2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bende köy sandığından köy bütçesine aktarılıyor diye okumuştum .bütçe yazdım .kabul edilir umarım
-
Türkçedeki noktalama sorusu ''."'... Şeklinde mi olacaktı .yoksa '' '',,... Seklindemi .
-
Alan net 17 doğru gk gy net 10 doğru beklemeye çekildim gelir gelmez bilemem ama inşaallah hepimiz emegimizin karşılığını aliriz
-
@fetih rahat gelir bence...
-
@siyasetbilimci o soruda her noktalama işareti için ayrı puan mı yoksa sorunun tamamı doğruysa mı puan verilir?
-
@siyasetbilimci Ben ikincideki gibi yaptım ama emin olmayarak.
-
@username7
Genel sekreter buyuksehir bel baskani teklifi icisleri bakani tarafindan atanir. Bakanligi ifadesi yanlis ifadedir. -
"Süreklilik ve Düzenlilik" yazan yok mu hiç Kara Murat ben miyim
-
@siyasetbilimci 2. Gibi yaptım
-
Ben Türkçe öğretmenliği yaptım iyidir bu alanım 2.deki gibi hatırlıyorum öyle yaptı m alıntı söz vermiş diyerek () bırakmıştı o kısmın virgül olması gerek
1.gibi yaptığını söyleyenler var o yüzden sordum . -
29 net yapan kaçıncı olur arkadaşlar? Ama 1 (bir) doğru iktisat
-
@username7 sıralamanızı tahmin edemiyorum da 1 doğru iktisat ile 29 doğru yapmak büyük başarı.
-
Arkadaslar Türkçe hiç konusulmadi.Tahminimce cumle siralama ve bosluk doldurma cogu kisinin dogrudur assagi yukari.Bir resim bin kelimeden iyidir sorusu yorum sorusuydu onu da bekleyip gorecegiz.Diger sorulari ne yaptiniz?
Ben noktalamayi ('' '' , , ...)
Yazarin ozellikleri (ozgunluk ve yaraticilik)
Kalin cizgiler (yuzeysel) yaptim. -
Özgünlük edebilik yaptım edebilik sonu olmama demek .kalincizgiye üstünkoru yazdım .bu arada üstünkörü bitişik yazılır ayrı yazanlar olmuş .;)))
-
2 hukuk hocası da "Soru/Soru önergesi aynı şeyler, kabul edilir. Yanlış cevap değil" diyorlar... Hayırlısı olsun...
-
@siyasetbilimci noktalamayi ne yaptiniz?
-
Noktalama tırnak virgül virgül üç nokta dört tane her biri 0,5idi .tamamı 2 puan .boşluklu vardı film merak önceleri tarzı bişeyler yazdığım o da 0,5 ten iki puandı.yazsr soruda ikiydi .diğerleri üçer puanlık
-
Türkçe 15 puan getiriyor tamamı :)) Baya etkili
-
Bı arkadaş geçen yıl 18 alan 7 gygk Türkçe dahil yapmış 65.5 ham gelmiş standart sapmadan 10,5eklenmis.312. di
-
ÖSYM'yi aradım, sordum. Boşluk taştığında değerlendirmeyi kağıdı kim okuyorsa o yapar. Sınav değerlendirmesi tamamen değerlendirme görevlisine aittir. Onu biz bilemeyiz" dedi