2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Geri zekali bi ders bu insan haklari . Ne gerek varsa bu sinavda hayret bi sey
-
@Mimar insan hakları insanlıktan çıkardı beni
-
@v_ceylan hocam ben de daha yeni 4T deneme sipariş edecektim sırf iktisattan bişiler çözeyim diye. Ama şimdi böyle diyince kararsız kaldım. Mikro -makro kısmı kötü mü? Yoksa Zeynel Dinler çıkmış soruları döneyim diyorum.
-
@Rorschach159 doğruluk payı var tabi hocam. Ama kas grup grup olduğundan ötürü kendini deneme imkanı pek vermiyor. Deneme sınavı olarak hazırlanan kaynakta ise röntgen çekme fırsatın oluyor. Bu yüzden 4t'ye nazaran daha faydalı diye düşünüyorum
-
@möözun dediğim gibi hocam kayda değer sorular yok değil 4t'de. Ama vaktiniz varsa zeynel hocanın sorularını çözerseniz sınav için marjinal faydası daha yüksek olur.
-
https:// www. facebook. com/groups/1717820345158376/files/ Yararlanmak isterseniz burada bazı notlar var.Kolay gelsin.
-
15 nolu Ek Protokol
http:// www. inhak. adalet. gov.tr /duyurular/faaliyet_duyurular/2016/Mart/Duyuru4/15%20nolu%20protokol%20kanunlaşma.pdf
-
Arkadaşlar konularda ne kadar ilerlediniz hangi dersleri bitirdiniz çok mu gerideyim anayasa idare insanhakları mikro bi kere okundu makro yarısındayım türkiye ekonomisi hiç başlanmadı ama geçenseferki sınava da hazırlanmıştım alt yapı var
-
@Çetin bayağı yavaş gidiyorsun hızlan biraz. altyapının olması iyi ama sınava girecek birçok kişinin altyapısı senden benden kötü değil, o kadar güvenmeyelim altyapımıza.
-
@FC-Real-GDP eyvallah haklısın
-
@Çetin bende t ekonomisi insan haklarının önemli bir kısmını makro mikro iktisadı hiç çalışmadım:) ama bence yine de korkulacak bir şey yok alt yapınız varsa özellikle iktisat için. Ben t ekonomisine 3 gün kala bakacam, o kadar şeyi aklımda tutamam:)
-
@kombassankoma çok rahatsın
-
@FC-Real-GDP rahat olduğumda aldığım dereceler stres yaptığımda aldığım derecelerden fersah fersah önde olduğundan böyleyim aslında, öğrenilmiş çare bu
-
Treko tarih insan hakları anayasa bitti .idareye yarın baslicam iktisatim da iyi onu sona bıraktım .idare bitince tekrar baştan tekrar
-
@siyasetbilimci ben de iyiyim dediğim alanlarda Sayıştay ve i. hakimlik sınavlarında en kötü yaptım. dikkatli ol bence
-
İyiyim demiyorum ki hocam nasip bazen o an aklinuzina gelmeywbikio
-
Forumda yaprak kımıldamıyor
-
-
@FC-Real-GDP Görmeyeydi bu gözler bu espriyi
-
@giovani yürürlüğe girmedi bu protokol sanırım. imzalanmış olması yürürlüğe girdiği anlamına gelmiyor. bazi prosedürler var yürürlüğe girmesi için. yanlış mı biliyorum yoksa.