2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@FC-Real-GDP bakımından yerine yönünden derler diye korkuyorum hocam ben
-
@FC-Real-GDP hocam bana göre cevap bu zaten . Açıklamamı okuyabilirsiniz.
-
@taromisaki9 direkt kanun ifadesi olmadığı için hizmet bakımından -yönünden veya hizmetsel yerinden yönetim ifadelerinin kabul edileceğini düşünüyorum
-
@forumders Sadece 1 cümle ile açıklayın vardı...
-
@forumders sen gönlünü ferah tut kardeşim. Hayırlısını iste Allah'tan. Sınav içinde sınav vardır.
-
@hakimikaymakam aynen hocam resim sorusunda yoktu sanırım. Ama yazarın özellikleri sorusunda vardı buna eminim
-
@taromisaki9 yok hocam korkacak bir şey yok. başka sorulardan korkun
-
/esnek/ serbest
Hizmet yerinden yönetim yönünden vs
Bakanlık teşkilatı ... Merkez teskilat
Bozkurt veya sirf lotus
Puan verilmeyecegini düşünüyorum
-
@OseneBuSene hizmet hariç bozkurt davası yazdım bakanlık teşkilatı yazdım kabul edileceğini bende sanmıyorum
-
@FC-Real-GDP hizmet yerinden yönetim kurumlari kabul edilir mi sizce
-
@OseneBuSene Hocam esnek ya da dalgalı ikiside aynı sey dimi
-
@enea hocam cümle düşük olmuş biraz tam bir şey diyemeyeceğim.
-
@taromisaki9 bende hizmet yerinden yönetimler yazdım bazı kaynaklarda bu şekilde yazıyordu.
-
@forumders evet öyle bir şey hatırlıyorum ben de kurduğum cümlede görsel anlatım ve düz yazı gibi ifadeler kullandım
-
@forumders soruda kullanmayın yazmıyordu. milletin kafasını karıştırmaktan ne zevk alıyorlar anlamıyorum
-
@forumders millet iyice yanlış yönlenmeye başladı. O soruda aynı kelimeleri kullanmayın gibi bir uyarı Yoktu sadece 1 cümle ile açıklayın diyordu
-
@OseneBuSene kardeşim ÖSYM yayınladığı sorulara TBMM Başkanı meclis başkanı alternatif cevapları bakanlık merkez teşkilatı , merkez teşkilatı ile birebir örtüşüyor merkez teşkilatı yazanlar rahat olsun. Esnek kur dalgalı kur serbest kur aynı şeydir üçünü de yazanlar rahat olsun. paranoyak olmaya gerek yok.
-
Arkadaşlar çok tartışılan İMKB SORUSU İÇİN kaynak KALKINMA BAKANLIĞI ---- buradan fikir edinebilirsiniz. Ve ayrıca hisse satışları imkb de yapılır ama soruda bunu sormuyordu bence.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www3.kalkinma.gov.tr/DocObjects/Download/3759/ozelles.pdf&ved=0ahUKEwjTx9v2-qnWAhWBIlAKHSwVDVU4ChAWCCwwBw&usg=AFQjCNGMzm30ODsNiwze-e1iL-1P8xN4rw -
@FC-Real-GDP hocam yanlis yazmisim hizmet bakimindan yerinden yönetim kurumlari dedim
-
@erdem bende Merkez Teşkilatı yerine Merkezi Teşkilat yazdım sizce akıbeti ne olur?