2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@luthor Aktif nüfus doğru kabul edilmeyecek mi şimdi? Tufan samet kitabında sorunun aynısının tanımını yapıp aktif nüfus demiş.Böyle saçmalık mı olur o zaman bi kaynak önersinler herkes o kaynaktan sınava çalışsın
-
@mustafa-kader aktif nüfus cevabı nasıl kabul olmuyor ? Neymiş o zaman cevap ?
-
@mustafa-kader Hocam ben bu 3 cevaptan biri doğrudur diye direk bu 3 cevapdan hangisi doğru sayılır şeklinde sordum.Direk bu cevaplar doğru değil yazmış.Bende onun üzerine doğrusunu sordum ''iş gücü'' olabilir yazmış.
-
Aktif nufusun kabul edilmemesi gibi durum kabul edilemez.%100 aktif nufus doğru
-
@luthor hoca kimdir nedir tanımam ama saçmalamış o zaman bence
-
@mustafa-kader hoca duayendir bir çok yazar saygı gösterir.
-
@atanamayan ben aktif nüfus yazacagima sivil nüfus yazdim kabul olur mu?
-
@luthor Geçen sene bir arkadaşımız Mahfi hocaya iktisattaki bir sorunun etkinsiz veya tam etkinsiz cevaplarının geçerliliğini sormuştu, kendisi ikisinin de geçerli olduğunu söylemişti, ama az önce öğrendiğimize göre cevap kabul edilmemiş
-
Mahfi Hoca için iktisat konusunda saçmalamış dendiğine göre forumu kapatıp gidebiliriz. http://www.mahfiegilmez.com/p/hakkmda.html
-
..........
-
@kek Ona bende şaşırdım zira Yasin çoban da esnek kur diye de geçiyor
-
@onuktekin Abuzer Pınar'ı tek geçerim
-
KHK kaymakamlık grubunda bir arkadaş paylaşmış bunu bu soru da netleşmiş oldu doğru yapan varsa alnından öpmek lazım
"Hepimiz doğru sayılarımızı güncelleyelim..
"Bir tarafın gizli eylemlerinin diğer tarafın ödentilerini arttırması" tarzındaki iktisat sorusunun cevabını Mahfi Hocaya sordum..
Cevap net olarak, tartışmasız:
DIŞSAL EKSİ EKONOMİ
Ve bu tez, 1991'de Donald Case'e Nobel ödülü kazandırmış.."
-
mahfi eğilmezin makalesinde aynen şoyle yaziyo"Bu rejim uzun süreli olmamış 2001 kriziyle birlikte çökmüştür. Kriz sonrasında Türkiye dalgalı kur rejimine geçtiğini duyurmuş ve uygulamada müdahaleli dalgalı kur rejimi uygulamaya başlamıştır. "
-
...........
-
@FC-Real-GDP Abuze Pınar,İlker Parasız...Neyse şimdi onlarda nasibini almasın şimdi
-
Erdal unsal kurumsal olmayan sivil nufus demis.
-
'2001-2013 arası yönetimli dalgalanmaya bırakılan esnek kur sistemi uygulanmıştır' bu da çıkmış bir sorunun cevabıdır. Mahfi hoca öyle kabul etmiş olabilir lakin bu kesin doğru anlamına gelmez
-
Mahfi hoca bile sacmalamis dendi ya olsemde gam yemem 2005 cevabının rajonunu Mahfi hoca kesmiştir 2006 diyen ısrarını bırakmistir.
-
Arkadaşlar aktif nüfus sorusunu neden tartışıyorsunuz anlam veremiyorum açıkçası aktif nüfusun kabul edilmemesi büyük saçmalık olur birçok kaynakta kurumsal olmayan nüfus(aktif nüfus) ibaresi şeklinde geçmekte, ben makro kısmı için nurdan aslan hocadan çalışmıştım ve birebir böyle yazıyordu