2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sinav1453 Sınav kağıtlarına bakılana kadar 3 ve 4.soruların cevapları hep tartışılacak
-
Zaten forumda ortalamanin yüksek çıkması bu sebeple cogunlugun tartismali sorulara verdiği kendi cevabi doğru kabul etmesi ama gecen sene de böyle olmuştu ben sonunda üzülmemek için bu soruları katmiyorum hesaplarken tam sınırda kalıyorum kazanırsam da supriz olsun
-
Geçen yıl bu aşamaya gelene kadar hala belirsiz olan 4-5 soru yoktu. Herkesin önünde kitaplar, internet, hocalar ancak hala cevapsız sorular var. Geçtiğimiz yıl böyle belirsizlikten ziyade Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yazdım puan verirler mi veya Un şeker pamuk yazdım tam puan alır mıyım gibi cevabı belli ancak puanlama konusunda belirsizlik yaşanan sorular vardı.
-
Bu şartlar altında bu sınavın 27-28 doğru ile kapatması ütopik olacaktır. Kaldı ki Türkçe soruları bahsedildiği gibi kolay vesaire değildi. Birçok kişi Türkçe sorularında istenen detayları es geçmiş gördüğüm kadarıyla. 26 bile yüksek sayılabilir bu sınav için. %95 olasılıkla 24-25 eksiksiz doğru yapanlar mülakata kalacaktır. Çok net söylüyorum.
-
@sinav1453 kardeşim inşallah temennimiz bu şekilde olur iktisat dissallik yazanlarin cevabı kabul olacak mi
-
@sinav1453 size katılıyorum özellikle yazarın özelliği. Kalın çizgi. Bin resim sorusuna kesin şudur demek zor ama Türkçede 5 in altında doğru sayan yok bende 400. Kişinin 24 25 26 dogru bu arada olacağını düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun
-
@miray arkadasimizin tahmini daha makul arkadaslar.
-
@miray Türkçesiz arkadaşın yazdığı tartışmalılar hariç kaç ki sınır çda diyorsunuz bir ölçü almak için soruyorum teşekkürler şimdiden cevap için..
-
@sinav1453 Belirsiz cevaplarin hala netlige kavusmamis olmasi, Türkçe sorularinin kucumseniyor olmasi vs. nedenlerle bircogumuzun husrana ugrayacagi acik ve net hocam. Ornek vermek gerekirse resim sozcuk sorusunda "Bir sozcuk bir firca darbesidir ve bir resim bin firca darbesinden olusur"(benim cevabim degildir)tarzinda etkileyici cevabi olmayanlarin bu sorudan puan alamayacagi ortadadir. Bu soruyu sorudaki kelimelerin yerlerini cevapta degistirerek ve azicik dahi olsa anlam katmak puan getirir mi sorusu bile bu sorularin yanlis olarak kabul edilmesi gerektiginin kuvvetli delilleridir. Hal bu iken sinavin 27-28 lerle kapatacagini soylemek pek mantikli gorunmuyor.
-
Eğer bu sınav kolay olsaydı sınava ikinci kez giren kişilerin hepsinin 30 ve uzerine cikmasi gerekirdi.Görüyoruz ki tecrubeli arkadaslar icinde bile tek tuk 30 sınırını aşan var.Benim fikr 25 yada 26 dogrunun mulakat icin yeterli olacagı yonunde.
-
@bfroki 22.5 doğru sayıyorum bu arkadaşın paylaştığı sorularda sadece imkb var bende zaten o hariç diğer 3 soru yanlış olabileceği yok birde serbest döviz kuru yazdığım onu da saymıyorum Türkçede yazım yanlışını yarısı doğru kalın çizgiye yüzeysel yazarın ozelliklerine de yaratıcılık ve özgünlük dedim bin resim sorusuna ne cevap verdiğimi hatırlamıyorum
-
@miray hemen hemen aynıyız bende esnek kur diğer Türkçe bende de yüzeysel alırız ondan 3 puan gbi duruyor bekleyip göreceğiz 23,5 benimde tartışmalılar ve Türkçe hariç. Bende sınırdayız diyorum senin gibi ama burdan yorumlarına güvendiğim arkadaşlara sorduğumda mülakata hazırlan diyorlar çok da umutlanmak istemiyorum...
-
Ben bu türkceden 4_5 doğru koyanlar,turkcesiZ 24 23 bekliyorumculari geçen sene izledim,okudum...sizde okuyun başlık duruyor.. sadece bunu yazan kişinin profiline tıklayın sonraki mesajını okumanız yeterli. Buradada maşallah. özgünlük ve yaratıcılık Ki ikiside aynı anlamdadır.buraya üretken olmayı da ekleyebiliriz. Ama ikiside yazılmış 2 tam puan bekleniyor.. böyle böyle çok örnek var mesela kartel yazıyor iktisat sorusuna Türkçeden 5 d koyuyor "yaz baba, Türkçe dahil 29 net.. son sözü ÖSYM söyleyecek.
-
@bfroki bende sizin gibi dusunuyorum umutlanıp hayal kırıklığına ugramak istemiyorum zor bir süreç aciklansada şu stres bitse diyorum
-
@sinav1453 listedeki 1,2 ve 3. cevaplar benim cevaplarımın aynısı. ben sadece 1 doğru saydım.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@sinav1453 listedeki 1,2 ve 3. cevaplar benim cevaplarımın aynısı. ben sadece 1 doğru saydım.
Hangisini doğru sayıyorsunuz?
-
@fc-real-gdp kardeş haklısın ne yazık ki herkes türkçesini 5d olarak hesaplıyor ama sonuçlar açıklandığında hayal kırıklığına uğrayabilirler ben bir soruya yaratıcı ve etkileyici diğer kalın çizgilerle denilen soruya ayrıntısız yazdm doğru olacağını saymıyorum diğerlerini hiç saymıyorum bile ama millet 5 doğru türkçe deyip 27 doğrum 28 doğrum var diyor bakalım sonuç ne olacak herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar bir resim bin kelime sorusunda cumlede gecen kelimeleri kullanmayın uyarısı var mıydı? Ben böyle bir sey hatırlıyorum.
-
@yakupcemil özgünlük ve yaratıcılık aynı anlamda değildir. Siz bir bilirkişi olarak o boşluklara ne yazdiniz çok merak ettim doğrusu.
-
@rhadamanthus resim sorusunda o uyari yoktu Hocam. Eminim.