2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@josef44 siz cevapları yazın ona göre sayalım o zaman bu kesinlik nereden geliyor anlamadım ne o zamana cevabı söylesenize ben burada tartışıldı diye saymıyorum diyorum ama siz saymayın zaten Allah aşkına be o Zaman cevabı hisse senetleri apaçık soruda vardı nerede satılıyor istanbul menkul kıymetler borsasında cevap ben yine de arkadaşlar paylaşımlar yaptı diye muallak tutuyorum bir de ilk etapta özelleştirme idaresi başkanlığı yaptım sonra hisse senedi görünce yaptım yüzde doksan ihtimal cevap istanbul menkul kıymetler borsası kısaltmasını yazanlara (imkb )birşey diyemem ....
-
@gökbörü hocam o 26 civarında kalan kesimde son sınavın çok iyi dereceleri var emin ol bakma sen uçan uçsun..biz de elendik son sınav,çok iyi arkadaşlar max 28-29 yaptı..bu adamlar derece sahibi insanlar..ösym kırpmaya başlayınca iz kalmayacak o 30lardan
-
@mehmed-kemal Aynen üstad katılıyorum. 15 alan 11 gy- gk veya 16 alan 10 gy-gk listeye girecek gibi duruyor. Daha da aşağısı olsun isteriz lakin pek mümkün durmuyor gibi yani 14 alan 11gy-gk mesela çoğu arkadaş yapmış gözüküyor bu da kurtarmayacak sanırım. Sizce nasıl olur ?
-
@taromisaki9 Ben de öyle düşünüyorum;)
-
Arkadaşlar rahat olun 26 üzerine çıkması imkan dahilinde değildir burada asıl düşünmemiz gereken gerçekten kaç doğrumuz var Ösym hangilerini sayacak
-
@gökbörü dostum ağzımız yandığı en küçük bi olumsuz ifademi yanlış kabul ediyorum o hesapta.çünkü gidebilir.garantisi var mı ? Hayır. Böyle yapmasak ben de çıkarım 30 üstüne çok rahat
-
@suigeneris88 aynen öyle çok tartışılan sorularda temkinli yaklaştığımız cvp sayılacak belki de.un şeker pamuk örneğinde çok rahat +1 diyorduk veya vesayet denetimi söyleminde.hesapta yokken gitti puanlar..örneğin bu sınav süreklilik ilkesi gidebilir benzer şekilde.süreklilik ve düzenlilik olarak alırsa ösym ? Garantisi yok
-
28 ile kapatır diyenler su açıdan haklı herkes ben 28 yaptım yaa 30 yaptım yaa diyor (mutlaka yapan arkadaşlar vardır sözüm meclisten disari) boyle olunca bi tereddüte düşüyor insan. Fakat tartışmalarda görüyoruz ki burda yanlış olduğu defalarca anlatılsa bile kişi kendi yaptığını israrla savunuyor, doğru sayıyor veya kendini o şekilde kandırmaya çalışıyor çünkü mutsuz olmak istemiyor . Bu yüzden 28 -29-30 ile kapatacağını kesinlikle düşünmüyorum.
-
@gökbörü aynen katılıyorum. Seviye oralarda oluşacak
-
@bfroki sınavda 1986 yazması benimde kafamı karıştırdı çünkü imkb yi 1985 diye ezberlemistim fakat soruya baktığımda hisselerin satılması amacıyla gibi bi ibare olduğu için bunun cevabı başka birşey olamaz diye düşündüm ama hatırlamadığım 1986 kurulan mi faaliyete geçen mi diyordu orayı hatırlamıyorum sizinle aynı fikirdeyim yüzde 90 imkb tabu bu şahsi dusuncem çok tartışıldı ama
-
@dolaylı-tümleç hayırlısı kardeşim
-
IMKB meslesinde sıkıntı kuruluş yılı ise o kesin olarak 1986. IMKB kanunu 1985 Aralıkta çıktı lakin kanun soyut bir şey bunun somut hayata aktarılması daha sonra olacaktır. Kanunla nitelikleri belli olan bir kutumun kurulması öngörüldü. 1986 yılında ise Kanunun verdiği yetkiye dayanılarak kuruldu. IMKB cevaptır değildir bi şey demem lakin yıl 1986.
-
@miray kurulan diyordu hocam. Soruya itiraz edenler de sorunun bu haliyle itiraz ettiler. İtirazın sonucunu henüz bilmiyorum. Sınavla sonucuyla açıklanır gibi geliyor.
-
@suigeneris88 kesinlikle haklısınız. ÖSYM ne derse o olacak mecburen.
-
2015'te bile 27'lere çıkmayan net sayısını neye dayanarak bu şekilde yorumluyorlar bende anlayamadım ve sizinle paylaştım arkadaşlar. Benim düşünceme göre minimum 24 veya 25 olur ancak net sayımı asla tam olarak düşünemiyorum. Çünkü ne yazdık ne doğru sayılacak tam bir muamma. Bu sınavın handikabı da bu olsa gerek. Allah büyük. Ama benim umudum azaldı. Diğer sınav için biraz toparlanıp başlarım diye planlıyorum.
-
@josef44. Imkb yapan arkadaşlar rahat olsun cevap imkb. Birçoğunun bu soruyu kapsam dışı bıraktınız hak veriyorum ama evhama gerek yok
-
@metehan209209 hocam bist in, eski adiyla imkb nin kendi sitesi kuruluş yili icin 1985 diyor:
http://www.borsaistanbul.com/Dosyalar/25yil/index.html
Ben dahil bircok kisi imkb nin kurulus yilini 1985 olarak bildigi icin ya bos birakti ya da baska cevaplar verdi. Bu sebepten cevap imkb ise eger yapilan itiraz osym'ce gozardi edilmeyecektir bana gore. cunku soruda net bir sekilde 1986'da KURULAN ibaresi vardi, diger tanim noktasi noktasina ayni olsa da kurulus yili 1985 olan bir kurumu 1986 diye sorarlarsa soru bariz sekilde hatali olur,iptal edilmesi gerekir. (Cevap IMKB ise eger)
-
Tabi insan kendini avutmak istiyor lakin kalibimi basarim imkb degil
-
Cevap İMKB olamaz. Eğer cevap İMKB olursa gerçekten hak meselesi olur. Net bir şekilde 1986'da kurulan diyor. Sırf bu yüzden İMBK yazmayan çok insan var. İMKB kuruluşu 1985...
-