2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo başkan birak tütünü nargile verelim ne dersin?
-
@bolulu Olur dostum Çay olsun da
-
Şimdi açıklanıyor mu 00:00 olmadan:)
-
@paretowilfredo çay sigara muhabbet ne guzel olurdu di mi
-
@paretowilfredo cay her daim olur elhamdülillah... cay muhabbetin aslidir derdi bir hocamız
-
@kaya06 Valla kardeşim atanın hepinizin ilçesine geleceğim bunun için
-
@paretowilfredo Dostum seni tanimak isterdim. Verdigin emekler için tüm kaymakam adayi arkadaşlar adina tekrardan teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo ver müjdeyi artık geliyor mu :))
-
@paretowilfredo kardesim atanmasak da nasip derim gecerim ama senle tanismak cay icip muhabbet etmek isteriz her daim bilesin yani
-
@daywalkers Bilmukabele dostum hepinizi tek tek tanımak istiyorum. Yapacağımız, yapabileceğimiz bir çok güzel şey olduğunu biliyorum siz güzel dostlarla. İnşallah o günlerde gelir
-
@paretowilfredo lütfen ama lütfen mobil uygulama çıkartın artık. Mobil uygulama fikrini Destekleyen arkadaslar begene çöksün lütfen.
-
@paretowilfredo buranin kalitesi herkese ornek olcak senin emegin bu isin harçi
-
@kaya06 İnşallah kardeşim bir gün yapacağız Siz unutmazsanız ben hiçbirinizi unutmam merak etmeyin
-
@paretowilfredo Ve inaniyorumki burda emek veren bir cok arkadaş mulakat kalacak hemde cok rahat. Ama bu heyecan bir başka oluyor. Birbirimizi kırdiysak herkesden özür dilerim. Emin olun bu memleket icin, insanlarımız için biz daha yapacak cok iş bekliyor.
-
@kd6 Kardeşim işin bu kısımları Teknik Ekip'le alakalı. Talepleri aynen iletiyorum zannediyorum beklediğimiz bir şeyler var bu konuda. Yapılacak ama inşallah. Şu çağda uygulamasız olmaz olamaz kesinlikle.
-
@paretowilfredo dostluk ve insanlik biz de kalicidir kardesim insallah nasip olur. tabi atandigimiz ilcede olursa tadindan yenmez
-
@can-mavi Tabiki Aziz Dostum sana da teşekkkur ederiz. Sende cok emek verdim. Allah izin verirse mülakatta seninle tanişicam
-
@daywalkers varsa hakkimiz helal olsun kardesim
-
Tamam burayı böyle bırakıyorum size dostlar. Sizin olan bu yeri siz de böyle kullanın, sorun çıkaranı da susarak susturun. Biz hallederiz gerisini. Hepinize hayırlı geceler diliyorum.
-
Garip olabilir ama ösym sonuçtaki eus sonuç açıklama sayfasını kaldırdılar normalde bir tam gün bekliyordu