2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@odaklan25 her neti 2.5 ile çarpın çıkan ham puandır.
-
@username7 türkçede dahil demi
-
@forumders hocam türkçede 1 puanlik soru mu vardı. hangi soruydu ki.
-
@FC-Real-GDP yazarın özellikleri 2 tane yazılacaktı osoru
-
@sgkci Bu sınavın geçen seneden daha zor olduğuna katılıyorum. Ama 23 24 diye de düşünüp boşuna ümitlenmek istemiyorum
-
@forumders bir özellik 0,5 puan mıydı yani
-
@bsra o zaman yanilmamam icin dua edin insallah yanilmiyorumdur.. ancak bana en mantikli bu raka geliyor. Hatta daha da ileri gidip 22 demek istemiyorum.
-
@FC-Real-GDP evet
-
@forumders tamam teşekkür ederim ben o soruda tek kelimeye dikkat etmemiştim özelliklerini bi cümle ile yazmıştım iyi oldu bu
-
@FC-Real-GDP bende de aynı ö.d.
-
@forumders sınavın en düşük puanlı sorusunu yanlış yapmışız yani
-
@FC-Real-GDP 1 er puandi hocam
-
@sgkci yukarıdaki ham puanlari görünce sana katılıyorum. Ki bu arkadaşlar şampiyonlar ligi.
-
@Göktürk deme
-
@forumders kardesim birincilerin netleri pek degismez. standart sapma hesaplicaksan yine ayni alabilirsin. cunku gecen senin birincisinin 2 yanlisim var dedigini biliyorum.
-
Soruların kaç puan olduğuna tek tek baktınız mı ki puan hesaplıyorsubuz arkadaşlar ?
-
ÖSYM Kaymakamlık Başvuru Klavuzu: "Cevapların yazılması/işaretlenmesi: Adaylar cevaplarını SORU-CEVAP KİTAPÇIĞI üzerinde ilgili cevap alanına
yazacaklardır/işaretleyeceklerdir. Farklı alanda yazılan/işaretlenen cevaplara hiçbir işlem yapılmayacaktır."Taşmalarla ilgili herhangi bir hüküm yok. "Taşmalar kesinlikle kabul olmaz" diye bir şey yok yani...
-
@kamikaze Türkcesiz ham puan mi bunlar
-
@realist amin kardeşim. Allah hem vatanımız için hem de ferden bizler için en hayırlısını nasip etsin inşallah.
-
Arkadaşlar Mahfi Hocaya mail attım
1.Kur sorusuna Dalgalı Kur dedi.Esnek Kur alternatif olmaz dedi.
2.işsizlerle ilgili soruya Kurumsal Olmayan Nüfus,Aktif Nüfus ve Kurumsal Olmayan Sivil Nüfus cevapları doğru olmaz dedi.
3.paradan 6 sıfır atılmasına 2005 dedi.
4.IS-LM sorusuna Tam Dışlama dedi.Dışlama etkisi alternatif olmaz.
5.KİT ve İDT sorusuna cevabı bende bilmiyorum dedi.