2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo sen nasıl bir adam türüsun acaba . Helal olsun .
-
@Suigeneris Estagfurullah dostum. Hâl ehli olmaya calisan biriyim sadece. Var ol.
-
Arkadaşlar.sınıf öğretmenliği mezunuyum kamu yönetiminden de 22 temmuzda tek ders sınavını verince mezun olacağım.kamu yönetiminden mezun olmadığım için bu sınava başvuramıyorum.ancak sınıf öğretmenliği bölümünü seçersem aday kayıt işlemini tamamlaya biliyorum.sorum şudur sınav kayıt harcını ödesem ve 22 temmuzda da kamu yönetiminden mezun olsam elimdeki sınıf öğretmenliği üzerinden açtığım kayıt başvurusuyla sınava girebilir miyim?.hangi aşamada takılırım yada takılır mıyım sonuçta sınava kadar sistemde mezun görüneceğim. amacım temennim sınava girip ne durumda olduğumu anlayabilmek.bilgisi duyumu olan varsa yardımcı olabilir mi. teşekkürler.
-
@nu33man Sistemin bir acigi olsa gerek dostum bu. Cunku mezun olmadan iibf sbf hukuk disi bir bolumle basvuramaman lazim. Basvurunu osym aldiginda muhtemelen bir geri cevirme ile karsilasabilirsin. O nedenle sinava girebilecegini mevcut kosullarda zannetmiyorum. Yine de osym ile gorus ancak benzer yaniti alacagini basvuru yapip ucret yatirirsan da osym nin geri odemede nazlanabilecegini hesap et.
-
@paretowilfredo ösym geri ödemez zaten de en azından sınava bari girmeme izin verse
-
@nu33man Herkesce kabul gormus OSYM nin para gozlugu valla dostum malesef sanmiyorum. Bi sor arayip istersen.
-
@paretowilfredo burdaki ösym başvuru merkezine gidip elimdeki başvuru kağıdını göstereyim bari.
-
@nu33man Elinden alabilirler dikkat et
-
-
@paretowilfredo kimlik no vs bölümleri karalayıp da mı göstersem. en azından kimliğim ifşa olmaz internetten yeni çıktı alırım
-
Arkadaslar kaymakamlik rotasyon hakkinda bilgi verebilecek biri var mi?
-
@Manifalitikoos egitimler bitip asaleten atandıktan sonra en az 3 en cok 5 yıl içinde kararnameyle yer degistiriyorlar.
-
@Manifalitikoos çok ileri görüşlüsün arkadaşım
-
ARKADASLAR BIRKAC SORUM VAR BILENLER CEVAPLASIN LUTFEN.BU SAATTEN SONRA 1 AYLIK CALISMA ILE KAYMAKAMLIK KAZANILABILIR MI? HANGI KAYNAKLARA CALISALIM VE YANINDA NOTU OLAN PDF BANA ATTABILIR MI?
-
@polisiye-roman neye girecegimizi bilelim onceden:)
-
merak edenlere ösym başvuru merkezine gittim elimdeki evrağı gösterdim. sen yeterki mezul ol sınavı kazan gerisine karışma karıştırma dediler
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar. Kpss döneminde yasin çobanın 4lü iktisatını almıştım. İçindeki Tr ekonomisi kısmı kaymakamlık sınavı için yeterli olur mu? yoksa sadece tr eko.kitabını sipariş edicem.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakam-nedir-ne-is-yapar-nasil-olunur
Şu da şurada dursun. Meslek tanıtımı dostlar.
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar. Hür yayinciligin soru bankasını sipariş verdim içeriği nasıl bilmiyorum. Kitaptan çalışan var mı memnun mu genel olarak ?
-
@ouzakbas sipariş vermişsin artık, şansına ne çıkarsa