2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Sayfa 450 lilerdeyken umarım 500 olmadan açıklanır demiştim bir arkadaş 750 de açıklanır demişti ve sanırım haklı çıkacak
-
@john-rawls SAOL KARDEŞİM İNŞALLAH HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN RABBİM İNŞALLAH BİZİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ETSİN...
-
bugün EUS açıklanma günü ayrıca Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirilmeleri tercihinin de son günü, gelen linkler bunlarındır. sabırsızlıkla bekliyoruz ancak galiba bugün de gelmeyecek
-
@can-mavi büyük ihtimal dediğin gibidir kardeşim. baka baka helak olduk. umut az da olsa bakmadan durulmuyor
-
Yine yeniden neredeyse 1 haftayı daha geride bıraktık. Bugün eus açıklanacağı için açıklamaları mümkün değil. Ama nedense ben yarından da ümitli değilim.
-
Umut,işkenceyi uzatır demiş bir filozof Şekil A biz
-
@aslan-reyiz hangi filozofsa o filazof seviyesinin bir üst kademesinde yer edinmiş ünvanlara layıkmış
-
@sehri-emin
hocam saygı duyarım tabiki düşüncenize, daha fazla bu konuda konuşup arkadaşların zamanını almayalım bence ama. iyi günler. -
@kemoenes aynen kardeşim, sürekli F5
-
@kaymakam2234 maalesef böyle kişiler mevcut. Bu tarz kişiler bunu o kadar normal görüyor ki bu platformda henüz kaymakam olmadan bile rahat bir şekilde diyebiliyor...
-
bu gizlilik konusunda milletde cıa, mossad var bizde ösym var. Allah razı olsun hissettirmiyolar eksikliklerini
-
Millete tepeden bakacaklar ön iliklettirecekler yoksulun ve düşkünün yüzüne bakmayacak zenginlerin dostu olacaklar kaymakam olamaz iNSALLAH .Kaymakamlik kutsaldir yarin mahseri huzurda ilcendeki ilgilenmedigin haberin bile olmadigi fakirin hesabını verme durumunun oldugu meslektir. INSALLAH kendi ve kalbi güzel arkadaslarimizi aramizda gormek dileğiyle...
-
Onu bunu bosverinde bugunude yedik yine husran
-
Sizce osym neden bu kadar gecikti nedenleri ne olabilir?
-
1- okumaya geç başlamış olabilirler.
2- katılım sayısı geçtiğimiz yıllara göre oldukça artmış olabilir.ayrıca başkan değişti kurum içi işleyiş nasıldır bilemiyorum. bu okuma sürecindeki görevlendirmeler aksamış olabilir.
-
5'e kadar gelmezse haber bugünde gitti
-
@sz belli olmaz hocam geçen sene 17.10 da açıklanmış ama öncesinde duyurusu gelmiş. Ben yarın kesin açıklanır diye düşünüyorum
-
@kemoenes duyuru açıklanma saatinden ne kadar önce gelmiş peki hocam
-
@sz hiç bilmiyorum kardeşim. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ve hatırlar. İlk defa hazırlanıp bu sene girdim sınava. Linkçi olup çıktım.
-
@sz Eczacılıkta Uzmanlık açıklandıktan sonra bize sıra gelir.bence bugün çok zor.
yarın veya pazartesi kesin açıklanır.benim tahminim pazartesiyede kalabilir.