2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Valla kardesim derecede gozumuz yok listede olalim yeter:) Sonrasi kader kismet isi:)
-
@OseneBuSene suan ortalma 21 kisi 60,309 ham turkcesiz
-
@OseneBuSene 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@Göktürk 22-23 doğru da 60 ham puanı i aşar alan agirlikli doğru sayısına takilma
burda ne demek istedin ki? şu an her soruya 2.5 puan vererek bi puan çıkardık. alan ağırlığıyla ne alakası var. 22 doğrunun 60 ı aşması için 4 5 puanlık sorular lazım. vardı da ben mi görmedim.
-
soru onergesi,insan haklari evrensel bildirisi,hizmet yerinden yonetim kuruluslari,borsa istanbul parantezle imkb dedigim cevaplar kabul olursa turkcesiz 66.25.bi de de bosluklarin disina ciktiklarim oldu o yuzden hic biseyden emin degilim
-
@D.Drogba sonrası acı, göz yaşı, stres , heyecan ,gurur vs karışık duygular ve biz kaybedenler için hüsran
-
ugur1144 : 55
conmaynard: 60
fetih : 60
kamikaze : 67
hamsi : 66.25
luthor : 52.5
kaimoğlan : 53.75
sgkci :57
realist: 65
makif34: 63.75
forumders:58.75
kaymakam:65
priss : 53.75
işsizadam:65
jakuppp:55
ömermuhtar:60
fcrealgdp:63.75
oruçreis:63.75
d.drogba:65
onuktekin:51.25
ultra06:66.25 -
@ultras06 insan h.... bildirisini doğru kabul edin hocam,hizmet....kuruluşları da doğru,imkb'yi yanlış kabul edin(doğru cevap imkb olsa bile bist değil) siz muhtemelen 86(+2-2) puan alırsınız.
-
@kamikaze sonradan sampiyonlar ligine dondu ortalik gecen senenin ham puanlarina gore bayagi yuksek oldu su an bence
-
@kaimoğlan ilk 150 buradan cikacak galiba
-
@onuktekin sağolasin hocam hayirlisi.imkb yazcaktim yeni ismini de araya karistiriyim dedim.
-
@Jakuppp Az cok orneklemi veriyor hocam ham puanlar yuksek. Baslarda yukselmez diyordum ama bu sene yukselmis bu acik.
-
@ultras06 Boşverin hocam o da olmayıversin
-
@issizadam hocam geçen yılda tam etkinsiz ve etkinsiz tartışması olmultu.Bir yerde ikisininde kabul edildiğini duymuştum.Eğer gerçekten geçen yıl tam etkinsiz ve etkinsiz kabul edildiyse, bu senede tam dışlamanın yanında dışlama etkisininde kabul edileceğini düşünüyorum.
-
Forumla gurur duydum ilk 100 burdaymiŞ
-
B.şehir belediyasi genel sekreteri içişleri bakanlığınca atanır dedim bu cevabı yanlış kabul etmek haksızlık olmaz mı?
-
Bu sene yapılan guy yazılı sınav sonucunu hatırlarsınız. Yine kaç beklediğinizi yazın demiştik. İstanbul için ortalama 88 çıkmıştı daha dün gibi hatırlarım:)
-
@aliserdar-çetin kardeşim burada hayal satmakta doğru değil, moral bozmakta. Herkes yorum yapıyor ama kendine göre. Mesela 28 doğru ile kapatır diyen olmuş. Yani 28*2.5=70 ham ve buna 12-13 sapma gelse 82-83 yapıyor. Test iken bile bu kadar yüksek olmadı. Benim naçizane fikrim çok uçmamak gerek. Sınavın standartı aşağı yukarı bellidir. Ve en önemli konu bizim doğru saydıklarımız değil, ÖSYM'nin doğru saydıkları önemli. (Tecrübe ile sabit:) )
-
..........
-
@Priss Ondan önce de MHUY KPSS sonuçları için bir başka yerde buna benzer bir şey yaptık da sonuç 82 çıkmıştı. 78.9 oldu sonuç
-
@OseneBuSene ee sizide sahneye alalım siz deyin hele ne bekliyorsunuz beyler ahkam kesmek kolay zor olan yapılan işe el vermek samimi olarak..