2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Ömermuhtar öyle veya böyle ahkam değil yaşanılan bunlar.herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
-
Benim düşünceme göre sınavda belli bir emek harcayanlar ve istekliler foruma bakiyor. Hal böyle olunca ortalama ustu insanlarin burda olmasi dogal 100 kisi civari da girmeyeni koysak uzerine o sekilde hesabimiz tutabilir.
-
@OseneBuSene elbette ki benim gibi düşünmek zorunda değil zaten eşyanın tabiatıda bunu gerektirir ama üslubu beyan ayniyle insan burda herkes bişeylerle uğraşırken ordan birinin çıkıp osym ye şikayete dönüyorlar demek pek şık olmadı kanımca.. neyse kimseleri kırmak istemem hele ki şu nezih ortamda.. selametle..
-
@username7 iyimser ve isime gelen bir bakis acisi ama 5-6 puanlik buyuk denecek bir fark var.
Ha soyle bir bakis acisi ile de bakilabilir yuksek puanli arkadaslar gecen senelerin 50 li 60 li puanlari alan birkac tecrubeli arkadasimiz ve onlarin burda olmalari da gayet normal
Umarim hakeden ve bu ulkeye hakkiyla hizmet edecek kimseler kazanir -
@kaimoğlan Evet o açıdan burası ilk 400ü yansıtır geçen sınavda 58 almistim 1850 civarı bi sey gelmisti.
-
@görünür-el hocam haklısınız kesinlikle katılıyorum. ne umut tacirliği yapmak gerekir ne de boş yere insanları ümitlendirmek.
Fakat listeye bakıldığı zaman da 60 üstü kazanabilir diye düşünmek pek haksız sayılmaz. 60 puan türkçesiz 24 yapacağı için türkçe dahil 27 28 doğru üstünün kazanacağını beklemek anormal mi sizce ? sonuçta standart sapmayı 12-13 puanda sabit düşünmek hata olur. netler yükseldiyse sapma düşecektir. 27*2.5=67.5 sapma 7 8 puan dolaylarında olsa 75 üstü kazanabilir.
Şahsi kannaatimdir. isterimki forumdan kazananlar çoğunlukta olsun. Yanlış anlaşılmak istemem. -
belediye başkanını görevden alan kişiye içişleri bakanlığı yazdım. sizce puan alma ihtimalim var mı?
-
Arkadaşlar bu sınav kitapçığının sınavın açıklanmasıyla birlikte ais de görülebilmesini isteyelim hep beraber.Sonuç alabiliriz belki.BİMER,KDK ve CİMER'e yazalım.Lütfen elinizi taşın altına koyun.
-
@onuktekin Sabah ÖSYM'yi aradım, "Sınavla ilgili sorunları BİMER ve CİMER'e yazabilirsiniz." dediler.
-
@Emirkym Tamam işte onu diyorum yazalım.
-
@D.Drogba Hocam geçen sene iktisattaki etkinsiz cevabı değil de yalnızca tam etkinsiz cevabı mı kabul edilmiş?
-
1-türkçesiz ve standart sapmasız tahminlerimizdir
2-alan-gk hesabına girilirse herşey değişebilir
3-bunlar bizim doğru varsaydığımız sorularla hesaplandı, bütün cevaplarımızda ösymce yanlış sayılma ihtimali var
4-işin kilit noktası ösym faktörü yok hesaplamalarda
5-bütün bunları sabit kabul edip hesapladık ( ceteris paribus)
6-hazırladığımız listede 70 yazan da 50 yazan da kazanıp kaybedebilir. -
@Göktürk kardeşim 60 ham puan + Türkçe (7-8 puanlık yapsa) ben rahat geleceği kanaatindeyim. Milleti çok takma, her sınavdan sonra uçuyor burası. Diyorum ya İçişleri bakanı sorusuna bakanlığı yazmış (Bunu örnek amaçlı veriyorum kimse üzerine alınmasın) doğru sayıyor veya Türkçede bir resim kelime sorusunu doğru sayıyor(cevabı belli değil sonuçta) 28 diyor. Bu şekilde değerlendirmez isek 25-26 bandı max olur
-
@username7 58 derken toplam mi hocam?
-
@kaimoğlan Sınav sonucum hocam direkt her sey dahil net sonuc
-
@selo123 maalesef hocam
-
@username7 Sanırım bu sene 70 civarı bekliyorsunuz
-
@username7 Millet hobi olarak giriyor o zaman
-
@mehmetsy 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@username7 Sanırım bu sene 70 civarı bekliyorsunuz
Evet inşallah
-
Arkadaşlar ham puanımı hesaplamaya çalışcamda hangi soru kaç puan paylaşıldımı liste?