2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Rahat olun esnek kur ve aktif nüfus sıkıntı inşallah
-
..........
-
@sofuoglu Benim kafami kurcalayan Tuik.Kurumsal olmayan nufus ile kurumsal olmayan calisabilir yastaki nufusu farkli iki kavram olarak almis.
-
@mg_ sıkıntı olur mu olmaz mı hocam?
-
@luthor hocam bence ikisi de kabul edilir, ösym o kadar da gaddarlık yapmaz zannımca
-
........
-
Esnek kur diye geçmiyor programda beyler.guclu ekonomiye geçiş programı TCMB sitesinde var bi zahmet bakın 12.sayfa açıkça dalgalı kur sistemi diyor. Her olayda kanunu göz önüne alıyorsanız Burdada programi almak lazım program orda kapı gibi dalgalı kur diyor
-
@mustafa-kader mahfi hocaya saygı sonsuz ama burda mantıksız cevap vermiş.Sınavda Aktif nüfus yazacakken yanlışlıkla aktif işgücü yazmama rağmen sorunun cevabının aktif nüfus olduğuna eminim.Alternatifide kurumsal olmayan nüfustur.Başka cevabı olamaz.
-
kemal dervisin bi açiklamasini hatirliyorum tamamen esnek kur uygulanmicak.kontrolumuz altinda olacak diye.tabi o donem herkes kur uzmani kesilmisti ordan aklimda kaldi.ben de yonetimli esnek kur dedim.merkez bankasinin arada bir kura mudahale ettigini dusunurek.
-
Bakıyorum da imkb den vazgecilmis
-
Şimdi esnek kur sistemide mi yanlış?
-
@sofuoglu ozaman sınav 39 soru üzerinden kaçla kapatır muhabbetlerine başlayabiliriz
Dışsal eksi ekonomi yazan 1 kişi bile çıkmayacaktır bence -
@conmaynard yav o sorunun cevabı dışsal eksi ekonomi felan değil daha soruyu bile doğru hatırlayamamışlar. Dışsal eksi ekonominin cevabını açın okuyun soruyla alakası var mı Allah aşkına. Dışsal eksi ekonomide gizlilik nerde
-
@vaner 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Bakıyorum da imkb den vazgecilmis
O sorunun cevabi nedir sizce?alternatif cevaplarin da hiç birinde de tarih tutmuyor ki. 1986 da kurulma şartıyla cevabınızın kaynağını da gosterebilir misiniz?
-
@Göktürk hocam 100 kere verdik cevabi gösterdik 3 haziran 1986 tarihli resmi gazete 13.madde net cevap
-
Aktif nüfus doğru değil demek mahfi üstat bir şeyleri yanlış algıladı herhalde
-
Mahfi hoca yanlış bilgi vermez. ÖSYM derviş ne demiş diye bakmaz bence. resmi programda geçen ifadeye bakar.guclu ekonomiye geçiş programı merkez bankası sitesinde duruyor. O baz alınacak. Tıpkı kanunlar gibi.
-
@vaner İMKB ile tereddüt yok başka sorulardan bahsediliyor
-
@vaner yani cevap ne dostum
-
Aktif nüfus erdal ünsal ın ders anlatırken kullandığı tabir kabul etmediğini söylemek mantıksız