2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bfroki ınşallah hocam birçok arkadaşımız öyle yazmış bende sonradan uyandım tam yazdim
-
@beratkarahanlı hocam o banka sorusunun cevabı neymis
-
@Kutyler trolleyemedin malesef hocam.O sorunun cevabı birebir kanun maddesinde geçiyor cevap kesin ve tartışmasız " Bakanlık Merkez Teşkilatı"
-
@metehan209209 türkiye sınai kalkınma bankası
-
@beratkarahanlı hocam geçen sinav çoğunluk böyle yazdı zaten siz ne yazdınız ki
-
arkadaşlar, benimde geçen sınavda almış olduğum online eğitim seti hocalarından iktisat hocası 75, hukuk hocası 77-78 puan bandına çıkabileceğini söyledi. Sınavdan sonra hiç izlememiştim ve dün akşam öylesine bir baktım. Bu tahminleri ciddiye almak lazım. Bekleyip göreceğiz. Bu şekilde sonuçlar gelirse zaten hiç şansım yok. Bilgi amaçlı paylaşıyorum göz önünde bulundurmak maksadıyla..
-
@ugur1144 bu sene tartışmalı soru sayısı da daha fazla,bir soru üzerine onlarca yorum yapılabiliyor.
-
@kemoenes O kadar düşünüyoruz ki demek geçen rüyamda 74,3 ile kapattığını gördüm.Rüyalar tersine çıkar derler ama yukarı doğru mu tersine çıkacak aşağı doğru mu bilemem.
-
@dolaylı-tümleç Kardeş rüyalar tersine çıkmaz
-
@kemoenes kardes 60 kisilik alimda 77 ile kapatti biraz mantik lutfen
-
@josef44 benim görüşüm olmadığı yazıda gayet açık kardeşim. Bende ihtimal vermiyorum ama göz önünde bulundurmak lazım diyorum. Neye dayanarak söylüyorlar bilemiyorum. Tahminim sınavdan sonra geri dönüşlerde herkes kendi doğrularına göre sayı verdiyse hocalar böyle bir şey demişlerdir diye düşünüyorum
-
@kemoenes göz önünde bulundurmak lazım tabi fakat bu hocalar sadece kendi alanlarıyla ilgili yorum yapabilirler, bir tarih sorusunun ya da bir Türkçe sorusunun zorluğuyla ilgili nasıl yorum yapacaklar, hakeza bir hukukçunun Türkçe,tarih,iktisat sorularını da baz alarak doğru sayısına dair tahmin yapması ne kadar sağlıklı? bu hocalar anladığım kadarıyla genel eğilimi ve havayı değerlendirerek böyle yorumlar yapıyorlar, zaten herkes 30 yaptığını iddia ediyor değil mi
-
@sınavzedee büyün sorulara hakim olsalar bile yorumlarının gerçekçi olma olasılığı düşük. Çünkü sınav anında orada olmak gerekiyor. Ne kadar basit sorular basit hatalardan gidiyor. Dışarıdan bakınca kesin yapılır denilen kaç tane soru sınavda heyecan, stres, dalgınlık gibi sebeplerden gidiyor...
-
@görünür-el bahsettiğin sebeplerden dolayı benim tam 4 sorum gitti ve belki de bu sebeple kazanamayacağım belki de sınırdan gelecek bilmiyorum, ama soruları şöyle bir önüne alıp ee bunlar kolaymış demek, etrafındaki 8-10 adayın yüksekten uçan doğru sayılarına aldanarak yüksek kapatacak demek doğru değil zaten.
-
@sınavzedee zaten ortalama 4 Heralde dikkatsizlikten giden bende işin kötü tarafı 4ü de alandan bir anayasa diğer 3ü de idare...23,5 da kalıyorum 15,5 alan olmak üzere İMKB'yi de saymayınca diğer tartışmalıları zaten çıkınca soru kalmıyor...
-
@bfroki imkb yi saymayin da zaten
-
Burda yapılan yorumlar yanıltıcı olabilir, misal ben uzun zamandır burayı takip ediyorum ama hiç netlerimi paylaşmadım paylaşmayıda düşünmüyorum.Ayrıca burda max 300 kişi yorumda bulunuyor sınava giren 15000 kişi var ve bunların standart sapmaya etkileri var bunlarıda göz önünde bulundurmak gerekir.
-
Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum Türkçe dahil 30 üstü yapan arkadaşlar genelde geçen senelerde bu sınavı kazanmış, mülakat görmüş arkadaşlar lakin ben ve benim gibi tecrübeli halen kamu kurumlarında uzman,müfettiş,denetçi arkadaşlara ve geçen yıl mülakatlarda elenen arkadaşlarımla istişare yapıyorum adamlar toplam 26 civarında kalmışlar ki bu gruba ben de dahilim ve kesinlikle boş adamlar değiller,değiliz. Yani şu var o zaman ya biz çok salaklaştık artık yapamayacak noktaya geldik ya da yeni nesil arkadaşlar bomba gibi geliyor sınavlara çünkü herkesin 25 arkadaş çok tuhaf bir sonuçla karşılaşabileceğimizi düşünmeye başladım bugünden itibaren. Kalın sağlıcakla...
-
Bence çoğu kişi Genel Kültür bölümünden ortalama 8 civarı yapar. Lakin Alandan 18 ve üzeri yapan 400 kişi olduğunu zannetmiyorum. Daha önce hiç böyle bir şey olmadı.
-
@gökbörü bu sınavı göz önüne alarak başarılıyız ya da başarılı değiliz demek doğru değil, bakın sınavda cevabını bilmediğim sadece 3 soru vardı, sınav ortamı olmasa 37 rahat yapardım, tabi Türkçe soruları biraz belirsiz, ben sınavı kazansam da kazanmasam da birinci olacak kişiyle kendi aramda bir fark görmüyorum sadece daha berrak bir zihinle soruları çözdüğü için daha dikkatli olduğu için birinci oldu, bu durum birçoğumuz için geçerli, yani salak değiliz hocam