2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bfroki kardeşim yanlışlarım ise ;
ihtisas komisyonu sorusunun 1 şıkkı yanlış imar ve bayındırlık komisyonu yazdım
ekonomiden işgücü ve tam etkinsizlik yazdım toplam 2 yanlış
tr ekonomisi ytl sorusuna 2006 yazdım- güçlü ekonomiye geçiş dönemi döviz kuru sorusu yanlış bir de ÖİB yazdım toplam 3 yanlış
insan haklarında ise insan hakları kurulu yazdım, bir de protokol sorum yanlış olmak üzere toplam 2 yanlış -
@can-mavi bir de köy sandığını yanlış yaptım, toplamda türkçe hariç toplamda 8,5 yanlışım var, türkçede kaç doğrum kaç yanlışım var onu bilmiyorum
-
@can-mavi benim düşünceme göre ilk 100desin mülakat kesin hayırlı olsun...
-
@bfroki kardeşim önemli olan inan mülakata kalmak değil benim için mülakatı geçebilmek, 2 kere hakimlik mülakatından birçok kez de uzmanlık mülakatından elendim, mülakatı geçemedikten sonra boş yere hayal heyecan vs.
-
@veliî kardeşim soru ile alakalı bazı arkadaşlar tüketici refahını soruyor diye 225,bazı arkadaşlar 375(nasıl bulduklarını bilmiyorum),ben dahil bazı arkadaşlar da sadece miktarı soruyordu diye Q=30 yapıp bıraktık.ama ben yanlış sayıyor ve cevabın çoğunluğun yaptığı gibi 450 olması gerektiğini düşünüyorum.aslında tartışma fazla Yok bu soru için...
-
@orkaraca soru toplum faydası kaçtır diye soruyordu, toplum faydası = üretici rantı + tüketici rantı (225+225)
-
@can-mavi hocam yine iyi yapmışsınız sizleri tebrik ederim inşallah gönlünüzce olsun her şey bu forma kayıtlı olan formda netlerini paylaşan azimli arkadaşlarımız var formdaki emek veren bütün kardeşlerimiz kazansınlar bu formdaki kimse fena değil herkes elinden geleni yapmış inşallah rabbim utandırmaz hiçbirimizi mülakat günü sizlerle karşılaşmak isterim inşallah
-
@aliserdar-çetin amin
-
Karadeniz ve ozellikle trabzon hegemonyasinin goruldugu kaymakamlikta mulakata kalacaklarin sanslarinin yuksek oldugunu sanmiyorum tecrubeyle sabit
-
@josef44 yukarıda bahsettiğim mülakatların hepsinden bir karadenizli olarak elendim
-
@orkaraca toplam kazanci (toplumsal refahi) sorduguna eminim o zaman 450 mi diyosun
-
@josef44 hocam sınav sonuçları bu hafta belli olur mu sizce en geç cuma günü
-
@can-mavi kardeşim inşallah senin için hayırlısı olur.yaptığın net ile ben de ilk 100 de olacağını düşünüyorum.ama gerçekten dediğinde çok haklısın, bu işin en zorlu süreci mülakat.sınav da başarılı olamamak insanı daha teşvik edebiliyor bir sonraki sınav için ama mülakatta elenmek gerçekten olan motivasyonu da kaybettiriyor.inşallah bu defa mülakatı da kazanır ve amacınıza ulaşırsınız.
-
@orkaraca aynen kardeşim sınavı kaybetmek fazla zorlamıyor insanı, daha hırslı bir şekilde bir sonraki sınava çalışıyorsun, ama mülakatları kaybetmek hele ki sorulan soruları bilip de kaybetmek umudunu yitirmene sebep oluyor, motivasyonu tekrar toparlaman diğerine göre daha fazla vakit alıyor, vardır elbet allah'ın bir bildiği, hakkımızda hayırlısı olsun...
-
@can-mavi evet dediğiniz gibi ben de cevabı artık 450 diye de şünüyorum.
-
@can-mavi kardes patagonya da degiliz ayip etmisler karadenizliyi almayarak bence hepsini almalilar zaten bu ulkede karadenizli dogmamissan icislerinde eksi birle baslarsin
-
@aliserdar-çetin bu hafta cuma gunu ben bekliyorum aciklanmasini 15 dk kuralina cok takilan oldu
-
@josef44 olsun ayıp bizim olmasın da kimin olursa olsun, biz de azim , inanç ve hedef olsun yeterli
-
Valinin kizini kaymakam yaptilar bu ulkeye gelir mi adalet
-
@josef44 işte o yüzden gelene kadar arayış içindeyiz