2017 Kaymakamlık Sınavı
-
"Hizmet yönünden yerinden yönetim kuruluşları" veya "Hizmet bakımından yerinden yönetim kuruluşları" yazan arkadaşlar tam puan alır gerisini şu anda bilemeyiz arkadaşlar malesef yukarıdaki iki ifadeden birini yazdıysanız doğru yazamadıysanız hesaplamalarınızda yanlış kabul edin isterseniz olaki yukarıdaki iki yanıt dışındaki bir cevaba da puan verirlerse ne ala olur sizin için hesapta yokken bir doğrunuz artmış olur
-
@gökbörü bizde bu eksen üzerinden yorum yapıyoruz zten. Soru kökünde bu kurumlara verilen genel ad şeklinde sorulması ve içerisinde kurum şeklinde yapılanmış bir çok birimin bulunması kurumları yazanların da puan alabileceği ihtimalini doğuruypr işte. Basın ve ilan kurumu, türkiye iş kurumu, sosyal güvenlik kurumu şeklinde çoğaltılabilir örnekler.
-
@onuktekin Bir arkadaşım puanını paylaştı az evvel. Listeye ekleyebilir misiniz.
YakışıklıSH - 55,00 puan türkçe hariç.
-
@BF24 hocam bildiri/beyanname/bildirge diye geçiyor.üçüde kabul edilmelidir
-
@taromisaki9 inşallah hocam zira çalıştığımız kitapta da bu şekilde geçiyordu.
-
Selamlar,
Gecen sene derece ile kazanıp elenenlerdenim dayanamayıp yazmak istedim . Arkadaşlar müsterih olun hizmet ve yerinden yönetim kelimelerini cevapta bir şekilde yazdıysanız o soruyu doğru kabul edin çok net bir şey ki bazı sorularda genel bir tanım istenir bu da onlardan biriydi. Sınavın 22+Türkçe ile kapatacağını düşünüyorum. Herkesin hakkında hayırlısı. -
@oneday aynı gorusteyim
-
Gecen sene yazilanlari okudum. 27ler 30lar havada ucusuyor. Sonuc 24 net yapan mulakata kalabildi. Bu yilda en fazla 25 ile kapatacagini dusunuyorum.
-
@Sirius geçen sene turkceden banko 4 u koyuyordu bir çoğu başlıkta dikkatimi çeken o oldu.sonuc açıklandıktan sonra Türkçeden 4 doğru bekliyordum neden böyle oldu v.s gibi yorumlar atılmış
-
Arkadaşlar ilgili linki tıklayın sayfada aşağıya doğru inelim kronoliji var oradan devam edip 1986 yılına gidelim çıkan görsel ve yazıyı okuyalım https://www.erdemir.com.tr/kurumsal/tarihce/
-
@gökbörü ne diyor orda hisseleri işlemeye başladı bu mu cevap soru hisseler nerede isliyor mu diyordu alemsiniz ya valla
-
@gökbörü yine de bir şeyler arastirmissin teşekkürler Kardeşim
-
Şeytan ayrintida gizli
-
Imkb ciler cuvalladi tebrikler ösym iyi ki varsin
-
- ileti ne yazmışız öyle arkadaş yahu. Bence duralım artık.
-
@vaner hocam siz tek soruya mı kaldınız acaba ne zaman imkb ile ilgili yazıya denk gelsem başrolde siz varsınız
-
@vaner dostum haklısın ama ben soruyu senin anladığın gibi anlamadım o yüzden aklıma imkb geldi eğer senin gibi anlasaydım özelleştirme idaresi derdim yoksa bizde biliyoruz kitlerin özelleştirme kararının imkb de alınmadığını eksi 1 artı 1 çok önemli değil lütfen bu konuyu artık kapatalım 13 ekim cuma günü bi aksilik olmazsa sonuçlar üzerinden konuşmaya devam ederiz hayırlı geceler
-
@sofuoglu Hocam tek soru durumum yok çok şükür ama bunu taktım nedense cok okudum da konuyla alakalı
-
@fetih haklısın Hocam
-
@gökbörü Hocam soruya itiraz edenler oldu ÖSYM'ye.1986'da kurulan diyormuş soruda.Bu yüzden itiraz ettiler.Soru böyle olunca İMKB yanlış oluyor.Kamu Ortaklığı da 1984'de kurulmuş.O da yanlış oluyor.Bu soru iptal olur bence.
Bu devirde cahil kalmak hakikaten odunluktur,mermer kafalılıktır.Şu soruyu hazırlayan kişi İMKB sitesine baksa 1986'da faaliyete geçen dese oldu bitti işte.