2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@conmaynard çok teşekkürler yanlış sorulardan kurtuluş yok sanırım kitap 2017 basım
-
@v_ceylan önerdiğiniz bir deneme var mı peki
-
@Priss hocam piyasadaki denemeleri çözmenizi öneririm. Ancak bu denemelerin sınavla neredeyse alakası yok. Denemelerde Çok ayrıntı ve uzun cevaplanacak sorular var ve sınavda bu şekilde soru olmuyor.
-
4t nin 2017 basimli iki tane denemesi var guncel olanı 4. Baskı olanıdır ve icinde 16 adet deneme bulunur. 3.baski yine 2017 basimlidir ancak icinde 15 deneme bulunur.
-
arkadaşlar açık öğretim almadıkları doğrumu yoksa şehir efsanesi mi?
-
@engin0516 doğru aof mezunu tek bir kaymakam yok .
-
@engin0516 ama bu sadece teammul . Belki siz ilk olursunuz belli mi olur . Onun için calışın
-
Deneme çözüp memnun olan ve tavsiye edecek biri var mı
-
@magduriibfli Valla ben 4t aldım çözüyorum da bu sınava ilk defa gireceğim için soru tarzlarını pek yorumlayacak durumda değilim. Zor mu kolay mı pek bilemedim. Ama bazı soruları detay.
-
Arkadaşlar Taih için hangi kaynaktan çalişıyorsunuz, yardımcı olur musunuz?
-
@Priss öyle kalite kokan bir deneme setine rastlamadım hocam yanlış yönlendirmek istemem. Ben kas'ın denemesini de 4t'nin denemesini de çözdüm. Kas'ın denemesi daha uygun diyebilirim sınav için.
-
@öktem_ilteriş 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
kaynaktan
Nicolea Jorga - Osmanlı İmparatorluğu Tarihi
http:// www. kitapyurdu. com/kitap/osmanli-imparatorlugu-tarihi-kutulu-5-cilt/71165.html
Biraz detaylı ama soru kaçırmazsın dostum :muscle_tone1: -
Arkadaşlar Çağdaş Türk ve Dünya tarihinden soru gelmekte mi acaba bilgilerinizi alabilir miyim ?
-
-
@v_ceylan Soru bankaları KAS denemeyi de KAS alırsak çok tekrara düşecek gibi hisediyorum
-
@OsmanlıTorunuyum espiri yapmak için zahmete girmişsin kardeşim, tesekkur ederim..
-
@öktem_ilteriş 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
n zahmete girmişsin kardeşim, tesekkur ederim..
rica ederim dostum, ufak bir tebessüm için daha küçük bir çaba olarak görün lütfen.
-
Haftaya Başkent Kariyer deneme çıkartacakmış. Elimdekileri bitirirsem almayı düşünüyorum. Çözümlü soru bankasını beğendim. Sınav soruları gibi kısa yanıtlar da var sınavdan farklı uzun yanıtlar da. 4T'nin denemeleri bitince Başkent'inkini almayı planlıyorum. Dershaneye Bilal Hoca 'nın hazırlayıp hazırlamadığını sordum. Onun koordinatörlüğünde hazırlandığını söyledi mesajlaştığım kişi.
-
Arkadaşlar bu insan hakları için sadece a kadronun kaymakamlık kitabından çalışsak sizce çok mu yetersiz kalır başa dert oldu şu ders
-
@uA1905 bu ders herkes için sıkıntı. çok fazla soru çıkabilecek konu var ama bu konuları bir arada bulabileceğimiz bir kitap/kaynak yok sanırım. olsa bile zaman yok.