2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ultras06 Ben de Birleşmiş Milletler Genel Kurul, yazdım... Hatta birazcık taştı, bunların çok ciddi sorun olacağını düşünmüyorum. Bekleyelim görelim...
-
@realist Yani hocam 2012 de kurulmuştur kabul olmaz diyorsunuz.Ben kurum imkb tmm ama artık adı borsa istanbul oldu diye düşünerek borsa istanbul yazmıştım,aynı dpt-kalkınma bakanlığı mantığıyla
-
@Emirkym hocam orada benim de kafam karıştı kutucuk kısaydı o yüzden kısaltarak bm genel kurulu yazdım.
-
@sofuoglu bilgi edinme değerlendirme kuruluna yazılabir mi? Kapsamı içinde mi?
-
@s.cihan aslında karşılıyor doğru mantık lakin tarihi 1986 vermesi işleri çıkmaza sürüklüyor
-
@FC-Real-GDP Hocam, sonuçta doğru cevap... Benimkinde "kurul" kelimesinin bir kısmı taştı, sanırım 3 harf kadar. Hatta az yukarı kaydırdım. Yalnız, gözetmenlerin de hatası var. Böyle bir kural varsa, kesinlikle söylenmeliydi. Biz zaten stres ve heyecanla giriyoruz, bir uyarı çok bişey değildi yani...
-
@Emirkym benim sınıfta gözetmenler söyledi cevap alanlarını taşırmayın diye.
-
Hatta ben Atatürk Kültür Dil ve Tarih Kurumu sorusuna tam sığdırarak "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık" yazdım. O sığmıştı. BM'de sığmadı, çok az kısmı. Bu tür sınavlarda bunlara dikkat ediyorlar diye biliyordum. Yani kurumların tam adı filan gibi...
-
@realist ÖSYM'nin yaptığı sınavlarla ilgili soru ve cevaplara erişim Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında ancak ÖSYM'ye yapılacak başvuru üzerine sorular görülebilir. Kurula başvurulamaz.
-
@bsra anladım teşekkürler
-
@Emirkym türkçe sıralama sorusunu taşırmadan yazabilen
-
@realist ben
-
@taromisaki9 esnek kur kabul olmaz mı Hocam
-
@realist taşırmamak için çok uğraştım.gecen sene hiç dikkat etmemiştim bu sene arka kapağı okuyunca çok dikkat ettim.
-
@kaymakam106 Geçen sene taşanlarda problem oldu mu peki?
-
@vaner
Yerinden yönetim mi ?
Soruyu tam hatırlayan?
Soruda örnekleri hatırlayan üniversite,,,
https://docviewer.yandex.com.tr/view/0/?*=dKQ5vwEVpzshf%2FMgVupGhFw%2FmOV7InVybCI6InlhLWRpc2stcHVibGljOi8vUXlIMUpaL2h4cjBOSHh5YlVkNmJZYVhjYk1BUnpRVEF2TThmcUc1WXJoTT0iLCJ0aXRsZSI6IjIwMTcga2F5bWFrYW0gYWRheWzEscSfxLEgc29ydWxhcsSxLnBkZiIsInVpZCI6IjAiLCJ5dSI6IjMxMzM2ODM2MTE1MDUyNDU0NDIiLCJub2lmcmFtZSI6ZmFsc2UsInRzIjoxNTA1MjQ1NTA5NjQ5fQ%3D%3D&page=2 -
@fetih tebrik ediyorum Sığdıramayan gitti mi yani
-
@realist bence dikkati artırmak için konulan bir ibare o ufak taşırmalar sorun çıkarmaz o kadar da değil yani
-
@Emirkym kağıdıma baktirmadim hocam,ancak puanım beklediğimden düşük geldi yine de net bir şey diyemem
-
@Emirkym hocam taşırmada problem olmuyor alan taşmamalı gecen sınavda 3 turkçe sorum taşmıştı puan beklediğim gibi geldi