2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@güntülü kaç doğruya bu puan geldi
-
Yarın açıklansa da kurtulsak ya bayağı oldu
-
@kdr o zaman 50 soru vardı ben 27 hesapladığımı hatırlıyorum Türkçe dahil ama tabi kağıdımı incelemedim
-
@güntülü sağolun çok oldu ama kaçta kapattı 2015
-
Ösym harbi ayıp ediyo 4 5 arkadaş bir araya gelsek daha çabuk açıklardık
-
EUS’u da açıkladılar. Sıradaki linkler bize olur inşallah yarın.
-
dün yarın saat 18.00 de açıklanacak diyen bir arkadaş vardı kimdi o
-
Linkçi arkadaşlar ne alemde link durumları varmı açık link:)
-
15 bine yaklaşıyor yorum sayısı... umarım yarın açıklarlar...
-
@sz 37 açık gibi duruyor ama o da EUS ile ilgili iliştirilmiştir bi yere.
-
@kdr tam hatırlamıyorum ama sanırım 77 78 civarında kapattı
-
Yarın saat 17.00 de inş açıklanacak
-
Ösym bizden önce/bizden sonra yapılan tüm sınavları açıkladı, bi bizimki kaldı
-
Su an acik linkler var keske 00.00 da aciklansa da kurtulsak. Sınırda oldugumu dusunmeme ragmen heyecanimi yitirdim vallahi. Insallah en kotu yarina aciklanir, pazartesi ye kalmasini dusunmek bile istemiyorum.
-
@emrkn 2,5*0,4=1 yapar bu nasıl bi hesaplama böyle Bu hesaplama neye göre beyler
-
@y-oguz90 hocam kaç doğrunuz var sınırdasınız bende kendimi ona göre ayarlayacam
-
@güntülü 32 ile kapattığı söyleniyordu, dediğiniz ouana göre sizin de tahmini 27 doğrunuz varmış
-
Beyler yarın sekizde başlayalım link takibinine belki de cuma namazından önce açıklanır
-
@politics06 kaç netle kapattığını bilmiyorum hocam puan olarak 77 78 hatırlıyorum orda muallakta benim kaldığım hatırlayamadığım sorularım vardı ilk açık uçlu sınavdı ben net hatırladıklarımı saymıştım ve örneğim Atatürk döneminde açılan 5 tane okulu sormuştu ben 3 üne cevap verebilmiştim üstelik doğru olanların yanına işareti koyun diye bi soru bardı sanırım oda düzenleyici denetleyici kurumları sormuştu o tarz sorular vardı onları doğru kabul ettiğimde sınırdaydım ilk açık uçlu sınavdı çok ilginç geçmişti benim için
-
Allah (CC) tüm bekleyişte olanlarla birlikte bizim de bekleyişimizi hayırla sonlandirsin inşallah arkadaşlar bu işin özü sabır ilanın gelmesini bekle,sonucu bekle, nasip olursa mülakatı bekle..