2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam hocam bence bu durumun olması çok normal. gkgy ve alan soruları için iki ayrı standart sapma hesaplanıyor. gkgy doğru sayısı ve alan doğru sayısı aynı olanlar aynı puanı alır o zaman. aynı sorulara aynı cevapları vermeye gerek yok sadece iki alandaki doğru sayısının eşit olması yeterli.
-
@fc-real-gdp birincisi 37 doğru ile oldu galiba mehmet sert hocam...
-
@fc-real-gdp bu durumu yaşayan çok fazla kişi olduğunu sanmıyorum ben yinede. Facebookta aynı sırada 8 kişi saydım diyen olmuş. Sınavdan önceki spekülasyon sonrada devam ediyor heralde.
-
@fc-real-gdp bunun denk gelebilmesi şaşırdığım. sadece. yarım puanlık kısımlar var. eğer yarım puanlık sorular da hata eden tum soruyu sılınmışse. ben örneğin film sorusunda bir yerde hata ettim arkadaş iki yerde ikimizde o sorudan puan alamadım. imar ve bayındırlık yazdık ğlan ve butce kısmından da puan alamadık gibi net sorular haline getirildi ise sorular. kusuratlı puan alma ihtimalini azaltmiş denkleştirme olmuş olabili.r
-
@turkmenoglu ben @ugur55 hocamla yaşadım bilmediğimiz gizli 18 sıra paydaşımız var mı onu da bilemiyorum...
-
@oruçreis aynı durumdayım hocam. 23 doğru hesapladım forumdan takip ettiğim kadarıyla. Benim de heralde türkçe full yanlış kabul edildi. Yine de beklediğim gibi olsaydı giremezdim sanırım ama puanım beni mutsuz etti.
-
@dolaylı-tümleç 1192. Oldum71. 7..
-
@refik-soydam
çok iyi doğru sayısı.100 tam puan mı almış. -
@ugur55 cevaplarımız tamamen aynı esnek kur bende ,sende de dalgalı muhtemelen ikisi de doğru kabul edildi. Yanlışlar da aynı c=0,8 benim doğru dışsallık sende, bende kartel cevap belirsiz ekstra benim 2 yanlış var seçim çevresi ile hizmet yönünden yerinden yönetimlere(kamu tüzel kişileri) dedim. Diğerleri birebir aynı.
-
@bfroki
yine konuşmuştuk daha öncede bu konuyu muhtemelen kardeşim arada ki 2 yanlışdan geliyodur puan farkı da zaten, ödenti sorusu bence dışsallık kabul edildi cevaplarıma bakınca öyle düşünüyorum. Tebrik ederim, Allah yar ve yardımcımız olsun. -
İmkb hariç 23 artı türkce beklerken , 72 puan geldi anlayamadım acıkcası
-
@refik-soydam aynı puan ve küsüratta 18 kişi mi varmış hocam sizinle beraber? Hadi var diyelim bunu nasıl tespit ettiniz?
-
@refik-soydam merhaba hocam ben bu dönem açılacak olan kaymakamlık sınavına hazırlanmayı düşünüyorum.
Tecrübe bilginizden istifade etmek adına nokta atışı kaynak yahut notlar tavsiye edebilir işen ismen dualarımda ismen zikredeceğim.
Dilerseniz buradan dilerseniz Mail yoluyla bilgilendirebilirsiniz ..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah -
@dolaylı-tümleç doğru diyosunuz.
-
@gizemce bende anlayamadım hocam.
-
@ugur55 yahu birader cevaplarımız aynı ya aynı ben nasıl 76 alırım bana şunu birisi açıklasın
-
@bsra aynen hocam
-
ANAYASA
1- 45 gün
2- 3 seçim çevresi
3- soru
4- 7 gün
İDARE
1- içişleri bakanı
2- süreklilik
3- 15 gün
4- kişisel verileri koruma kurumu
5-fonksiyon gaspı-yokluk
6- Ekonomik ve Sosyal Konsey(kalknma bakanlıgı) yanlış 1
7- 5 yıl
MERKEZİ İDARE
1- merkez teşkilatı(yanlış 2)
2- 2 ay
3- başbakanlık
MAHALLİ İDARELER
1- ilçe bütçesi (yanlış 3- cvp köy sandığı olacak)
2- Kamu tüzel kişisi(Hizmet yönünden yerinden yöneyim ) ( yanlış 4)
3- plan ve bütçe komisyounu
imar komisyonu
4- içişleri bakanı
İNSAN HAKLARI
1- Ek protokol 14
2- BM Genel Kurulu
3- kamu yararı
4- insan hakları evrensel bildirgesi
TARİH
1- cumhuriyetin ilanı
2- bozkurt-lotus
TR EKONOMİSİ
1- *1946 (Cevap 1945 yanlış. 5 ) ***
2- İstanbul Menkul Kıymet Borsası
3- 2006 (yanlış 6 -cvp 2005 olacak)
4- Esnek(dalgalı) Kur
İKTİSAT
1- 225(yanlış 7 cevap 450)
2- ahlaki risk
3- ikame mal sorusu: 2.5(yanlış 8.cevap 5 olacak.)
4- tam dışlama
5- 0,80
6- Kurumsal Olmayan Sivil NüfusTürkçe
Yüksek puanlıların dogrularına bakarsak 3 dogru kesin.Arkadaslar ben 610.cuyum 77.89 puan.Benle hemen hemen aynı netlerde olup. 84 85 civari puanlarla 200civari sıralarda olan var.Bu durumu anlayamadım ona göre itiraz edecegim.Benle aynı sırada olan arkadaşlar varsa soru cevaplarını karşılaştırırsa sevinirim.
-
@fierce kardeşim bende de aynı soru işareti var.taşırdık mı imla hatası mı yaptık neden böyle anlamadım
-
İtiraz 10 gün içinde dimi arkadaslar