2017 Kaymakamlık Sınavı
-
hayırlı geceler kaymakam adayları tarih notları yolladığım arkadaşlardan bazılarına mailim ulaşmamış rica etsem kontrol eder misiniz bana mailini veripte alamayan varsa bir zahmet mesaj atsın yeniden yollicam
-
@FreeBoY eee. hocam bu notlardan bize de ikram edecek misiniz?
-
@FreeBoY hangi e-mail adresine özelden mail atmamız gerekiyor. Kardeşim yaa profiline baktım mailini göremedim. Teşekkürler. ..
-
@aaffana bilmem ki:)sen bana bi mailini yaz bakalım edicek miyim:))
-
@siyasal kardeş profilden benimle direk sohbete bi başla ordan çözeriz:)
-
Bana rica etsem birisi yeni değişikliğe göre seçimlerin yenilenmesini ve geçici bakanlar kurulunu anlatabilirmi ya kafam çok dolu okuduğumu anlamıyorum yada gerçekten sorunluyum.
-
@k-33 kardeşim anayasanın ilgili maddesini sakince okuman yeterli. Anayasa metnini okuduktan sonra konu anlatımlı kitaplar daha açıklayıcı olacaktır..
-
@öktem_ilteriş okudum ama anladım gibi teşekkür ederim
-
Türkçeyi ne yapıyorsunuz beyler? Ben 2.sefere insan haklarına başladım.
@paretowilfredo hocam son 2 sınavın sorularını bulma ihtimalimiz nedir?
-
@Rorschach159 insan haklarına nasil çalıştiniz ?
-
cumhur başkanlığı seçimini sorarsa 100.000 imza ve %5 barajını geçtiğine göremi yanıtlıycaz yoksa 20 milletvekilinin imzası hala geçerlimi çok soru soruyorum özürdilerim rahatsız ettiğim için
-
@Rorschach159 Açık uçlu sorular derlenemiyor dostum. Derleyebilecek kadar bile kaynak bulamadım malesef.
-
@k-33 20 milletvekilinin imzasının geçerli olduğunu düşünüyorum. Şimdi olağanüstü bir durum olsa ve cumhurbaşkanlığı için seçim yapılması gerekse eski usulde devam edilir.
-
https://hizliresim.com/pWNj2L
https://hizliresim.com/3qlNW2
https://hizliresim.com/29oyWjKardeşim geçen yılın soruları bunlar olması lazım
Türkçe için;
-
Arkadaşlar yanılıyorsam düzeltmeye açığım benim bildiğim referandumla derhal değişen 3 konu var:
-CB'nin siyasi partiye üye olma yasağı kalktı.
-Disiplin hariç askeri mahkemeler kalktı.
-HSYK'nın adı HSK oldu üye sayısı 34'den 13'e düştü.
Geri kalan değişiklikler seçimden sonra yürürlüğe girecek. -
@demoklesinkılıcı ayrica
Anayasa madde 9 a "tarafsiz" ibaresi eklendi
Anayasa mahkemesi uye sayisi 15 e dusuruldu -
@aycan 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@demoklesinkılıcı ayrica
Anayasa madde 9 a "tarafsiz" ibaresi eklendi
Anayasa mahkemesi uye sayisi 15 e dusurulduBunlara ek olarak hsk uyelerinin 4 unu Cb, 7 sini TBMM seciyor. TBMM nin hsk ya uye secimi bir ilk. Hsk daire sayisi da 2 ye düşürüldü.
-
Gecen yılın sorularında , medeni ve yargı organı sorusunun cvabı insan haklar komitesiymiş tesadüfen oraya calısyordum suan ,soruyu tam hatırlayan var mı ? Nohutcu hocanın kitabından baktım medeni ve yargı organi diye gelse soru benim aklıma bu cvp gelmezdi cünkü böyle bir ifade gecmiyor ,, bosuna mi bakıyorum diye düşünmedim degil ️
-
@aycan evet onların işlendiğini şuan farkettim:upside_down: değişiklikten sonra anayasayı henüz tamamen okumadım.HSK konusu aynen dediğiniz gibi.
-
@nzlllll Themis insan hakları ve internetten bulabildiğim örnek olaylar üzerinden bakmaya çalışıyorum