2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@turkmenoglu 80 tahmini puan,net 28 dolayları Türkçe dahil
-
Ve bır kere daha gormus olduk mı en kotu sonuc bıle belırsızlıkten ıyıdır insallah yenı acılacak sınavda kazanırız
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim..Benim de oldu çok şükür..kaybeden dostlar lütfen kendinizi dağıtmayın.. bu arada ımkb sorusu iptal olmuş...
-
arkadaşlar çalışma ekibini oluşturmak ve başlamak için mülakatları mı bekleyeceğiz @onuktekin kardeşim fikir senindi sanırım
-
Sınav 80,36 ile kapatmış
-
@rhadamanthus Kesin mi hocam nereden öğrendiniz?
-
arkadaşlar yanlış yazdıklarım ama bana göre doğru kabul edilme potansiyeli olan sorular (esnek kur, hizmetsel kuruluşlar, dışlama etkisi) ve türkçe hariç 20,5 netim vardı toplamda, 77,93 puan ile 581. oldum.
Sınavın 28 veya 29 doğru ile kapattığını tahmin ediyorum.
Bende dahil bir dahaki sınava girecek arkadaşlara yardımcı olur umarım.
-
@luthor ilyas isimli bir arkadaş facebook'ta paylaşmış sıralama 400 puan 80,36
-
türkçesiz 62,5 gelen puan 77,30 sıralama 660
-
Kağıdımızı nasıl istiyoruz arkadaşlar bir bilgisi olan var mi?
-
@bsra, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Öyle hatalar bende de çok soruda 45 gün yazıyo olarak algılayıp cevaba cumhurbaşkanı yazmak hizmetsel yerinden yönetim kuruluşları yazıp silip kurumları diye değiştirmek marjinal faydanın 5 olduğunu bile bile 2.5 yazmak... 30 doğru 27 ye indi bi güzel. Bu yüzden kaybedebilirim. Bi de 2.girişim insan akıllanır biraz.
Sınavımın özeti
-
Dostlar Selamın Aleyküm hepinize. Çok sıkıntılı ve uzunca bir sürecin sonuna geldik. Çok canımızı sıkan şeyler oldu ki bugün de denenecekti neyse ki önüne geçtik tat kaçmadan halloldu. Öncelikle kazanan dostlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah mülakat neticesinde sizleri KAYMAKAM olarak görmeyi nasip etsin. Emek verdiniz ve karşılığını ilk aşama için aldınız.
Kaybeden dostlarımız oldu. Az farkla kaçıran da tam hazır olamayıp çok geride kalanlar da oldu. Onlar da hazırlıklarını sürdürsünler ve çalışmaya devam etsinler. Bir önceki sınavda ve mülakatta elenen kardeşlerimiz vardı onların bir kısmını bugün kazananlar arasında görüyoruz. Vazgeçmemek bu mesleğe gönül bağlamak bu işin en temel prensibi. Allah sabrınızı artırsın ve yardımcınız olsun dostlarım.Geçtiğimiz hafta bugüne %80 diyerek işaret etmiştik. Çok şükür Allah utandırmadı yine. Atıyorlar, Sallıyorlar diyenler, bu haberleri nasıl alıyorlar? diyerek çirkin ithamlarda bulunanlar oldu. Şükür ki Allah çok büyük. O bizi biliyor biz de O'na tevekkül ediyoruz. Yüzümüz kara çıkmıyor alnımız aklanıyor her seferinde. Ancak şunu söylemek istiyorum hepinizin huzurunda. Bu alıp paylaştığım haber bu içerikteki son haberdi dostlar. Çünkü maalesef ki ağzından çıkanın önünü ardını düşünmeden gafletle, ya da bile isteye iftira etmek maksadıyla ithamlarda bulunanlar oldu. Her şeyi kaldırabilecek bir insanım. Allah sabır da dirayet de veriyor. Ancak iftirayı kaldıracak bir insan değilim. O nedenle hepiniz bu hususta hakkınız helal edin. Benim varsa bir hakkım her birinize helal-i hoş olsun.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
79,79500 417. Oldum nasip boyleymis kazanan arkadaşların yolu açık olsun
-
@can-mavi Hocam müsait bir vaktinde ders bazında cevaplarını yazma ihtimalin var mı?
-
@fetih1453 tahmini kaç netiniz vardı
-
@paretowilfredo eyvallah pareto..yolun açık olsun..
-
@althusser 82,88 247 kardeşim benim. Öncekinde ne yazdım inan bilmiyorum heyecanda n
-
-
Gecen yıl kagıdını kontrol etmıs bırı olarak dışlama etkisi nin doğru kabul edilecegını adım gıbı bılıyordum .
tam tamına hesapladıgım puan geldı .
84 yada 85 küsür gelecek dıyordum .
84,67 gelmıs -
ankara'da olan varsa kağıdını görüp izlenimlerini aktarsın arkadaşlar sevabına