2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@daywalkers hocam mülakat ne zaman olur sence
-
@mehmetfatih Tahminimce Aralik gibi olur
-
@turkmenoglu bana pek mantıklı gelmiyor sapmayla aynı puan alınması bile düşük ihtimal normalde gecen yıl öyle bişe olmadı hiç mesela hadi bu sene aynı puan alındı ama sıralama nasıl aynı olur onu anlamadm 171 de iki kişi var mesela 172 boş olup 173 e geçmez diye düşünüyorum bir şekilde tc sıralaması isim veyahut başka bişe olmalı ha 400. Kişi 401 kişi 402 kişi aynı puan olur onların hepsi mülakata girer yani toplamda 402 kişi mülakata kalır
-
Kıymetli arkadaşlar ben kazanamadım. 76 küsür ile kaldım. Sınavın olacağı kesinse oturup İktisat çalışacağım. Tek eksiğim o zor ders.
-
@daywalkers çok iyi.. teşekkürler
-
@beratkarahanlı o şekilde sıralama hakkaniyete uygun olmaz kardeşim. Aynı puanı alırsa virgülden sonrası dahil aynı sıralamayı vermek zorunda. Sadece ben de çok duyduğum için normal olup olmaması kafamı kurcaladı.
-
Arkadaşlar eğer Türkçem 6/6 ve esnek döviz kuru cevabım doğru kabul edildi (imkb herkesin doğru kabul edildi iptalle) ise yaklaşık 7 puanlık bir standart sapma olduğunu sanıyorum. 30 doğru ham 75 puan yapar ve puanım 82
-
@BF24 Aynen öyle. Bilmemekten kaybetmedik aslında. 45 gün sorusuna cumhurbaşkanı yazmıştım mesela o beni mahvetti. Aklıma geldikçe deli oluyorum. Ama bu pişmanlığın sonu gelmiyo önümüze bakmalı yaklaşmışken bırakmamalıyız. Üçüncüde kazanırız biz de Allah kısmet ederse
-
@bsra aynen öyle hocam bende görevlinin son 3 dakika uyarısıyla kapalı olab kitapçığı açıp bir sorumu değiştirdim ve değiştirdiğim doğruydu onu yapmasam belki olucaktı. O yüzden kesinlikle devam hocam biraz daha dikkatle bu sefer olur inşallah. Ama ben kağıdımı inceleycm size de tavsiye ederim hocam en azındam tecrübe anlamında çok şey katar. Neyi ne şekil yazmamak gerektiğini biliriz.
-
@mehmetfatih iktisata Yüksel bilgiliden çalıştım fakat yetişkin nüfus sorusundan sonra yeni bir kaynak arayışına girdim.
-
Olmadı ...
-
@odaklan25 hocam o 2 sorunlu dedıgınız sorular kabul edılmıs mı hesaplarınıza gore ?
-
@odaklan25 itiraz eden arkadaşlar kağıtlarını incelemeden neyi saydılar neyi saymadılar bilemeyeceğiz.
-
Arkadaslar kazananlari tebrik ederim. Ilk 400 e giremeyen arkadaslarimin da tekrar 4 elle sarilcagini dusunuyorum sadece yeniden baslamak icin bi sebep olarak gormeliler...
-
Arkadaşlar arkadaşın biri kaymakamlık puanı vr sonucu paylaştı bu benim puanım ve sıralamamla aynı.. Sordum aynı olabiliyor dedi.. Aynı olamaz imkansız.. Siz ne diyorsunuz yoksa savcılığa şikayet edecem belliki birisi şifremi vr tc mi biliyor
-
@reagan aynı olabiliyormuş kardeşim. Sordum bikaç kişiye. Sıralaman kaç senin
-
@reagan Facebook'ta aynı sıralamaya sahip 7-8 kişinin olduğundan bahsediliyor hem de sadece bir sıralamada değil başka sıralarda da varmış.Tahminime göre bu sene fazla parça puanlı soru yoktu o yüzden bu durumun yaşandığını düşünüyorum.Bu durumda 400 kişiden daha fazla kişi mülakata kalmış oluyor.
-
@turkmenoglu biz sayın @ugur55 hocamla yaşadık ikimizde 92.6...küsüratına kadar aynı sıralama da aynı ikimizde 18. sıradayız. ben de anlam veremiyorum hala şoktayım. ama aynı soru aynı cevapları vermişssek aynı puan aynı sırayı hak etmiş oluyoruz.
-
@Snotz hocam puanım 85 listeye ekleyebilirsiniz. burada derece yaparsın diyenler olmuştu ama ben gaza gelmedim hiç . 35 doğru yapan sınav birincisi olur diyenlere de selam olsun.
-
@refik-soydam hocam alan ve gk kaç doğrunuz vardı?