2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar sorulari cozerken dikkatli davranmak lazim. Her kitapta olabilecegi gibi bunlarda da olmasi normal. Is yine sizin dikkatinize kaliyor.
-
bu sınavda türkçe soruları nasıl geliyor arkadaşlar. geçen sene giren arkadaşlar soruları söyleyebilirler mi?
-
Mulakata 70 uzeri puan almis adaylardan, ilk 400 e girenler aliniyor malum. Peki son yillarda , acik uclu sinavlarda , son kisi yaklasik kac puanla mulakata girmeye hak kazandi, yani yaklasik kac puan almak lazim? 75? 80? 85?
-
@illidan geçen sene 28 doğru yapan mulakata kalmış diye duydum. ne kadar doğru bilemem. diyenlerin yalancısıyım.
-
@illidan 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Mulakata 70 uzeri puan almis adaylardan, ilk 400 e girenler aliniyor malum. Peki son yillarda , acik uclu sinavlarda , son kisi yaklasik kac puanla mulakata girmeye hak kazandi, yani yaklasik kac puan almak lazim? 75? 80? 85?
Geçen sınav 73 puandı
-
@hahamas 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@illidan geçen sene 28 doğru yapan mulakata kalmış diye duydum. ne kadar doğru bilemem. diyenlerin yalancısıyım.
21-23 aralığı tahmin ediliyordu en son
-
Son sınav 25 üstü kapattı arkadaşlar
-
@mehmetsy ben 29 biliyordum
-
@OseneBuSene yok o kadar yüksek de değil ama 25 in altına düşmedi hocam
-
- olan arkadas paylamisti haberlere falan da cikmisti. Sonradan 401. oldu ama saglik olsun.23 dogrusu varmis. Benim bir arkadas 24 26 arasi dogrum var diyordu 76 puani vardi. 24_26 bandinda olmali.
-
Genel kültür ile alan netlerinin puanları farklı olmasından dolayı net bir doğru sayısı çıkmaz sanırım.Ortalama 25 üstü kafi gibi tabi alan netlerinin daha çok olması gerekli.
-
Arkadaşlar herkese başarılar Güncel Türkiye Ekonomisi notlarından elinde olan var mı? msj atabilir mi?
-
A kadronun kaymakamlık kitabını dün aldım çok sade ve açık bir kitap yapmışlar tavsiye ederim.Tek eksiği Türkçe ve tarih kısmı yok.
-
@Semihylc bir alan sorusu bir genel kültür/genel yetenek sorusuna eşit değil mi?
-
geçen seneki türkçe soruları ne tarzdaydı. keşke girenler söyleseler.
-
@hahamas anlatım bozukluğunu düzeltme vardı, cümle veya kelime grubu sıralama tarzı sorular vardı, yazım yanlışı vardı, noktalama işareti var mıydı yok muydu tam hatırlayamıyorum.
-
@hahamas ve "şu ifade de ne demek isteniyor" tarzı bi soruda vardı.
-
@ErtuğrulBEY iktisat kısmı nasıl kitabın ? Kısa konuların özeti niteliğinde bir iktisat kitabı arıyorum tekrar amaçlı işime yarar mı ?
-
@mehmedoglu çok teşekkürler hocam.
-
@FC-Real-GDP alan 0.6 puan , genel kültür 0.4 .Bide standart sapma olur bazı sorularda oda etkiler puanlamayı.