2017 Kaymakamlık Sınavı
-
........
-
@FC-Real-GDP dostum ben buna da karsiyim 15 20bin kisi girmesin zaten kpss sarti filan gelsin bi sey olsun. Ipini koparan giriyo bu sinava.
-
Millet yanlis yaptığı soruyu iptal ettirmenin derdine düşmüş ya saka gibi
-
@taromisaki9 bozkurt davası yazdım kabul edilir mi
-
@Mimar sorma gitsin .iptal olur mu imkb ? tabii ki hayır !
-
Niye bu kadar dalgaya alındı bu doğru olduğunu düşündüğüm soru içinde bu ifadeyi kullandım hakkımızı aramayalimmi bal gibi 85 tek kuruldu İMKB
86 yazmış soruya
Enteresan insanlarsiniz koyun olmayın hakkınızı arayın . -
Soru kökünü tam olarak hatırlayan birileri varsa net birşey diyebiliriz. 1986 da faaliyete geçen diyorsa imkb doğru cevap. Ancak kurulan ifadesi varsa belki söylediğiniz doğru ama ben kurulan ibaresini hatırlamıyorum.
-
@Nizâmülmülk Çoğunluk dışlama etkisi veya tam dışlama etkisi yapmış ancak soruda birebir klasik durumun tanımı yapılmış.
-
@ugur1144 ben kurulan diye hatırlıyorum nedense
-
@ugur1144 Dışlama etkisi olması için genişletici maliye politikasının özel yatırımları düşürmesi demeliydi diye düşünüyorum.Bu yüzden klasik durum yazdım.Fakat ne çıkacağı belli de olmaz.Bakarsınız Mahmut derler,Şevket derler nasıl olsa soran yok.Bu yüzden sınav açıklanmadan KDK'ya yazalım.O kadar para veriyoruz bir de üstüne bakmak için para vermeyelim.Diğer sınavlar gibi tarayıp yayımlasınlar.
-
@onuktekin anımsadığım kadarıyla faize duyarsız genişletici maliye politikası uygulanmış milli gelir değişmiyor
-
@Priss Bu arada geçen yıl merkez bankası sorusu için benzer bir durum vardı .
-
@odaklan25 kardeşim kimse bilemez tabi ama Fransız gemisinin adı Lotus.galiba eksik olmuş seninki
-
İcisleri bakani yerine buyuk bir hata yaptim ayri olarak ic isleri bakani yazdim.Kabul edilir mi?
-
1986 ya takasbank yaptım. Niye yaptım bilmiyom.
-
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
@onuktekin 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı
Kurulu cevap galiba.Buradaki kaynağı bir de siz okuyun arkadaşlar.İMKB'de satışlar 87'de başlıyor.Cevap İMKB olmayabilir.İlk hisse satışları KİT çalışanlarına yapışmış bu arada.Cidden sıkıldım okumaktan.Şu kaynağa da bakabilirsiniz devamında http://www.emo.org.tr/ekler/191ef5f6c157676_ek.pdf?dergi=258 -
@onuktekin Satış işlemlerinin yürütülmesiyle satış işleminin yapılması ayrı şeyler. Benim bir şirketim varsa hisselerini tabi ki ben satacağım burda da sahibi ÖİB ama satılan yer İMKB. soruda sanırım nerede satılmıştır deniliyordu tam hatırlayamadım
-
Arkadaşlar bu İMKB ısrarı gerçekten sıktı artık. 3 Haziran 1986 tarihli resmî gazeteyi açın, 3291 sayılı kanunun 13. maddesi soru kökü zaten. 1986 yılında KİT satışına izin verilmesiyle ülkecek özelleştirme macerasına başladık. Dolayısıyla cevap Kamu Ortaklığı İdaresi Kurumu ya da bugünkü adıyla Özelleştirme İdaresi Başkanlığı.