le kapatir yok şunla kapatır. Ama bi bakıyoruz sınav gayette düşük kapatmış. Bu sınavda da öyle olur.
-
Geçen sinavda da burada tecrübeli muhteremler 23-24 le kapatır diyordu. .inanamıyordum....
Ve sonra............. -
@güntülü 50 soruda türkçesiz 20 idi değil mi 2015 de 14 alan 6 gygk Türkçesiz. Eğer öyleyse çok büyük bir ihtimal ösym doğrularına göre bu sınavda 14,5 alan 11 gygk türkçeli içerde olur
-
Sevgili kardeşlerim! Son zamanlarda yüksek doğru yapan arkadaşların aramıza katılması bizi tedirgin etmemeli..Daha önce bir bu kadar da dışarda olsa diyorduk işte o dışardakiler foruma katılıyor.Ben aksine foruma katılan kişi sayısı arttıkça ve bu kişilerin doğru sayıları 30'un altında oldukça 25-26 ile kapatacağı konusunda daha da ümitleniyorum.
-
Acaba yarın mı acıklanır yoksa haftaya mı kaldı arkadaslar ne dusunuyorsunuz?
-
Arkadaşlarım geçen sene 24-25 yapanların çoğu sıralamaya giremedi..Aralarında 10-15 kişi sıralamaya girince 24 le kapattı diyoruz. Bu şekilde sıralamaya girenler büyük ihtimal 19-20 alan neti yaptı. 24 çok iyimser hatta 25 dahi iyimser kanaatimce.
-
@gizemce çok ümitlenmek istemiyorum kaç cuma saydık burda ama yarın açıklanabilir bence