2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@güntülü 63 64 yapan mülakata kalır benim tahminimce
-
@can-mavi anladım abi teşekkür ederim, şu an beni meraklandıran hiç kimse neden bu hakkını kullanmamış forumda kullanan biri olsa geçen sene kabul edilen veya edilmeyen cevaplara vakıf olabilirdik, çok şaşkınım şu an, kazansam bile ben bu işlemi yapıcam kazanamayan arkadaşlara kabul olan cevapları iletebilmek adına.
-
Açık link var mı
-
@popescu Allah hayırlısını versin diyelim
-
@evy06 hemen hemen tahminler o aralıkta sanırım
-
@yurtlu-john hocam o kadar yüksekte olmasın yani ümidim o yönde
-
@güntülü zor hocam,1 doğru bile sıralamada en az 70-80 kişiyi değiştiriyor,belki de daha fazlasını...
-
Bugun de umitler tukendi , bu da mi gol degil be , bu da mi gol degil
-
@bolulu 66,69017
Başarı Sırası 741
Sonuç: Kazanamadınız bu benim 2015 sonucum resim yükleyemedim inşallah bu tabloyla bir daha karşılaşmam 2016 da sınava hazırlanmadan girdim sonuç berbattı -
@güntülü Bu sınavda kaç doğrunuz var hocam?
-
@yurtlu-john evet haklısın ama yinede biraz düşük kapatsa insan mülakata kalmayı mülakatı geçebileceğini düşünmekten daha çok başarısını görmek istiyor Yani en azından ben öyleyim başarımı görmek istiyorum
-
@politics06 toplamda 20 hocam 14 -alan 6 gyk türkçesiz
-
@güntülü benim için mülakata kalıp en azından aileme kazandım demek yeterli olacaktır çünkü mülakat sürecinde performansın bir önemi kalmıyor bizi aşıyor orası.
-
@politics06 üstelik o sınavdada tahminlere yakın doğrum vardı sınırdayım diyodum sanırım o zaman 50 soru vardı ve benim 27 doğru hesaplamıştım tabi kağıdımı incelemedim bu sınavda türkçesiz 20 doğru bekliyorum ve o sınavda tahminler tutmuştu o bedenle dördüm kaçla kapatır diye
-
arkadaşlar eus sınav sonucu ile ilgili link geldi başka boş link vr mı
-
@popescu aynen öyle hocam
-
@snotz kardeşim öncelikle teşekkür ederim listeye emek verdiğin için. Ben daha önce yazdırdım puanımı ama bu formüle göre hesaplamamıştım. 14 alan, 7,5 gygk.57 puan Güncelleme yapabilir misin?
-
@güntülü rabbim hayirlisini nasip etsin inşAllah
-
@emrkn Hocam 21,5 57 yapmaz hesaplamada hata mı oldu acaba?
-
@politics06 Formül : (AlanNetix2,5x0,6 + GYGKNetix2,5x0,4)x2
listenin başındaki formülü kullandım hocam. (14x2.5x0,6+7,5x2,5x0,4)x2=57