2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 inşallah, 24 nete düşer düşünceniz hala geçerlidir umarım:)
-
@kamikaze 66.25 ham puan hocam
-
@username7 Ben de geçen sene 62 almıştım 1350. oldum. 4 puan 500 kişi oynatmış. @kaimoğlan Dediğiniz gibi 10.000 kişi öylesine giriyor olabilir
-
@mehmetsy valla gecen sinavda 22-23 net 1800 civari 25 net 400lerde oldugunu dusunursek yığılmaya bağlı ama ben yine ayni olacagi kanaatindeyim.
-
@FC-Real-GDP uluslararası ilişkiler mezunuyum insan hakları dersi aldım 14 yazdım ek protokole sonra sildim genel kurulu da silip ekonomik ve sosyal konsey yazdım çok basitti yine yapamadım umarım aramam bunları
-
Geçen sene 15.170 kişi girmiş sınava.Bu yıl da bu civardadır.Bu sayı artarsa ortalama da düşer.Ortalamanın üzerine çıktıkça da standart sapmadan gelecek puan artar.Bakalım neler olacak.
-
@kamikaze türkçe için 10 puan hesapladim hocam türkçesiz 56.25
-
Kagidini inceleyen arkadasim kabul edilmedigini soyledi.
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75
forumders:58.75
kaymakam:65
priss : 53.75
işsizadam:65
jakuppp:55
ömermuhtar:60
fcrealgdp:63.75
oruçreis:63.75
d.drogba:65
onuktekin:51.25
ultra06:66.25
kaymakam106:56.25 -
@bsra oyle tabi. Onemli olan yigilmanin oldugu alandan siyrilabilmek. Hayirlisi olsun
-
@D.Drogba hocam liste/sınav yorumlamada tecrübenize şahidim.müsait bir vaktinizde sınav hakkında yorumlarınızı yazarsanız bunu merak ve memnuniyetle okurum
-
@kaimoğlan İnşallah sıyrılabiliriz kafaları sıyırmadan
-
@bsra Biraz daha hesap kitap yaparsam ben siyiracagim sizi bilmem
-
Valla arkadaslar ben de fazla iyimser bulacaginiz ancak dogru olma ihtimalinin yuksek oldgu nacizane fikrimi soylemek istiyorum. Ham 50 yapip türkcesi de guzel olan kisiler mulakata kalacak bence. Yani 20 dogru +guzel bir turkce sizi ilk 400 e sokar. yani 23-24 le kapatacagini dusunuyorum. Onceki iletilerde de belirtilmistir muhakkak. Bu forumdaki arkadaslarin hic biri bos kisiler degil. Emek harcayan turlu sinav deneyimi olan arkadaslar hep. Bu yuzden yazilan ham puanlardan 60 ustu muhakkak ilk 150 de olacaktir. Bu yuzden gayet normal.yani ham puanlarin yuksek gorunmesi. bilmem bana katilir misiniz?
-
Puan hesaplaması için yardımcı olacak bi sınav tecrübesi okan arkadaş var mı ?? Mesaj da atabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim
-
-
@sgkci katılıyorum forumun seviyesi genelin çok üstünde bencede
-
@sgkci Türkçesiz 60 puan üstü arkadaşlar ilk 150ye girebilir bu söylediğinize katılıyorum ancak toplamda en az 26-27 doğru ilk 400e girebilir demek daha gerçekçi bana göre
-
@bsra ben de söyle düşünüyorum Türkçenin 1 puanlık sorusunu dogru saymadan 25-26 yapan 400de
-
Mulakat basari listesine baktiginiz zaman yazili sinavi en dusuk olan kisi 73 puan. Gecen sinavda 400 uncu kisiye yaklasik 10 puan eklenmis standart sapmadan. Turkce dahil ham puan 63 yapiyor. Bu kabataslak turkce dahil 25 dogruya dek geliyor. Yani dedigimi destekler nitelikte yani 20+5 yapan kazanmis. Bunu yanisira onceki sinavin 24 dogruyla kapattigi soyleniyor. Bunlara ek olarak bu sinav kesinlikle onceki sinava gore daha zor bir sinavdi bence. sinav bitmis halen emin oadigimiz en az 4 soru var... Hepsini bir araya getirdigimiz zaman bu sinav icin 26 ya da 27 dogru fazla olabilir. Dedigim gibi ben 23 24 de halen israrciyim.