2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi ins bu sefer mulakati gecersin karadenizliler cok delikanli adamlardir benim elestirim ona degil idareye bu ülkenin her bolgesinde vatana hizmet etmek isteyenler var
-
Bizim sucumuz malatyalimi olmak
-
@josef44 inşallah kardeşim inşallah da sınavı geçmiş gibi konuşmaya başladık, bu moda girip sınavı geçemezsek düşüşü fena olur, hele bir sınav açıklansın da kazanabilirsek ondan sonra bu tarz konuları tartışırız
-
@yörük20 imkb tartışılamaz halde net doğru
-
@can-mavi o zaman trabzon ve rize değildir hocam
-
danıştay sorusu 2 ay ve 60 gün kabul edilebilir 60 gün 3 ay mı ediyor azıcık mantık ben 60 gün dedim doğru sayıyorum tartışılan sorular var buna 60 gün kamu tüzel kişiliği imkb ve 2006yı katamam rtük 2006 demiş ösym neden 2005 desin?
-
@caliskan84 soruda 1986 da kurulan demesine rağmen 1985 yılında kurulan imkb cevabının net olması bence zor, eğer kuruluş yılı hariç diğer bilgiler imkb'yi işaret ediyor olsa bile kuruluş yılı soruyu iptal ettirir
-
Sizce sınav ne zamana aciklanir arkadaslar
-
@can-mavi sanmıyorum kardeşim bakalım göreceğiz açıklanınca spk ya bakın orda 86 diyor imkb spk ya bağlıdır
-
@caliskan84 28 gün olan aylar var, 30 gün olan aylar var, 31 gün olan atlar var. Sürenin iki ay olması bunla ilgilidir. 60 gün net olarak yanlıştır.
-
@caliskan84 :)))))
-
@caliskan84, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
danıştay sorusu 2 ay ve 60 gün kabul edilebilir 60 gün 3 ay mı ediyor azıcık mantık ben 60 gün dedim doğru sayıyorum tartışılan sorular var buna 60 gün kamu tüzel kişiliği imkb ve 2006yı katamam rtük 2006 demiş ösym neden 2005 desin?
Rtük 2006 demişden sonra okumadım. -
@sinav1453 kardeşim haklısında sende ama şöylede birşey var kime sorsan 1 ay kaç gün 30 gün der mantıklıysa bu açıdan 60 gün: 2ay farksızdır
-
@caliskan84 2 ay ve 60 gün ifadeleri kesinlikle farklı, örneğin 1 hafta ile 7 günün farklı olması gibi. ay hesabında 2 ay sonraki aynı tarih son gün olur, gün hesabında ise 2 ay sonraki tarihten 30 çeken aylara tekabul eden her gün için 1 gün eksilir
-
@sinav1453 kardeşim haklısında sende ama şöylede birşey var kime sorsan 1 ay kaç gün 30 gün der mantıklıysa bu açıdan 60 gün: 2ay farksızdır
Sınavı kime sorsanlar okumuyor veya cevap anahtarı örf ve adet kurallarına göre belirlenmiyor.
-
forumu üyeliksiz bayadır takip ediyorum cevaplarınıza teşekkür ederim ama 60 güjn diyen arkadaşlar varsa müsterih olunuz bence 60 gün = 2 ay ayrıca kazanıp kazanmamak mühim değil inşallah burdaki herkes kazanır kimse moral bozmasın dünyanın sonu değildir hedefinşizse diğer sınavda yapacaksınızdır olmadımı bi daha herkese teşekkürlerimi sunarım
-
Arkadaşlar, Horozların şehri Denizli'de, Yörük-Türkmen bir ailenin çocuğu olarak doğmuşsak, hiç şansımız yok mudur mülakatta? :)))
-
forumu üyeliksiz bayadır takip ediyorum cevaplarınıza teşekkür ederim ama 60 güjn diyen arkadaşlar varsa müsterih olunuz bence 60 gün = 2 ay ayrıca kazanıp kazanmamak mühim değil inşallah burdaki herkes kazanır kimse moral bozmasın dünyanın sonu değildir hedefinşizse diğer sınavda yapacaksınızdır olmadımı bi daha herkese teşekkürlerimi sunarım
Sizin mantığınızla gidersek 1 yıl da 360 gün o zaman.
-
@caliskan84 o zaman sizin mantığınıza göre 1 ay = 30 gün demek oluyor. o zaman bir soru 2 ekim pazartesi günü başlayan sürenin son günü 1 ay için nedir, 30 gün için nedir?
-
@caliskan84 Bu mantıkla 1440 saat de olur.Neticede kanunlarda saatle ifade edilen yerlerde var. Şaka yaptığınızı düşünüyorum.Şaka yapmıyorsanız süre konusuna bakın tekrar.Başarılar.