2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@politics06 Ben kendim de kazanayım istediğimden 23 diyorum sayılır mı?
-
@kemoenes siz yine link işini çözmüşünüz ben onuda çözemedim sabahtan beri burda soruyorum cevap ta alamadım tartışmaya kaynadı
-
@sz geçmiş sayfalarda var link atmışlardı
-
@sz Hiç bulaşma.Zehirli bir bilgi. Tüm hücrelerine kadar işliyor.
-
@rorschach159 olur hocam tabiki. seninde benimde işimiz görülsün
-
Bu kadar sürdükten sonra kağıtlara müdahale edip istediklerini ilk 400e sokacaklarını düşünmeye başlıyor insan ister istemez.
-
@kemoenes bu güne kadar sabrettim bulaşmadım son günler olunca ne yapcagımı şaşırdım
-
@sz şiddetle tavsiye etmiyorum 2-3 gün sık dişini
-
ya bu sene link muhabbeti erken başladı ya da ösym çok geç kaldı
-
@oguzhan06 Kendi durumumu yazayım 17 alan kesin 2 şüpheli 5 Türkçe kesin 1 şüpheli bak senle aynı durumdayım
-
Seçimlerde olan gizli oy açık sayım ilkesi gibi burada da gizli sınav açık okuma olmalı. Herkes kendi sınavının okunuşunu elektronik ortamda takip edebilmeli.
-
@kemoenes 1 gün diyelim yarın açıklansın artık
-
@sz inşallah hocam
-
@iibf-li yanlız 2
-
@mehmed-kemal kendi sınavımızın okunuşunu görsek bile sonradan önümüze geçirilen şahsın kağıdını göremedikten sonra hiçbir şeyi ispat edemeyiz
-
@althusser herkes birbirinin kağıdını okurdu ortaokukdayken insanların birbirine sonsuz güvendiği günlerdi
-
arkadaşlar geçen sene saat 15.30 gibi boş link kaymakamlık sınavı ile dolmuş zaten saat 17.10 gibi de açıklandı.
-
pareto %80 cuma'ya kadar demişti bence iyi bir yüzde. Yarın için umutlarımızı diri tutalım. )
-
Boş link var mı arkdaşlar
-
@scotty hocam bugün açıklanmaz mı artık