2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo başkan var mı bi duyum. Heyecandan kalbimiz kulaklarımızda atıyor
-
Link kaymakamlık ile ilgili olursa aynı gün açıklanır.
-
@paretowilfredo hocam okumuyoruz zaten gereksiz, sinav harici seyleri. cuma %80, pazartesi %100 duyumu disinda gelisen bir sey oldu mu?
-
Stabil dostlar.
-
@bf24 açıklaman için teşekkür ederim kardeşim. Pek vaktim olmadığı için üye dahi olmamış çok nadiren bakıyordum bu foruma zaten bu formu geç öğrendim. Şuan açıklanmasına yakın olduğu için ben de üye olup kanaatimi yazmak istedim ki sınava giren arkadaşlar için son aşamada olsa bir değerlendirme olur diye. Hakkınızı helal edin. Üyeliğim iptal oluyorsa iptal edip ayrılacağım. Kimseyi kırmak istemezdim, kötü birşey yazmadığım halde şahsıma doğrudan hakaret edilerek saldırılması hoşuma gitmediği için hak edene hak ettiği şekilde cevap verdim. Cümleten hayırlı olsun. Saygılar
-
@issiz hocam bugün açıklanma durumu olasılığı düşük mü
-
@can-mavi imkb ani şeekilde kuruldu diyecek kadar belgeye ulaşamadım istanbul menkul kıymetler borsası a.ş sicil no: 276870-224452 esas sözleşmesine erişemediğim için net kurulum anı veremem. lakin istanbula gittiğim an fırsat bulursam müdürlükten görmeyi talep edeceğim. soruyu hazırlayan esas sözleşmeyi görmeden bilmeden soru yada cevap anahtarı hazırladı ise bilim kurulu esas sözleşmeye bakıp karar verecektir inancım. olmazsa zati mahkemelik olur. ösym kurumdan esas sözleşme örneği talep etmiştir eğer soruyu hazırlarken havuz koyarken etmedi ise itiraz olunca soruya etmiştir. geçikme nedeni bu bekleyiş de olabilir ayrıca. ama sizin kadar ani kurulmuştur diyemeyeceğim net. maalesef elektronik ortamda da 2003 eskisi veri yok uzaklaşma dediğiniz de bu yol ayrımında farklı yerlere dalmışız.
-
@fenerbahceli bu aralar formu eleştiren eleştirene. Sandığın gibi bir forum değilse neden üye oluyorsun güzel kardeşim.
-
benim anlamadığım su birisi yüksek net yaptım beni de ekleyin diyor kızıyorsunuz bu zamana kadar neredeydin diyorsunuz. Ama düşük net olsa kimse gıkını çıkarmıyor. Foruma sonradan uye olması suç mu insanlarin
-
@bf24 hocam değerlendirme yapılırken insan haklarından türkiye ekonomisinden idari yapıdan mahalli idarelerden ve diğer derslerden özellikle insan haklarındaki protokol sorusu, idare hukukundaki köy sandığı, plan bütçe imar komisyonu para sorusu ekonomiden iktisattan dışsallık tarihten bozkurt lotus davası bu sorular kritikte olan sorular bu sınavda belirleyici olarak puanımızı yüksek bir şekilde artırır mı diyelim bu sorulara doğru cevap verip neti 23 te 24 te ve en fazla da 25 te kalmış türkçe ile beraber bu sorulara fazla cevap verememiş 27 si 28 doğrusu olan bir adaya göre öne geçme şansı var mı nedir durumu bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı aklıma şimdi takıldı böyle bir soru değerli forum arkadaşlarım...
-
@refik-soydam imkb bir a.ş. olduğu için ttk ye göre ticaret siciline kayıt ile kurulur dedin
bunun üzerine 18 aralık 1985 tarihli resmi gazetede bulunan imkb hakkındaki yönetmeliği yolladım, haala inanmadın, hem eski hem de yeni ttk da ilgili maddeleri yazıp yolladım.. buna rağmen haala inanmıyor ve kuruluşun ticaret siciliyle ilgili olduğunu savunuyorsan inan daha verecek cevabım yok, bu konuda ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim, kal sağlıcakla -
@aliserdar-çetin, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@bf24 hocam değerlendirme yapılırken insan haklarından türkiye ekonomisinden idari yapıdan mahalli idarelerden ve diğer derslerden özellikle insan haklarındaki protokol sorusu, idare hukukundaki köy sandığı, plan bütçe imar komisyonu para sorusu ekonomiden iktisattan dışsallık tarihten bozkurt lotus davası bu sorular kritikte olan sorular bu sınavda belirleyici olarak puanımızı yüksek bir şekilde artırır mı diyelim bu sorulara doğru cevap verip neti 23 te 24 te ve en fazla da 25 te kalmış türkçe ile beraber bu sorulara fazla cevap verememiş 27 si 28 doğrusu olan bir adaya göre öne geçme şansı var mı nedir durumu bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı aklıma şimdi takıldı böyle bir soru değerli forum arkadaşlarım...
Soru bazında değil test bazında sapma hesaplanıyor...alan testi ve gkgy testi ni diğer adayların ne kadar iyi yapıp yapmadıklarıyla ilgili durum
-
@aliserdar-çetin valla ben bu konuda yorum yapamam hocam
-
@aslan-reyiz hocam neticede bu soruların bir kısmı alanda bir kısmı genel yetenek genel kültürde sapma olarak fazla puan getirir mi
-
Linkciler ses verin
-
@aliserdar-çetin soru bazli sapma yok hocam. iktisattan tartismali sorulari yapip 4 net yapanla, yapamayip 4 net yapan ayni puani aliyor, diye biliyorum. yanlissam duzeltsinler.
-
@sehri-emin
hocam kimse kimseye yüksek veya düşük netten dolayı bir şey söylemiyor zaten. birisi gelip diyor ki, bu soru kabul edilir mi, bu kadar gündür merak etmeyip de şimdi aklına gelmiş olabilir mi. sen ben neden bir ay önce girdik bu foruma. diğer nedense adam diyor ki uzun zamandır devam etmekteyim forumu, ama yeni kayıt oldum. cevap verince de burası tahmin ettiğim gibi bi yer değilmiş diye yanıt veriyor. ee hani uzun zamandır takip etmekteydin, şimdi mi böyle oldu. yeni yazanların çoğu gerçek dışı. -
Linler ne durum da aktif var mı ?
-
@darısı-başımıza önceki sayfalarda yazdık hocam son durumu yanlış hatırlamıyorsam 4 link boş
-
@darısı-başımıza aktif link var ancak bizimki olduğunu sanmam