2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Herkese iyi geceler arkadaşlar,yarın ödenti sorusunu tartışacağız ben unutursam siz hatırlatın
-
@veliî
Kanunname kitabına dayanarak bende kamu kurumu yazdım. ..
Burda hiç yazanla karsilasmayinca bende araştırdım..."kamu kurumu"nun en garanti cevap olduğu sonucuna vardım. ..
Osym nin kabul edip etmeyecegini bilemem ama teori sorusu olduğu için alternatif cevapların kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum. .. -
@dolaylı-tümleç ahlaki risk cevabında ısrarcıyım
-
Yav gardaşlarım yatın uyuyun.bilmem hak neyler,neylerse güzel eyler...
-
Türkçe’deki boşluk doldurma sorusunda(4 boşluklu-her biri için 0.5 puan) boşlukların cevapları ne olabilir? Madem sınavı bekleyene kadar tartışacağız, bunu tartışalım kafama takıldı bu soru kaç gecedir
-
@mgg ben de kamu kurumu yaptım
-
@veliî hocam idare hukukunda o şekilde geçiyor zaten. "Hizmet Yerinden Yonetim Kuruluşlari (Kamu Kurumları)" olarak yazılmış tüm kitaplarda. ben de öyle yazdım. altarnatif cevap olarak kamu kurumları olacaktır bence. olmazsa ben zaten itiraz edeceğim. sonucta bu kavramlar doktrinde oluşmuş kavramlar. kanun da direk tanımı olan seyler değil.
-
2006 ytlsorusu hangi guydacikmis
-
selamlar arkadaşlar.
kesin yanlışlarımseçim çevresi
köy sandığı
ab protokol
iktisat 450
aktif nufusmuhtemel yanlış hesapladıklarım
dışsallık
tam dışlama(ben dışlama yazdım)
imkb sorusubunları da net yanlış sayarak türkçe hariç 26 bekliyorum. diğer cevaplarımdan bir şüphem yok. Hepiniz için hayırlısı olsun.
Rabbim bu mesleği vatana millete en hayırlı kim olacaksa ona nasip etsin inşallah. -
@can-mavi peki hocam bu dediklerinizi doğru saymayarak ve ahlaki riski doğru sayarak Türkçesiz kaç doğrunuz var?
-
@scotty günaydın hocam benim netlerim şöyle
anayasa hukuku 4 doğru 0 yanlış
idare hukuku 3 doğru 3 yanlış
mahalli idareler 3 doğru 1 yanlış
türkiye ekonomisi 3 doğru 1 yanlış
insan hakları 3 doğru 1 yanlış
idari teşkilat 2 doğru 2 yanlış
iktisat 1 doğru 5 yanlış
tarih 2 doğru 0 yanlış
türkçesiz hali
türkçeden de altı sorudan 4 ya da 5 soru desek doğru yapılan
size göre gözlemci olarak sizce nasıl mülakata katılma durumum sizce ümit var mı bu sonuçla gitme ihtimalim -
@aliserdar-çetin olur gibi duruyor hocam.
-
Arkadaşlar , dışşallık ve imkb cevaplarımı yanlış sayaraktan, alan :15.5 net ve gk: 10 net (türkçe : 3 dogru hesapladım-türkçe dahil)
Toplam :25.5 net var. Sizce mülakat şansım var mı?
-
tartışmadığımız soru kaldı mı
@oflu6197 bu arkadaş niye yasaklandı acaba ?
eğer başlayabilme imkanınız varsa ders çalışmaya devam edin , bu sınav hiç bir zaman tek seçeneğiniz olmasın arkadaşlar mülakatta kalsanız dahi. zamanında aynı hatayı yaptım. -
@yörük20 ben 25 üzerinin olacağını düşünüyorum.
-
@yörük20 HOCAM DIŞSSALIK KABUL EDEBİLİR İMKB DİYE BİLİYORUM CEVABI ÇÜNKÜ HİSSE SATIŞINI İMKB YAPIYOR HOCAM RAHAT OLALIM İÇİMİZ FERAH OLSUN...
-
İktisat 450 sorusu ne ara tartismali hale geldi
-
@bfroki netlerimi hesaplarken kutluay kararlı ve ahmet nohutçu'nun verdiği cevaplarla kelimesi kelimesine aynı olanları saydım. dediklerimi yanlış sayıp ahlaki riski doğru saydığım takdirde kardeşimtürkçe hariç 25,5 doğrum var.
anayasa + idare 16,5 doğru
tarih 2 doğru
insan hakları 2 doğru
tr ekonomisi 1 doğru
ekonomi 4 doğru -
@aliserdar-çetin hangi sorulara hangi cevapları verdiğinizi de yazar mısınız. İmkb, dışsallık cevaplarınızı da doğru sayıyorsunuz sanırım.
-
@aliserdar-çetin HOCAM DIŞSALLIK + İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI CEVAPLARINI DA DOGRU SAYABİLİR MİYİZ SİZCE ? Bİ DE TÜRKÇE DEN KALIN ÇİZGİLER SORUSUNUN CEVABINA AĞIRLIKLI OLARAK ÜSTÜNKÖRÜ CEVABI YAZILMIŞ SANIRIM . TDK SÖZLÜKTE BAKTIM ÜSTÜNKÖRÜ = GELİŞİGÜZEL. BEN DE GELİŞİGÜZEL CEVABI YAZDIM. CEVAP : ÜSTÜNKÖRÜ İSE ALTANATİF CEVAP İNSALLAH GELİŞİGÜZEL OLUR ?