2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@polisiye-roman Halil hocanın kitabı 60TL insan öper valla
-
@Rorschach159 şimdi sen öp, yoksa sınavda sorular seni öper.
-
@Rorschach159 ahmet nohutçu alıcam bende insan haklarında , aynı şekilde idare ve anayasada kanunname var onu alıcam zaten piyasada fazla kaynakda yok Mikro+makro aldım az önce yüksel bilgili birde yanlarında ahmet nohutçu aldım insan hakları.
Kanunname Anayasa Hukuku - İdare Hukuku - İdari Yargılama Altın Seri
alan varmı bunu kullanan okuyan aslında kanundan çalışmak en güzeli ama tek tek uğraşmak istemiyorum.
-
Anayasa için sadece anayasa metni aym kanunu siyasi partiler kanunu ve tbmm içtüzüğü yeter konu kitaplarına gerek yok
-
@polisiye-roman hocam çok teşekkürler
-
@polisiye-roman Ona da pek yapacak bişey yok artık
-
halil kalabalık eski kaymakammış.
-
@proteusay hocam sen yine hazirlan tabi de, kaymakamlikta aof mezunu, cok guclu bir aileye sahip bir tanidigimizi yapmadilar. Yani soyle diyim o cocugun babasini tanidigim herkes referans yazmak ister, makami oldukca iyidir, ailede milletvekilleri filanda var. aof mezunu diye elendi. Nasip ama yinede tabiki.
-
Merhaba arkadaşlar yüksek lisans yapmak, kaymakamların maaşını etkiliyor mu? Bir de yökdil memuriyetteki dil tazminatında geçerli mi bilgisi olan var mı?
-
@Semihylc bende yüksel hocanın mikrosunu makrosunu sipariş verdim nohutçunun insan haklarını yasin çobanının türkiye ekonomisini de sipariş ettim anayasa themis var elimde idarede de nohutçunun kitabı güncellenince bu kitapları tekrar sipariş etsemmi bilemedim
-
@k-33 hemen hemen aynı kitapları almışız bende yasin çoban ve kanunname 2017 basımını alıcam son olarak artık kitapla işimiz kalmaz , sadece soru için alırız . elindeki anayasa özellikle idare hukuku iyise bence bir daha kitaba para verme ucuzda değil 65 tl kanunname.
-
Geçensenenin kitapları idare ve anayasa yoksa kitaplar çok iyi güncel olmadığı için ywnidenmi alsam diyorum ilan gelseydi bir
-
İlanın gelmeme olasılığı gelme olasılığından daha mı fazlalaştı acaba? Yoksa Temmuz 15'e kadar beklemek mi lazım?
-
@Rorschach159 İlan gelene kadar kimse bu sorunun cevabını bilemeyecek hocam
-
@Rorschach159 sınav olmama ihtimalimi var mıki
-
Sınav olmama ihtimali de yok değil arkadaşlar gündem çok sıcak .
-
Olmama ihtimali tabii ki var, sonuçta bu sınav mayıs için planlanmıştı ama olmadı, yapılmadı bu durum bu sınav için de geçerli
-
@mehmetsy nohutçu hoca tarih verirken 9 eylül diye net yazmış
-
@k-33 Zamanında Nohutçu 13 mayıs için de net tarih demişti. Amacım suyu bulandırmak değil sadece hazırlıklı olmak da fayda var bunu belirtmek isterim
-
@k-33 ben o Mayıs'ta sınav olacak diye hazır isimi bıraktım bir çok "kişi" mayıs" dedi. Sonra mayıs gibi bekliyoruza döndü.