2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@josef44 bu bilgiye göre özelleştirme idaresi başkanlığı kabul edilir mi sence yoksa eski adını mı yazmak gerekirdi?
-
@y-oguz90 hocam 1: hisse senedi satışı yapacak başka bir kurum yok.millet uyduruyor 2: imkb: 85te kanunu çıkıyor 86da faaliyete geçiyor. Soruda kurulan ibaresi yer aldığı için ya iptal edilecek soruya cevap verenlerinki doğru olacak yada faaliyete geçtiği esas alınarak cevap imkb olacak yani çoğu kişininki herharukalde doğru sayılacak
-
@sınavzedee cok net bilgi fakat ozellestirme idaresi baskanligi kanunun gecici 7.maddesi kamu yatirim ortakligina yapilan atiflarin oib ye yapilir hukmu var
-
@metehan209209 hocam siizn anlamadiginiz hisse senedi satislarinin imkb de zorunlu olmasi durumu fakat 4046 sayili kanun borsada yapmak zorunda degil diyor dolayisiyla o mantikta pek dogru gorunmuyor
-
aa döt dedi.
-
İMKB tartışması tekrar alevlenmişken araya girip soruyorum Themis idare hukuku kitabını kullanan arkadaşlar önerir mi ? Kanunname çok detay geldi bana.
-
@metehan209209. Hocam attigim linke tiklarsaniz imkb kurulus 1985 diye ayrilan bolumde Ziraat Bankasi Cacaloglu 2. ve 3. katta faaliyete basladi yaziyor yani kanunda kurulma 1985 yine 1985'te somutlasiyor, ilk islemini 1986'da yapmasi bunu degistirmez kisisel yorumum iptal olacagi yonunde tekrarlayim cevap imkb ise yorumlariniza saygi duyarim hayirli olsun hakkimizda.
-
@josef44 sorunun özelleştirmeyle alakası yok sonraki aşamayı soruyor
-
@sınavzedee hocam ozellestirmeyi kabul edip etmemek osym nin elinde 86 dedigi icin net o gunku kurumu istiyor gibi geldi bana
-
@y-oguz90 amin kaç bekliyorsun
-
@metehan209209 asil sorunun imkb ye alakasi yok kit hisse senedi satisi = ozellestirmedir once onu bi okuyun kanunu okuyun sonra tartisalim . Kanun hisse senedi satisi ozellestirmedir diyor siz yok diyosunuz bu ne bicim mantik
-
@larendeli bende hizmet yönünden yerinden yönetime en genel adı dediği için kamu tüzel kişileri dedim bu soru da o zaman iptal olsun çünkü kamu tüzel kişileri diye geçiyor en genel adı...
-
Soru cok net iptala acik degil yanlis yapanlar kulp bulma pesinde herkese basarilar
-
@josef44 sen ne yaptın kardeş cevabi
-
@metehan209209 hizmetsel yerinden yonetim kurumlari ve oib cevaplarimi yanlis kabul ediyorum, Türkçesiz 52.5 Türkçede yanlislarin illa vardir.
-
SPK sitesinde İMKB kuruluşunu 1986 diye almış.
http://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/2007123/1
Kurumlar bile saçmalıyor. Birisi yazmış 1985 birisi yazmış 1986........
-
@larendeli sırf bu dediğinden dolayı hizmet yönünden silip kamu tüzel kişileri yazan da çok kişi var burada da hak yenir adaletli konuşacak olursak alın size bir soru daha üşin içinden çıkamayız her tartışmalı soru iptal edilsin o zaman...
-
@bfroki evet ağzına sağlık. soruda özellikle "en genel" diyordu. e kurum da olur o zaman. EN genel sonuçta.
-
@metehan209209 ozellestirme idaresi
-
@bfroki Kardeş birisi alternatif cevaba açık diğeri direk somut bir şey soruyor.