2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 birlikte değil hocam ayrı ayrı cevaplar yanlış anlaşılma olmasin
-
@mg_ dostum aynı anlamda.ben kabul olacağı görüşündeyim
-
@mehmetsy valla hocam hizmet yerinden yonetim kuruluslari dedim yonunden yok.15 is gunu dedim isten gitti.esnek kura mahfi egilmezin dedigini yazdim mudahaleli esnek kur.boyle boyle 7-8 tane soru gitti
-
@sbf12345 dostum ben geçen sınava da girdim.yine çok kolaydı yorumları yapıldı bu sınav için.geldiğimiz nokta
-
@hakperest46 hocam bütçe kabul edilebilir ama dernek ve tüzel kişilik kabul edilmez. Koy derneği insan topluluğu, tüzel kişilik ise mali, idari, siyasi yapı. Ben sandık, bütçe, gelir vs. yazılanların kabul edileceği kanaatindeyim.
-
@ultras06 hizmet yerinden yönetim kuruluşlarından şüpheniz olmasın bence tam puan alirsiniz
-
Görevden uzaklaştırma da İçişleri bakanlığı yazılanlar kabul edilebilir mi ?Ahmet hoca kabul edilebilir demiş .sizce ??
-
@siyasetbilimci hayır edilmez, içişleri bakanlığı ve içişleri bakanı çok ayrı şeyler .
-
Google da aratırsanız İçişleri bakanlığı görevden uzaklaştırdi der
Bu ifade kanunda bakan diye geçiyor .bklim -
arkadaşlar bu sınavda tecrübeli sayılırım.her yıl aynı tartışmalar yaşanıyor sorular çok farklı yerlere çekiliyor keza cevaplar da öyle.ösym bu aralar zor bir süreçten geçiyor ve sınavın da açık uçlu olduğunu düşündüğümüzde sınavı sizin kadar zorlaştırmazlar( genel hatlarıyla soruluyor hemen hemen tüm derslerde).şuan dışarıdan bakınca içinden çıkılmaz hale getirmişsiniz durumu.konu ve dönem hakkında az çok bilgisi olan adam soruya baktığında aklına gelen ilk cevap doğru oluyor yüksek ihtimalle.bazı soruların cevabı net olmasına rağmen soru kökünü değiştirip cevabımızın doğru çıkması için çabalıyoruz.ben de iisterim 2006 cevabının doğru olmasını ama değil 2015 ve 2016 yılı sınavlarına girdim sonuçlar üç aşağı beş yukarı beklediğim gibi geldi.son olarak sınav kolay değildi türkçe dahil 26 civarı yapan Allah ın izniyle listede yer bulur diye düşünüyorum.
-
İçişleri bakanı yerine Bakanlığı yazmak veyahut kişisel verileri koruma kurumu yerine kurulu (bir M harfi dahi )demek fahiş hatadır.
-
Soru kökü önemliydi görevden uzaklaştırmaya kim yetkilidir? -İçişleri Bakanı
bakanlık nereden çıktı.Genel sekreter atamasina icişleri bakanlığı yazılır onda haklısınız
-
@sbf12345 Hocam bu sınavın olacağını haber verenlerdendiniz siz de, aslında bende sizin sınavınızın nasıl geçtiğini merak ediyordum. Özel değilse neden girmediniz hocam?
-
@kamikaze hocam bu tahmini 26 dogrunun icinde kac alan dogrusu olmasi gerekir sizce?
-
Arkadaşlar memur grev sorusuna kamu hizmetlerinin sürekliliği ilkesi yazmak sıkıntı yaratırmı. Genelde sadece süreklilik ilkesi yazılmışda.
-
@ultras06 Hocam yanlışlar değil de bu dikkatsizlikler rahatsız ediyor insanı. umarım düşük kapatır
-
@kaimoğlan geçen sene 17 alan yapıp listeye girmiştim.genel kültür doğrularınız ortalamanın üstündeyse daha azı da kurtarabilir.bu sadece benim yorumum tabi.
-
Hergun bir soru eksiltiyorum belirsizlikler yuzunden24 e kadar indi .mülakat gelmez açıkçası bu saatten sonra .
-
İSKÂN KANUNU , Kanun No. 5543 Kabul Tarihi : 19/9/2006
MADDE 39 – (1) Köy tüzel kişiliğine ait arsa ve araziler, köy ihtiyar heyetince karar verildiği takdirde bu Kanun kapsamında kullanılabilir. Bu tür arsa ve arazilerin kıymet takdiri köy ihtiyar heyetince yapılır, arsa ve arazinin hak sahiplerine satışından elde edilen para köy bütçesine gelir kaydedilir.
köy sandığına alternatif olma ihtimali var diye düşünüyorum. -
@kamikaze 15.5 alan 11 gk umarim alani telafi eder ne diyelim