2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin Emeğine sağlık
-
2018 mart ayında sınav varmı arkadaşlar
-
@realist birçok kitapta kişisel verilerin korunması kurumu yazıyor sadece a kadroda değil.
-
@FC-Real-GDP Maalesef ben de kişisel verilerin korunması kurumu yazdım. Fakat yanlış olarak kabul etmek lazım. Doğrusunu yazıp silip yanlışla değiştirince insan üzülüyor. Türkçesiz 21 doğrum var inşallah bu hatam pahalıya mal olmaz
-
@Larendeli kardeşim benim de öyle değiştirdiğim iki soru var, insanın aklından çıkmıyor gerçekten, Allah gönlümüze göre versin inşallah.
-
@Larendeli kurumun internet sayfasına bakmasam ben de sizin yazdığınız gibi yazacaktım.
-
@mehmetsy geçen sene ham puan tahminleri böyleydi hocam.
kymkm. 58 ham puan
Ali asker 58 ham puan
muzaffer muzaffer 43 ham puan
DDrogba 50,5 ham puan
Username7 52,5 ham puan
Bestof92 51 ham puan
Osamano 62 ham puan
yemre6606 61 ham puan
marshall 55 ham puan
iibfli. 59 ham puan
kadir karasu 60 ham puan
miatty 55 ham puan
yemlihan58 64 ham puan
aksaçlı1 49 ham puan
kaimmakam 65 ham puan
reis06 63 ham puan
davidricardo 50 ham puan
dk2016 71 ham puan
nizamulmulk 52.5 ham puan
issizadam 61 ham puan
G4Z1 49 ham puan
evy06 50 ham puan
kamikaze 60 ham puan
ozan 55.5 ham puan
Unutan 59 ham puan
paradoks 59 ham puan
bayburtlu 58 ham puan
gokhan 55 ham puan
hakan 60 ham puan
ayrıca aşağıda sınav sonuçları yer almaktadır.ali asker :58 ----------82
ddrogba:50.5---------66.7
bestof92:51-----------77
osamano:62----------75
yemre6606:61-------79
k.karasu:60------------76
miatty:55---------------74
davidricardo:50-----64
issizadam:61---------79
g4z1 :49---------------71
evy06:50--------------63
kamikaze:60---------75
ozan:55.5-------------76
unutan:59------------77 -
@kamikaze geçen yıl kaç puan almıştın hocam
-
@kamikaze geçen sene bu ortalamalarla mi kazanmışlardı arkadaşlar
-
@aliserdar-çetin listede kazanan da var kazanamayan da arkadaşlar. @Oruçreis geçen sene 75 küsür puan aldım hocam.türkçesiz değerli arkadaşlar.
-
@kamikaze Hocam sizin puanınız 60 dı buna türkçe dahil değildi de mi? Aslında şunu öğrenmek istiyorum standart sapma sizce kaç puan geldi size ?
-
@realist içişleri bakanlığı yazdım diğerinede buna ne dersiniz
-
@kamikaze gecen sene un seker pamuk vs dogru kabul etmistim ben fakat osym cevap kagidinda farkli cevaplar kabul etmisti 3 sorum oyle kaçmısti.gecen sene Ben 50 ham bekliodum ama dogrusu 42.5 ham turkcesiz.sapmadan 11 puana yakin bir puan gelmisti bana.
-
@kamikaze Gecen seneki Türkce sorulari da dusunuldugunde asagi yukari bu listedeki cogu kisiye 7-8 puan standart sapma gelmis gibi gorunuyor. Istisnalar haric tabi. Bu 7-8 puan da alan neti 16-17 lerde olan kimseler gibi. Tabiki yuzde yuz kistas olamaz ama asagi yukari bu sene de bu dozda standart sapma gelecegini dusunuyorum bilmem katilir misiniz
-
Arkadaşlar açıklanma tarihi ile ilgili kesin bilgi yok değil mi?
-
@kaimoğlan Türkçe dahil netiniz neydi ve toplam puan ne geldi
-
@kaimoğlan Hocam bu listedeki netler beklenen değil ösym nin ters köşe yaptığı min 2 soru var
-
@varolvarol Hocam ben girmedim gecen sene. Girenlerden edindigim bilgiler bu yonde. Tahminen ve gorunenlerden yola cikarak yorum yaptim. Gecen sene girenler istisnasiz Turkce nin bu sene daha kolay oldugunu ifade ediyorlar. Tahmini ham puanlari uzerine 7-8 puan ilave ederek tahminde bulundum.
-
@mehmetsy Anladigim kadariyla beklenen ham puan daha dusuk geldi ve standart sapma ile ikame mi edildi diyorsunuz hocam?
-
@kamikaze türkcesiz dimi hocam bunlar