2017 Kaymakamlık Sınavı
-
arkadaşlar kas açık uçlu soru bankalarını alamayan varsa bana mesaj atsın 10 gün sonra verecek şekilde bir arkadaşıma kargoyla yollayabilirim.fotokopidir ama bilginiz olsun.dönüşüm,4t 15 li deneme,savaş yayınları 10 lu denemede dahil hepsini vericem.
-
İnsan hakları gibi saçma bir dersi çalışmak baya sıkıcı geliyor 1 hafta daha beklerim ilanı sonra bırakırım galiba hiç bir işime yaramayacak dersi çalışmak istemiyorum.
-
Arkadaslar ikinci kez soruyorum Kanunname 2014 basim kaymakamlikta is gorur mu
-
@Jakuppp görmez . Yenile acil .
-
@kismetnasip @proteusay AÖF Mezunları kardeşlerimize de eşit hak verilmez ise bu BÜYÜK HAKSIZLIK olur. Benim yanında çalıştığım (İsmi lazım değil ve ayrıca ona kesinlikle minnet etmeyeceğim, İŞÇİSİNDEN ÇALAN MAHLUK), Ankara 'da çok güçlü siyasi bağlantıları olan yerel siyasetçinin yanına, örgün öğretim mezunu kaymakam, özel idare sekreteri, vali yardımcısı ve hatta alay komutanı (henüz vali görmedim) geliyor ki... Batıya atanmak için veya Ankara'ya tayin olmak için bu RİYAKAR siyasetçinin neredeyse ayağının altını öpecekler. Baş eğerek konuşan gördüm, çok yazık dedim düştüğümüz duruma. Bu ülke bizden hizmet bekliyor efendiler diploma değil! İsterseniz yanlış anlaya bilirsiniz; geçenlerde başı kapalı, örgün öğretim mezunu bir bayan kaymakam arkadaş atandı. Atanması bir yana sonra başka bir yere tayin olması bile gazetelere çıktı. Dini inanca saygısızlık ediyorum diye düşünülmesin, ben de Müslümanım Elhamdülillah ama bu bayan gittiği ilçeler de neyi değiştirebildi ? il mi yaptı orayı? ELİMİZDEKİ ÖRGÜN DİPLOMASINDA MI LİYAKAT ? 2010 - 2014 olması lazım tarih, Samsun da Salıpazarı ile Çarşamba arasındaki 15 KM YOLU 3 SENEDE BİTİREMEDİLER AMA AYNI TARİHLERDE 4 KAYMAKAM GÖRDÜ SALIPAZARI . BU NE İLGİSİZLİKTİR ? Ayrıca Ahmet Nohutçu 'da AÖF mezunlarını kaymakam yapmıyorlar demişse ayıp etmiş, O OTURSUN DA KAS SORU BANKASINDA Kİ YANLIŞLARINI DÜZELTSİN ! SİNİR OLDUM GENE ! KALKINMA VAR DA ADALET NEREDE ?
-
Bu arada piyasada düzgün içerikli ne kadar az soru bankası var. Hakimlik soru bankaları bile daha çok. Bazıları sırf para kazanmak için basılmış, fıkra gibiler.
-
aöf mezunları da kaymakam olcaksa bu ülkeye yazıktır.hukukçular öğretmen olabiliyor mu.bunu savunanlara bile çok yazık
-
Haftanın ilk günü, varsa duyumcu arkadaşları bir adım öne alalım
-
@yapma-volkan anlaşılan siz daha yenisiniz ...Batıya atanmak için veya Ankara'ya tayin olmak için bu RİYAKAR siyasetçinin neredeyse ayağının altını öpecekler. Baş eğerek konuşan gördüm, çok yazık dedim düştüğümüz duruma. Bu ülke bizden hizmet bekliyor efendiler diploma değil! ... kısmını okumadınız yorumumun herhalde. Bu arada hukukçu arkadaşlar evet öğretmen olamıyor ama kaymakam olabiliyorlar. Hak kaybımıza gösterdiğiniz tepkiden (!) dolayı teşekkür ederiz.
-
@mustafa58yilmaz basi kapali arkadasimizi muhabbetin icine neden dahil ettiniz anlamadim? O kaymakamimiz istanbul univ siyasali bilgiler fakultesini fakulte birincisi olarak bitirmis birisi. Ogrenim hayatida basarilarla dolu. Kendisinin kaymakamligi hakkiyla yaptigina da inaniyorum. Siz kendisinin hizmet yaptigi ilcelerde bulundunuz da mi bu sekilde yorum yapabiliyorsunuz? Yaptigi hizmetlerden ne kadae haberdarsiniz? basi acik,kapali vs bu zihniyet cok komik. Bileginin hakkiyla soke soke girmis birisi, hakkiyla da meslegini yapar. Bu bizlere dert olmamali. Ha evet, isini hakkiyla yapmayan bir suru devlet gorevlisi var. adaleti evet bu konuda konusabiliriz. Ama insanlarin inanclari,giyim tercihleri vs uzerinden degerlendirmeyi ulke olrak birakmamiz lazim.
-
Çok üzüldüm çok bende başı kapalı bir bayanım ve inanıyorumki bu vatana hakkıyla hizmet edeceğime niye başımızdaki örtüyle yargılarsınız anlamam ben de fakültemi 5. Bölümümü 2.lik ile bitirdim emek verdim insanlar devamsızlık yaparken yataklarında uyurken ders balındaydım tek amaç nry bü ülkeye nasıl en iyi şekilde hizmet edebilirim açık kapalı sağcı solcu önemli değil önemli olan gerçekten hakkını vererek işini yapacak insanların o mevkiye gelmesi
-
@kismetnasip Yorumumu iyi cımbızlamışsınız. Dikkat edin lütfen ...Bu ülke bizden hizmet bekliyor efendiler diploma değil! İsterseniz yanlış anlaya bilirsiniz; geçenlerde başı kapalı, örgün öğretim mezunu bir bayan kaymakam arkadaş atandı. Atanması bir yana sonra başka bir yere tayin olması bile gazetelere çıktı. Dini inanca saygısızlık ediyorum diye düşünülmesin, ben de Müslümanım Elhamdülillah ama bu bayan gittiği ilçeler de neyi değiştirebildi ? il mi yaptı orayı? ELİMİZDEKİ ÖRGÜN DİPLOMASINDA MI LİYAKAT ? 2010 - 2014 olması lazım tarih, Samsun da Salıpazarı ile Çarşamba arasındaki 15 KM YOLU 3 SENEDE BİTİREMEDİLER AMA AYNI TARİHLERDE 4 KAYMAKAM GÖRDÜ SALIPAZARI . BU NE İLGİSİZLİKTİR ?... Bura da anlatmak istediğim; çalışın, kendinizi beğenmişlik yapmayın.Gözümüzün önünde berbat örnekler var, verilen imaj kötü. Ne dedi Mevlana Rumi; Ne esvaplar gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm üstünde esvabı yok ! Ayrıca medya her şeyi gözümüzün önüne seriyor. Çok başarılı çalışmaları olan ama FETÖ den açığa alınan Kadir Güntepe ve diğerleri gözümüzün önünde, herkesi adım adım takibe gerek yok. Ben Recep YAZICIOĞLU 'nun tayin olduğu memleketler de bulunmadım ama medya sağ olsun...
-
@mustafa58yilmaz ben bir seyi cimbizlamadim, sahsimi en rahatsiz eden yere soylemek istediklerimi soyledim. Bu yazdiklarinizda da katilmadigim yerler var; orgun ogretim mezunlarin havali olmasini ima etmeniz gibi. Ama bir sey demiyecegim. Allah kimsenin emeklerini zayi etmez. Herkese iyi calismalar
-
@mustafa58yilmaz ben bu kadar gereksiz yazı görmedim. AÖF mezununu bende olsam kaymakam yapmam. Hak arama anlayışınızı anlarım ama kurduğunuz cümleler mesleğe layık olmadığını zaten gösteriyor.
-
@k-33 dostum rahat ol sen calismana bak:) elbet ogrenecekler basi kapali diye insan yargilamamayi, tipki mini etek giyiyor diye yargilanmamasi gerektigi gibi. Sen ilmine bak, kendini gelistir, bos kafadan cikan bos sozlere de canini skma:)
-
@safiTÜRK69 @kismetnasip @k-33 Biraz önce bir arkadaşa hususi cevap verdim. Size de açıktan yazayım; ...Böyle basit düşünen insanların, emeğin ne olduğunu anlamaları için, en azından özel sektör de çalışmalarını isterdim. Senelerce çalışıp, emek verip bu mu karşılığı diyoruz. Geçenler de bir arkadaş buraya; 28 yaşındayım halen sınavlara giriyorum, hayata geç kaldım yazmış Ben onu çok iyi anlarım, içim burkuldu okuyunca. Düşünüyorum, insanları küçük gören bu kişilerin memlekete ne faydası olacak ? ANLARSINIZ EFENDİLER, ZAMANI GELİNCE ANLARSINIZ. HAYATIN KENDİSİ DAHİ BİR ÖĞRETMEN. Bu arada genele bakın, ne anlatılmak istendiğine odaklanın, detay şeytan işidir, sizi yıpratır.
-
arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Nedir bu ÖRGÜN Öğretim-AÖF tartışması bunu anlayabilmiş değilim. Örgün Öğretim okuyan arkadaşlar her nedense tüm meslekleri yapabiliyorlar ama AÖF mezunu arkadaşlar bir iş beceremiyecekler öyle mi? Kaymakamlık mesleğini sadece SBF li arkadaşlar mı becerebiliyor. AÖFliler derse girmiyor sanki SBF/İİBFlerin çoğunda devam zorunluluğu var da yani demek istiyorum bununla alakası yok. Yıllardır onlar kaymakamlık yapmıyor mu ee ne oldu bu Ülkeye. çok aşırı mı geliştirdi bu Ülkeyi SBFli. Arkadaşlar herkes emek sarfediyor Örgün Öğretimdeki de AÖF dekide. yani eğer Örgün Öğretimde okuyan kendini bişey zanneden arkadaşlar o sınavı geçemiyor ve AÖF mezunu geçiyorsa onun gerisinde kalıyor ise o zaman bu mantıktaki arkadaşın diplomasını yırtması gerekli. Bu Ülkede artık birşeyler değişti. Diploma insanı geliştirmiyor. Çok iyi bir Üniversitenin çok iyi Bölümünü okuyabilirsin ama yerinde saydın mı kendine bişeyler katmadın mı bir yere gelemezsin. İnsanları Diplomasına göre sınıflara ayırmak çok yanlış ve böyle insanların Kaymakam veya daha farklı bir mesleğe sahip olmasını ben istemem.
-
@böğürtlen ÖLGÜN değil hocam "örgün"
-
@mehmetsy 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Haftanın ilk günü, varsa duyumcu arkadaşları bir adım öne alalım
valla duyumu aldığım arkadaş kesin olarak 9 eylül olacağını yineledi. kısfmet
-
Varsa birebir 9 Eylül kesin diyecek arkadaş alalım yok arkadaş soyledi yok bu soyledi yok:))) temmuzun ortalarinda " e baba Bizede arkadaş soyledi" demeyecek :)))