2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@politics06 Ben 28 ile kapatacagini dusunmuyorum.Tahminin 26 ile kapatacagi.
-
Demek ki sınavdan çıkınca aaa cok kolaymış diyen arkadaşlarımız icinden 2 ay=60 gun sayan,2006 cevabında ısrar eden,İçişleri BAKANLIĞI yazıp dogru sayan,Kisisel Verileri Koruma KURULU yazip dogru sayan,Koy Butcesine bir artı koyan arkadaslar var.Boyle durumda 28 ler 30 lar havada ucusuyor tabi.
-
2015 yılındaki sınav:
- sınava giren aday sayısı 10.295
-soru sayısı 50 , toplam cevap sayısı 514.750
-açıklanma süresi sınavdan sonraki 37. günde açıklandı.
2016 yılındaki sınav :
-sınava giren aday sayısı 15.170
-soru sayısı 40 , toplam cevap sayısı 606.800
-açıklanma süresi sınavdan sonraki 34. günde açıklandı2017 yılındaki sınavla ilgili tahminim:
-sınava giren aday sayısı yaklaşık olarak 15.000
-soru sayısı 40, toplam cevap sayısı 600.000
-yaklaşık olarak açıklanma tarihi(süre) 13 ekim 2015 ( 34. güne denk geliyor) - sınava giren aday sayısı 10.295
-
@rhadamanthus cevabınıza teşekkür ama benim görüşüm bu açıklanınca burdayım detaylarını tartışırız inşalla. @politics06 ben söyleyim türkçe dahil 22-23 bence mülakatta
-
@caliskan84 26-27 ye düşmez diyen arkadaşlarımız var,23 olursa bizim için çok çok iyi olur tabii.
-
2015 yılındaki sınav:
sınava giren aday sayısı 10.295
-soru sayısı 50 , toplam cevap sayısı 514.750
-açıklanma süresi sınavdan sonraki 37. günde açıklandı.2016 yılındaki sınav :
-sınava giren aday sayısı 15.170
-soru sayısı 40 , toplam cevap sayısı 606.800
-açıklanma süresi sınavdan sonraki 34. günde açıklandı2017 yılındaki sınavla ilgili tahminim:
-sınava giren aday sayısı yaklaşık olarak 15.000
-soru sayısı 40, toplam cevap sayısı yaklaşık 600.000
-yaklaşık olarak açıklanma tarihi(süre) 13 ekim 2017 ( 34. güne denk geliyor)düzeltme
-
ben de standart sapma ve yüzdesel ağırlığı da düşünerek, %60 katsayılı bölüm olan alan ağırlıklı 23 doğru ve %40 katsayılı diğer bölüm ağırlıklı 24 doğru ile kapatacağını düşünüyorum. fazlasının olacağını sanmam.
-
@kamikaze Düzeltme özelliğinin kapanması kötü oldu.
-
@kamikaze Buna benzer bir istatistik netlerle ilgili yapılmıştı facebookta. 2017 sınavı için taban net sayısına 25-26 net deniliyordu.
-
@politics06 hocam o konudaki tahminimi biraz esnek tuttum ilk günden beri 26 -,+ 1 diyorum arkasındayım
-
@can-mavi tamamen katılıyorum alanlı 22 bile olur mesela 18 alan + 3 türkçe yetebilir ondan şansım var diyorum şahsen cevaplarımı paylaşayım sizde bakın isterseniz
kesin doğrularım:
5 yıl memur
60 gün danıştay
3 seçim çevresi
soru önergesi
kamu tüzel kişilik (üniversiteli soru)
2006
imkb
cumhuriyet ilanıu
süreklilik ilkesi
kalkınma bakanlığı
fonksiyon gaspı-yok hükmünde
içişleri bakanı
içişleri bakanı
bütçe komisyonu tek bu doğru diğerini yazamadım
aktif nüfus
dışşallık
450
sıralama sorusu
bir resim sorusu
kalın çizgi gelişigüzel
noktalama sorusu
yazarın özellik sorusu
boşluk sorusutartışmaya açık cevaplarım puan gelebilir bunlardan:
bozkurt davası
genel kurul başına bm koymadım
esnek kur
15 iş günü bilgi sorusu
diğerleri yanlış malesef
en az 22.5 netle beklenti içersindeyim -
@caliskan84 hocam forumda eskiye doğru yorumları okursanız iyi olur bence cünkü listenizi baya güncellemeniz sizin için iyi olacaktır.
-
@kamikaze kazanma şansım yokmu sizce ?
-
@caliskan84 mulakattasin kardesim
-
60 gün ve 2006 kesin yanlış sadece bütçe komisyonu yazdıysan o da yanlış.Dışsallık sorusunda hocalar dahil kimse bir sonuca varamamışken sen nasıl kesin dogru sayıyorsun? Uzuleceksin kardesim yapma boyle dinle burdako arkadasları niye ısrar ediyorsun?
-
@caliskan84 kesin doğru dediklerim arasından hem şaibeli , netleşmeyen cevapları eklemişsiniz hemde yanlışlığı kesin olan cevapları doğru kabul etmişsiniz.
-
@kenan65 inşallah kardeşim umut var Allah herkese nasip eder inşallah olmayanlar üzülmeden çalışmaya devam etmeli benimde olmama ihtimalim var sınırdayım diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
-
@caliskan84 benim 23 24 arasi dogrum var ama bu sefer olmadi diye kabul ediyorum marttaki sinava calisiyorum
-
@caliskan84
kesin yanlışların yazdığınız cevaplara göre :
60 gün
kamu tüzel kişiliği
2006
bütçe komisyonu
15 iş günüumarım bizle eğlenmiyorsunuz değerli hocam
-
@kenan65 inşallah olmayan arkadaşlar moral bozmadan yüklenirse olabilir burayı sevdim okuyacagım yazan herkese kazanmak nasip olur inşallah ama sonuca kadar moral bozmamak adına yazmamak en iyisi o yüzden yazmayacagım herkese teşekkür ederim başta @kamize hocama . sonuçlar gelince bir kaç arkadaşla konuşacağım kesin dille olmaz diyolar hiç bir zaman kesin konuşmamalı herkese saygılar umarım herkesin gönlündeki olur iyi günler