2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bfroki kardeş ben bu soruyu yanlış saydım...onun için cevap önemli değil...varsın senin dediğin çıksın cevap ...özgüvenler zedelenmesin...
-
Forumun iyice meslek lisesi çıkış kavgalarına dönmesi Biraz gevşeyin gençler
-
@bfroki ben boş kalmaması için dışsallık yazdim. Dışsallıkta gizlilik olmadığından yanlış kabul ediyorum, sonradan aklıma KARTEL geldim. Hem tanıma uyuyor hem de mikro iktisatın konusu
-
@mülkiamir amirim...gece gece rahatsızlık verdik...kusura kalma...
-
Bu ileti silindi! -
@c-ronaldoo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mülkiamir amirim...gece gece rahatsızlık verdik...kusura kalma...
Bir daha olmasın
-
@c-ronaldoo bende de yanlış zaten tartışmalı bütün sorular zaten eleye eleye geldik 23,5a 2 gündür de zorluyorlar esnek kuru 22.5tan saymaya başlıyorum hesaplarımı ona göre yapıyorum artık. 22.5 un üstüne esnek kur, İmkb, kurumsal olmayan nüfus, dışlama etkisi(Crowding-out),kartel... Türkçe hariç hangisi gelse artı..,
-
@mülkiamir lafını ölç tart öyle konuş güzel kardeşim, kimse meslek lisesi kavgası yapmıyor burda, sadece üslubuna dikkat etmesi hususunda arkadaşı uyardım hepsi bu, dikkat etmeyecekse benimle muhatap olmamasını söyledim, bu güne kadar paylaştıklarıma bak, elimden geldiğince hep yapıcı şeyler yazıyorum hepinize bi abiniz olarak dua ediyorum, hiçbir konuda dediğim dedik yapıp iddialaşmıyorum, ama sen 34 yaşındaki birine, 4 yıldır bakanlık uzmanlığı yapmakta olan birine meslek lisesi kavgası yapıyor diyorsun çok ayıp.
-
@bfroki Türkçe hariç mi 23,5?
-
@bfroki ustad sen kazanacaksin
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@politics06 Türkçe hariç 22.5 esnek kur, imkb kurumsal olmayan nüfus, crowding-out(dışlama etkisi), kartel dahil değil. Burdan da en az 2 gelecek ama saymıyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Yine Kaymakam'lık sınavı başlığı. Birilerinin bu başlığa özel garezi var sanıyorum. Geçtiğimiz sınavda da troll'ümüz boldu. Yine aynı şekilde. Birini kaç kez attık yeni hesap alıp geri geliyor. Kalıcı ban'layacağız anlaşılan.
Ortalığı bu şekilde bulandıran arkadaşların ortak özellikleri, yeni hesap alır almaz bu başlığa gelmek ve burayı karıştırmak. Çok garip geliyor. Koca koca insanlar diye bakıp daha olgun tavırlar bekliyoruz insanlardan ancak malesef beklentimizin çok altında bir düzeyle geliyorlar üstelik.
Sizler forumunuza bakın dostlar. Kafanızı da boşuna bozmayın bu durumlara. Özellikle yapıldığını bilin.
Hayırlı geceler herkese.
-
@paretowilfredo Allah senden razı olsun.
-
@bfroki Sıkıntı yok görünüyor zaten hocam net sayınızda, inşallah mülakatınız da sıkıntısız geçer.
-
Kaymakamlık başlığında elinden geleni yapıp insanları buradan kaçırmaya çalışan arkadaşlar, bu çabanızı sitenizde adam akıllı işler ortaya koymak için harcasaydınız bugün şu uğraşı vermenize gerek kalmazdı. Yazık! üzülüyorum halinize.
-
@sınavzedee, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mülkiamir lafını ölç tart öyle konuş güzel kardeşim, kimse meslek lisesi kavgası yapmıyor burda, sadece üslubuna dikkat etmesi hususunda arkadaşı uyardım hepsi bu, dikkat etmeyecekse benimle muhatap olmamasını söyledim, bu güne kadar paylaştıklarıma bak, elimden geldiğince hep yapıcı şeyler yazıyorum hepinize bi abiniz olarak dua ediyorum, hiçbir konuda dediğim dedik yapıp iddialaşmıyorum, ama sen 34 yaşındaki birine, 4 yıldır bakanlık uzmanlığı yapmakta olan birine meslek lisesi kavgası yapıyor diyorsun çok ayıp
Bu işin yaşa,mesleğe,kıdeme bakmadığını çok gördük. Genele yazdım siz neden üstünüze aldınız? Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz