2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Gozunu acar acmaz bir puan da olsa kurtarmis miyimdir diyerek forumda gezinen sorular cevaplayan hesap ustune hesap yapan rahat uyku uyuyamayan ve sonuc bekleyen kimseler olarak hepimiz gayretli ve istekli gencleriz. Dualarin kabul oldugu bu zaman diliminde hepimiz icin en guzeli en hayirlisi olsun insallah arkadaslar Sonuc ne olursa olsun hicbir sey bizlerden ve sevdiklerimizden onemli degil nacizane tavsiyem stres sıkıntı yapmak yerine ( biliyorum cok zor ) dua etmek ve sakince beklemek en guzeli. Su saatten sonra sonuc degismeyecek ama stres ve sıkıntı bizlere buyuk zararlar verecektir. Inaniyorum ki burada bulunan cogu kisi ile bir devlet kademesinde yollarimiz kesisecek ve basta bu vatan icin ugrasip didinecegiz.. O gunlerde gorusmek ve bulusmak umidiyle hakkimizda hayirlisi olsun.
-
ah ah şu sureler de kadina siddet kanuna kadar ezberledim.son gun birisi facede bisey yazmis bilgi edinme deyince is gunu yaziyoruz arkadaslar.o aklimda kaldi is gunu dedik yazik oldu.
-
@selo123
14 nolu ek protokol :
Madde 17
Sözleşme’nin 59. maddesi aşağıdaki gibi değiştirilmiştir:
1- Aşağıdaki gibi yeni bir 2. fıkra eklenmiştir:
2- "Avrupa Birliği bu Sözleşme’ye katılabilir."
2- 2, 3 ve 4. fıkralar sırasıyla 3, 4 ve 5. fıkralar olmuştur. -
@selo123 Bu puanlar gerçekçiyse derece buradan çıkar.Değilse de zaten düşer hocam. Geçen seneyle aynı kapatacağı kanaatindeyim.
-
Türkçe'de hatırladığım kadarıyla ;
Yazarin ozellikleri 1x2 2 puan
Resim kelime 3 puan
Bosluk doldurma 0.5x4 2 puan
Kalin cizgiler 3 puan
Sozcuk siralama 2.5
Noktalama 0.5x5 2.5 puan seklindeydi.@kamikaze hocam puanim 65 demiştim. kesik atmissiniz bana
-
@ultras06 Hangi gruptu hocam khk kas mı?
-
@kamikaze beni de ekleyin 46.25
-
@onuktekin hocam vergi mufettisligi grubuydu galiba.adi vergi mufettisi ama her sinava hazirlaniliyo;)
-
Arkadaşlar, dilerim Allah'tan hepinize kaymakamlıktan daha iyi makam ve mevkiler nasib olur. Allah, hepinizin bu mübarek, bu değerli anların hatrına dualarınızı kabul eder, ve hepinize en iyi makamlarda, en iyi mevkilerde bu ülkeye, bu ülke insanlarına hakkıyla hizmet etmeyi nasip eder... Hepinize kaymakamlıktan daha büyük makamlar, mevkiler nasip olur inşaallah...
-
@ultras06 Hocam bununla geçmiş olsun
-
@kamikaze hocam ben ilk defa yazdım puanımı siz yanlış anlamışsınız.
-
@görünür-el @OseneBuSene Başta 26 27 yeter diyodum ama ankete göre çoğu arkadaşın türkçesiz 25 doğrusu görünüyor. Yüzde yüz sınav sonucu değil belki ama bize bi fikir sunuyo. Toplam 27 ile ümitlenmiyorum ben de.
-
@FC-Real-GDP hocam ilk ona girersiniz muhtemelen
-
@bsra Yok hocam bakmayın millete cok ben 2 sınava girmedim ama hep takip ettim hep aynı muhabbetler ben 24 25 diyorum
-
@fablo aynen hocam bende 27 28 diyodum 23 24 doğruya düştüm. Zaten buradaki arkadaşların seviyesi yüksek zaten. Tahminimce 23 24 25 le kapatır.
-
@görünür-el hiç sanmıyorum türkçedeki birer kelime yazın sorularına birer cümle yazmasaydım olabilirdi belki
-
@FC-Real-GDP hocam türkçesiz 70 puan yapmışın, daha ne olsun:)
-
@görünür-el sağ olun hedefim ilk 50'ye girmekti.
-
Bir resim bin kelime sorusuna ne doğru diyebiliyorum ne de yanlış, saymamak en güzeli bu arada arkadaşlar yazarın özelliğine yaratıcılığı ve gözlemciliği yazdım sanırım. ayrı ayrı puanlama var mıydı o soruda ?
-
@kemoenes var hocam eminim. 1'er puan.