2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar OSYM yi arayabilen varsa arasın...
Bakalım ne diyecekler.. -
@issiz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aliserdar-çetin soru bazli sapma yok hocam. iktisattan tartismali sorulari yapip 4 net yapanla, yapamayip 4 net yapan ayni puani aliyor, diye biliyorum. yanlissam duzeltsinler.
Benimde bilgim bu yönde @aliserdar-çetin
-
@issiz teşekkürler hocam anladım kafamız karıştı iyice ösym nin hesaplama şekli nasıl bilmediğim için ve forumdaki arkadaşlar hariç türkiye genelinin durumunuda bilmediğimiz için sürekli muallakta kalıyorum forumdaki arkadaşların beni dahil etmiş olduğu listeye baktığımda umutlanıyorum durumum fena değil girme şansım var diyorum ama bizim bu forum dışındaki diğer adayların durumunu bilmediğimiz için içime karamsarlık çöküyor inşallah rabbim bu sınav sonuçlarının açıklanma arifisinde bizim dualarımızı kabul arkadaşlar inşallah güzel bir sonuç sayfası karşımıza çıkar ösym nin sitesinde sonuçları sorguladığımızda artık bu sınav bana dert oldu kardeşim kazanmak en büyük arzum diğer arkadaşlarında kazanması aynı şekilde istiyorum saygılar...
-
@can-mavi başka açıklanacak sınav var mı ki ?
-
bugün EUS açıklanacak
-
@can-mavi esas sözleşme görmeden yazılan yorumların havada kalacağini yazıyorum. bir noktaya kadar devam edilebilir diye yazdım ben de. bir nokta sonrası nokta an tarihi söylemek gerekir o tarihi esas sözleşmeyi görmeden yazamam. sizin yazdığınız mevzuat kısmını ben de görüyorum. kanundaki ani kurulum kısmına sarılıp kuruma kararı alındığı an ani kuruldu maalesef diyemez bu bizi takip eden kiişilere yanlış bilgi vermek anlamına gelir. bu noktada ani kuruldu diyemem kusura bakmayınız. okuyanlarda bu noktadan sonra esas sözleşmeye ulaşabilirseniz kurulma anı altında imzayı görünce görecektir diyorum. bu hoşunuza gitmeyebilir. inşllah ösym bu sözleşmeyi müdürlükten geç talep etmedi. lakin geçikme itiraz edilmişse soruya cevap açıklamayı da geçiktirir. yazmamak sizin düşünceniz tabiki saygı duyarım. yeterince açıklayıcı karşılıklı konuşma olduğunu düşündüğüm için ötesi olmayacak konuşmada nihai nokta olması benim için de uygundur. kalın sağlıcakla.
-
@aliserdar-çetin insallah kazanirsiniz hocam. sagolun.
-
@can-mavi hocam bu linklere nasıl bakıyorsunuz anlatır mısınız?
-
@can-mavi
kardeşim pareto nun ilk başta dediği durum eğer hala geçerliyse o sınav yarında açıklanmaz bence. yüzde yüz pazartesiyse en erken pazartesi açıklanır. ösym sürpriz yapmaya kalkarsa bunu erken değilde geç açıklayarak yapar. o yüzden bence sürpriz falan yapmasın, işini yapsın yeter -
@ugur55 aynen kardeşim , ösym nin sürprizleri bizim için hayırlı olmuyor
-
Linklerden 33-34-35-36-37 boş gözüküyor. Eğer duyurular harici diğer yerlerde bu linkler kullanılmadıysa iyi haber bence.
-
İnşallah haftaya cumaya kalmamışızdır
-
@osaduman 36 dolu kardeşim
http://www.osym.gov.tr/TR,13436/2017.html -
Ben şahsen OSYM njn ihtiyatlılık gereği pazartesi ne bırakacağını düşünmüyorum..zira protocol da belirlenen 45 günlük sürenin son günü. .
-
@kemoenes o zaman 36 ile beraber 35 veya 37 de EUS ile ilgilidir.
-
@osaduman olabilir hocam 4 link boş gözüküyor an itibarı ile
-
@kadirkadir dediğimiz gibi hocam işte herkes herşeye aynı tepkiyi veremiyor ne yazıkki. Keşke üsluplar biraz daha saygılı olsaydı ama bikaç gündür forumu ciddi anlamda itibarsızlaştırma hücumları vardı. O yüzden insanlar biraz sert tepki vermiştir. Kalp kırmaya değmez genede. Herkes için hayırlısı olması dileğiyle.
-
@mgg Hicaz bi kaç kere aradım hep aynı cevap duyurulari takip edin bilgimiz yok
-
@aliserdar-çetin kardeşim heyecanını anlıyorum. ancak seni olumsuz etkilemesine izin verme. Bu kadar güzel bir doğru sayısı bu sınavda yetmese de birdahakinde artarak yeterli olacaktır. Soru bazında sapma yok kardeşim kimsenin yapmadığı bir soruyu tek başına yapmış olmanın dahi bir anlamı yok. Test bazlı sapma var. Yani gk ve alan şeklinde. Bütün sımava giren adayların gk ortalaması atyorum 5 doğruysa siz 8 yaptıysanız ortalamadan 3 doğeu sapmış olursunuz ve ona göre tam kestiremedğimiz bir matematiksel işlemle ekstra puan getirir. Alan içinde aynı şekilde. Tek farkı alanın soru başına getireceği puan daha fazlaz
-
@bf24 inşallah hocam allah razı olsun sizinde gönlünüze göre olsun umudum var doğrularımı görünce gönlümüze göre olacağını allahtan inanıyorum...