2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@satrab İstifa çağrısı da revaçta bu aralar
-
@paretowilfredo Başkan sonuca göre telefon alıcam açıklanacaksa söyle gari
-
@rorschach159 @pareto_wilfredo 'ya sorun hep onu etiketliyordunuz noldu şimdi :))
-
@paretowilfredo bize günah keçisi lazım:) bize linç edecek adam lazım:) bugün kimse gelip trollük yapmadı, forum ahalisi de gerginliğini ona boşaltamadı, ateşten uzak durun üstad:)
-
@paretowilfredo bende almanyaya babamın işinde çalışmaya gidicem yeni sınava orda çalışıcam babam haber bekliyor adminim
-
@satrab Rahatlayacaksanız canınız sağolsun dostum Ama her linç karşılığında bir demlik çayla telafi isterim şahsım adına
-
@osenebusene O zaman sana gelsin dostum https://www.youtube.com/watch?v=Lb0rcvUPnr0
-
@paretowilfredo soruyorum size ''böyle bişey olabilir mi ya''
-
@paretowilfredo kazanamadigima ikna oldum dostum ben telefon açayım en iyisi :d
-
@rorschach159 Aah kadere bak! :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@priss Ben bilmem 'şüphe tek gerçektir'
Mesele sınavı açıklamak değil yeğen ,mesele listeye girebilmek
-
@rorschach159 seni artık inşallah iphone x keser kardeşim en iyisinden....
-
Tam bir ağırlık çökmüştü bana uyusam mı diyordum.paretonun yazıdan sonra f5lemeye başladım siteyi
-
@paretowilfredo şöyle bir dayım olsa sırtım yere gelmezdi herhal
-
@paretowilfredo bu gidenlerin turkusunde bi msj mi var hocam.kazanip gidenlerin turkusu diye yorumladim.kesin bisey var bu aksam;)
-
@ultras06 Oldu o zamaan ben inceden müsade isteyeyim artık :))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@ultras06 Oldu o zamaan ben inceden müsade isteyeyim artık :))
Üstad bizi heyecanlandırdın. Gitme açıklat sana zahmet şu sınavı:)
-
Arkadaslar ılk sınav deneyımım bu yuzden hersey soru ısaretı kafamda, belkı sıze sacma gelecek ama sunu cok merak edıyorum hani biz alternatıf cevapları bılmıyoruz o yuzden net tahmınde bulunmak biraz güç oluyor ya yanlıs hesaplanma gibi bir durumla karsı karsıya geldıgımızı nasıl anlayacagız . Bıldıgım kadarıyla puanı degısen adaylar olmus gecmıs yıllarda
-
@thekaymakam Tamam şimdi arıyorum Başkanı ve ben sizin genelkurmaybaşbakancumhurbaşkanınızım diyorum
-
3 link acik+ @priss ve @paretowilfredo umit isigi yakti + osym mesai mefhumu gozetmiyor + 00.00 aciklasa bari demistim acaba?