2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mgg aga bu 4ü bizimki olabilir
-
@orkaraca mülakat sonuçları açıklansın o zaman sıfatımın ne olduğunu ve ismimi görürsün güzel kardeşim. Beni eleştiriyorsun fakat ben senin üslubun ve sözlerinin daha kötü olduğunu düşünüyorum. Vatandaş bize geldiği zaman önünü iliklemesine takılmayız ama senin gibi hakaret eden birisine de paşa paşa ilikletiriz.
-
@kadirkadir Yargıda mısınız?
-
@turkmenoglu bence açıklama niyetleri var..ancak bilmediğimiz sebeplerden dolayı erteleniyor..
-
@kadirkadir Mesleğiniz hakim/savcı mı demek istedim
-
@politics06 kesin başkaları kamuda ön ilikletmez zaten
-
33-34-35-37 boş
-
@politics06 yargının bir kolundayım diyelim hocam
-
@kadirkadir kardeşim çok merak ettim önünü ilikletecek ne meslek yapıyorsun acaba söylemende sakınca yoktur sanırım.
-
@kemoenes
hocam şimdi 36 nın öncesi o zaman diğer açıklanmışlar ile mi alakalı oluyor. -
@kadirkadir kardesim yanls anlamazsan suan yaptigin meslek kaymakamlik mesleginden daha ust duzey bir meslek mi?
-
@ugur55 öyle bir sistematik durumun olduğunu zannetmiyorum. .
-
Bu ne ya üslup esastan önce gelir offffff
-
@yasaminizleri maaş olarak öyledir konum olarak kıyaslaması farklıdır fakat köy yerinde büyüdüğünden kaymakamlık küçüklükten beri hayalim olduğu için bu yüzden sınava girdim.
-
@kadirkadir bak güzel kardeşim benim,yaptığın iş mesleğin makamın zerre umurumda değil.anlatmak istediğim üslubun ile alakalı.vali de olabilirsin,emniyet müdürü de,hakim de savcı da.birincisi ben önümü ilikleyeceksem kişiye duyduğum saygıdan önümü iliklerim ki kişilik sahibiyse, ikincisi biz burada bu kadar cebelleşiyorsak ve rabbim nasip eder de eğer bu makama layık olursam İnan kimseye önünü ilikle demeyeceğim.eğer diyecek olursam da Allah bana nasip etmesin.size meslek hayatınız da başarılar.sağlıcakla kalın ve eğer cevap verecekseniz lütfen özelden mesaj yazın.zira burayı boşuna meşgul etmek istemiyorum.insanlar bir heves burada farklı konulardan haber bekliyorlar.
-
Arkadaş forum ne hale geldi ya.Trolü gelir 45 netim var der.biri gelir küfreder.şimdi de kendini yüceltme çabası çıktı.Arkadaşlar neden takılıp uzatıyorsunuz.Adam sanırsın Başbakan.ne iş yapıyorsa yapsın ki bizine.Artık çok değerli arkadaşlar forumu bıraktı.bu kaçış hızla devam edecek.bırakın lütfen bu işleri.link yazan arkadaşa yönelmeyip farklı yöne kayılıyor.artık sonuç yakın buna yönelelim
-
@mgg
kardeşim niye atlıyorlar ki o zaman boş linkleri. ben anlamıyorum bu işten gerçi ama. -
@kadirkadir trolün konumu mu alır be trol troldür
-
İkili tartışmalarınızı özele taşıyın dostlar. Devam ettiği takdirde devamı niteliğindeki mesajları kaldıracağım.
-
@kadirkadir hocam aslında asıl sorun şurda sizle ilgili. 700 ileti yazılmış bir forum burası ve sınavdan beri tartışılıp liste tutuluyor. Listenin de en büyük amacı ortalamaya bakıp insanlar kendi sonuçlarıyla bir kıyas yapıp kazanıp kazanmayacağı ile ilgili bir fikir edinsin. 41. Gün olmuş yarın muhtemelen açıklanacakken sınav gelip benimde şu kadar doğrum var ve ortalamanın da çok çok üstünde bir doğru sayısı belirtince otomatik olarak insanlar artniyet(trollük) arıyor. Sizde başından ber bırda olsanız sizde bu şekilde düşünürdünüz emin olun. Üslubunuz ayrı olurdu belki ona birşey diyemem.