2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Cevap İMKB arkadaşlar. TÜSİAdin 1992 raporunda aynen yazmış. Şimdi gs macindayim koyamiom
-
@username7 evet dogru bu cümle fakat soru nerede satilir demiyordu kim yapar diyordu
-
@OseneBuSene kesin konuşuyosunuz hocam . O kadar makale ve resmi gazete araştırdım okudum kesin bişey bulamadım
-
@OseneBuSene bir teselli ver bir teselli ver
-
@vaner noldu 1.2 soruyami ümit bağladın sariyon millete
-
@OseneBuSene 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Cevap İMKB arkadaşlar. TÜSİAdin 1992 raporunda aynen yazmış. Şimdi gs macindayim koyamiom
Rapor bu: http://tusiad.org/tr/yayinlar/raporlar/item/9118-turkiye-de-ozellestirme-uygulamalari
-
@OseneBuSene yok Allaha şükür de gır gır yapiyorum artık Bekleyecez dostlar sinir yapmayın
-
Soru bazinda standart sapma oluryor mu? Cok etki eder mi? Oluyorsa sizce hangi sorularin yuksek olur?
-
@vaner sonuçlar açıklanırsa ösym sana teselli verir gibime geliyor(sadece o soru için diyorum) umarım kazanırsın
Daha da yazmam -
@Sirius soru bazinda olmuyormus belirli bir ortalamayı geçmeniz lazım o da genelde 25 soru
-
Rapor bu: http://tusiad.org/tr/yayinlar/raporlar/item/9118-turkiye-de-ozellestirme-uygulamalari
-
@makif34 ins burdakilerin hepsi kazanır mulakatta görüşürüz
-
Ben 2006 dan vazgeçtim siz de imkb den geçin
-
@vaner 2005 imkb likidite tuzağı 3 ünden de vazgeçmem
-
@makif34 likitide tuzagimi yaptınız?
-
@makif34 likitidr tuzagindan vazgec bence. O tam dışlama cikmazsa bende en sevdigim ve en iyi oldugum alan olan iktisadi birakirim
-
@Sirius Hocam ben o gizli yapılan iş sorusuna Piyasa Hassasiyeti dedim iktisatci kafasiyla dusununce ümit var mi
-
@username7 benim iktisatta tek yanlisim o soru. Acikcasi soruda ne demek istedigini tam anlamadim ama cevap buyuk ihtimal ahlaki cokuntu.
-
@makif34 Likidite tuzağı olamaz çünkü o soruda AS ve LM gelir eksenine dikti.Likidite tuzağında(Keynesyen durum ) pararel,2005 doğru zaten.İMKB konusunda son söz ÖSYM'nin
-
@bsra 657 kullandim ben bu sinavda anayasa icin guncel degildi henuz. ama guzel kaynak.insan haklari icin ise detayli bir kitap kullanmaniz gerekli 657 yeterli degil ozet kaliyor