2017 Kaymakamlık Sınavı
-
-
@mmüfettiş
İnşallah olmuştur. Yordu biraz️ -
@mmüfettiş Emeğinize sağlık hocam gayet güzel lakin şimdi işsiz olup da iş aramayanlar hangi gruba dahil? İşsizlere mi yoksa işgücüne dahil olmayan gruba mı?
-
-
@oneday Eyvallah hocam, gayet net ve anlaşılır .
-
yuksel bılgılının kıtabındakı ''YETİŞKİN NUFUS'' IBARESININDE kabul edılecegını dusunuyormusunuz kıymetlı arkadaslar..
-
Arkadaşlar a kadro kaymakamlık kitabında işsizlik sorusuyla alakali çalışan+işsiz+işsiz olup calismayanlarin toplamına sadece sivil nüfus yaziyor
-
-
Devlet memuru herhangi bir grevi destekleyemez demesi tarafsızlık ilkesi olamaz mı ?
-
@varolvarol tarafsızlık kamu hizmeti ilkesi değil. tarafsızlık memurun ödevleri arasında sayılıyor dmk'da.
-
@kuralo bende yetişkin nüfus yaptım. bir çok kaynakta 'aktif nüfus (yetişkin nüfus)' yazar zaten.
-
@oneday guyu ÖSYM yapmıyormuş baz alınamaz yorumunu yaptılar Facebook kaymakamlık grubundakilerden bir arkadaş...
-
@bfroki osym guyu baz almaz ama guy osym yi baz alır .Ben hem guyu baz alıyorum hem zeynel dinleri hem de TUİK tanımını.
-
@Dolaylı-tümleç Türkçeli
-
ya arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, AB'nin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine taraf olduğu ek protokol sorusuna "14 no'lu protokol" cevabı verdim, bu soruya "14 no'lu ek protokol" mü demem gerekirdi, yoksa "14 no'lu protokol" yeterli mi?
yani o sorunun altındaki boşluğa
14
14 no'lu protokol
14 no'lu ek protokol cevaplarından biri yeterli midir sizce? -
soruda "ek protokol" vurgusu zaten vardı.
-
@sınavzedee şeytanin avukatı olmaya gerek yok kardeşim, bakma sen forumda yazılanlara, maksat hasıl olsun yeter.
-
@sınavzedee bu kadar evhamlı olmaya gerek yok , sorunun kabul olacağı açık
-
Arkadaşlar bu sene A Kadro kaymakamlık kitabını kullanan var mı?Kitap nasıldı duruma göre bir sonraki sınavda kullanmayı planlıyorum.
-
Bu foruma bakarak ben mülakata kalamayacagimi varsayiyorum 14,5 anayasa idare iktisat .4 tarih insan hakları tr eko
Gerisi Türkçe .o da fena değil
.toplasan 24,5 o da yetmez zaten .herkesin yüksek burdan cikarim yaparak .o yüzden başla sınavların acilmasini bekliyorum guy olur il göç olur .yanlislarim 2006,butce komisyonu,koy bütçesi,icisleri bakanlığı vs.