2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@y-oguz90. Desene sapmaya kaldın.hocam kurum kuruluş bende düşündüm sonra hizmetsel yerinden yonetimler yazdım çıktım işin içinden
-
@bfroki O soruda bende aynı şekilde düşündüm ne yazarsam ösym bu kuruluşları en genel biçimde içine alır diye düşündüm. KTK yaptım o soruyu yanlış kabul ediyorum ancak KTK alternatif cevaplar içinde olmalı veya sadece doğru cevap olmalı. Sonuçta engenel biçimde düşündüğünüzde bunlar ktk değildir diyemezsiniz.
-
@josef44 içerik hakaret edilmesi sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@metehan209209. Hayirlisi hocam doktrinlerde hizmet yonunden/hizmetsel yerinden yonetimler sade sekilde kuruluslari, kurumlari ya seklinde geciyor osym ne yapar bilmedigimden yanlis kabul ediyorum.
-
@larendeli edemiyorum kardeş sen aşmışsın zaten baksana birini alternatif belirlemişsin biri somut cevap saygı duyuyorum sana bu yorumdan sonra ÖSYMde kurulda gibi konuşuyorsun bay otorite.
-
@bfroki hocam imkb sorusuna itiraz edilmişim halde (ben değilim) onun dışı hizmet yerinden yonetim sorusuna itiraz edilmis midir ya da osym kendiliginden irdeler mi bilmiyorum hata oldugunu farkettiginizde itiraz etseydiniz keske
-
@bfroki Eyvallah kardeşim. Selametle...
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@bfroki hocam imkb sorusuna itiraz edilmişim halde (ben değilim) onun dışı hizmet yerinden yonetim sorusuna itiraz edilmis midir ya da osym kendiliginden irdeler mi bilmiyorum hata oldugunu farkettiginizde itiraz etseydiniz keske
itiraz edilmisim yazmisim: itiraz edilmis halde olacak duzeltme butonunu bulamadim
-
Arkadaşlar dissallik sorusunu netleştiren bir babayigit yokmu ?
-
@metehan209209. Ankara ve istanbuldakiler en yakın universitesiye gidin bir profa sorun şu soruyu.
-
Bugün de başlıktan birini engelledik hayırlısı bakalım.
-
@aliveli bu gidişle daha çok engel yiyecek çıkar.
-
Imkb doğru cevap bu net
-
Kamikaze diye bir arkadaş puanları topluyodu ne oldu ona bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar hepimiz dünyanın en değerli (bence) mesleğine aday insanlarız. Ne yazık ki sistemimiz hepimizi bir yarışın içine, rekabete sokuyor. Hayatımızın önemli bir kısmını bu yarışlar şekillendiriyor. Doğal olarak ortaya stres, sıkıntı, dert çıkıyor.
Birbirimizi kırmaya, üzmeye gerek yok. @bfroki o üslubumdan dolayı özür dilerim.
En azından sınav sonucu açıklanana kadar yorum yapmamayı tercih ediyorum. İnşallah güzel haberi sizinle paylaşmak istiyorum. Herkes için en hayırlısının olması temennisi ile... -
Kardesim bende az cok bilirim bu sinavlari goreceksiniz 22 23 dogrusu olan mulakata girecek emin olun yani bu 27 28 ler hepsi kendi dogrularini kabul ediyo baska bisey degil
-
@kenan65 kardeş şu sınavın 22-23 doğru ile kapatması imkansız. Kendi doğrularınıza göre sınır belirlemeyin lütfen.
-
@kenan65 inşallah kardeşim. Ama herkes aşağı yukarı aynı şeyi söylüyor '24 üstü ' yığılma var. O yüzden hepimiz tedirgin oluyoruz. Öyle güzel öyle anlamlı bir meslek ki... Sadece meslek olarak değil bence hayatın ta kendisi. Yediden yetmişe her çeşit insanını, her coğrafyasında farklı kişilikleri tanımak bir yana insanların yarasına merhem olabilme ihtimali bile nasıl tebessüm ettiriyor insanı. yaklaşık 5 yıldır kaymakamlık bünyesinde çalışmaktayım. Allah bu devlete, millete layıkıyla hizmet edebilme imkanı verir inşallah.
-
2017 KPSSde hatalı 3 soru vardı. Bunlar kesin iptal edilir demiştik ve iptal oldu. İMKBnin durumu biraz farklı ve ÖSYM bilmediğimiz kanun veya mevzuattan alıp direk sormuş. Hazırlayan tarihi bizzat kaynağından almış. Cevap İMKB ve iptal olmayacağı kanaatindeyim.
-
@kenan65 %55-58 gibi bir başarıyla mülakata kalınması hiç güzel olmaz ve bence çok zor söylediğiniz sayılara inmesi.