2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mulkiamir @captain hocam siz tartışmalı sorulara ne cevap verdiniz acaba. özellikle 2005, imkb, döviz kuru, gizli eylemler soruları özellikle. aydınlatabilir misiniz bizi.
-
Dedigim gibi tartismanin bir faydasi yok son sozu OSYM soyleyecek.
-
@D.Drogba Fikrimi söyledim tartışmak, benim dediğim doğru demek bi yere vardırmaz zaten hocam. Bende paylaştığınız sorularda kesin net bişey diyemiyorum.
-
@taromisaki9 peki cevaplarmisin kitlerin varlık,hisse satislarini kim yapar . Imkb ozel şirket dipnot
-
@vaner tmm dostum ben yanlış kabul ediyorum ki doğrularımı saymadım zaten.bekleyip göreceğiz sonuçları.senin dediklerinde bana göre doğru değil.başarılar diliyorum
-
@taromisaki9 dostum benimki doğru demiyorum osym biliyo ama imkb mantığını kimse bana anlatmadı anlatın diyorum sadece size de başarılar
-
@sofuoglu içerde misin evlat der babam burayı görse cvp veremem tabi
-
@odaklan25 kardeşim için rahat olsun o soru hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları.tek sıkıntı yazımımız okuyucuyu tatmin etmeye bilir.o da kitaplarda bi dünya farklı ifadesi var.belediye il özel idaresi köyü katsaydı o zaman yerinden yönetim olurdu.bizden yerinden yönetim ayrımının ikincisini istiyordu.çok net okudum anladım soruyu.(ilk kez bu kadar net konuşuyorum burada bak )
-
bu kelime resim sorusu var ya
birisi demiş ki yeni cümlede kelime ve resim kelimelerini kullanmamak lazımmıs dogrumu -
@taromisaki9 vallahi hocam ben de kendimi ufaktan tribüne çekiyorum gidişat öyle gözüküyor esnek kur/imkb/dışlama etkisi vb sorular hala muallakta bu da umutlarımızı azaltıyor bakalım tabi nasip
-
@forumders aynı kelimeleri kullanmak yasaktı diye hatırlıyorum ben de.farklı sözcükler kullancaktık.mesela şuan ilkinde kelime ikincisinde sözcük kullandım
-
@taromisaki9 tamam ozaman bu açıklama ile benim şansım bitmiş oldu mülakata kalan arkadaşlara şimdeden başarılar
-
@vaner 91 sayili kanun hakkinda kararname
Madde 3 – 1) "Menkul kıymetler borsaları bu Kanun Hükmünde Kararnamede yazılı esaslar dairesinde menkul kıymetlerin alım ve satımı, fiyatlarının tespit ve ilanı işleriyle yetkili olarak kurulan tüzel kişiliği haiz kamu kurumlarıdır. Menkul kıymetler borsalarının gerekli görülen yerlerde kurulması Sermaye Piyasası Kurulu'nun önerisi üzerine Maliye Bakanlığının iznine tabidir."
imkb baskani musterek kararnameyle atanir.
okuman yazman var mi? ozel sirket mi oku 91 sayili khk yi. -
Aynı ifadeleri kullanmayın diyordu.Yani uyanıklık edip kelimelerin yerlerini değiştirip yazmayın demişler.
-
@forumders kardeşim farklı sözcükler kullanın diye bir şey yoktu. Tek bir cümle ile açıklayınız diyordu. Millet iyice kafasından sınav sorularına ekleme çıkarma yapmaya başladı.
-
@taromisaki9 Diğer sorularda sorudaki kelimeleri kullanmamayla ilgili ibare vardı ancak o soruda yoktu. Yinede ne olur ne olmaz diye kullanmamaya çalıştım.
-
@ugur1144 vallahi dostum ben böyle hatırlıyorum.yanılıyor olabilir miyim ? Tabiki mümkündür.
-
@hakimikaymakam inş dediğin gibidir kardeşim ya toplam 25 net var kan gibi yarar. Birde "kalın çizgiye" "detaysız" dedim kabul ederlerse anca öyle kalırım mülakata
-
@taromisaki9 @odaklan25 ben de aynen "hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları" yazdım ki cevap yazdığımız şey zaten.
-
@taromisaki9 hocam bende onu açıkladım zaten teşekkürler.